ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Mar 16, 2014 #3 جریان اون تروفی طلا که روی جعبه هست چیه ؟:d قیمتش چنده؟
REDEMPTiON313# کاربر سایت Mar 16, 2014 #4 نوشته شده توسط mostafa682: جریان اون تروفی طلا که روی جعبه هست چیه ؟:d قیمتش چنده؟ بیشتر... اون تروفیه که فکر می کنم لوگویی چیزی باشه... اما قیمتش 100 دلاره،تو اروپا هم بین 95-115 یورو هست!
نوشته شده توسط mostafa682: جریان اون تروفی طلا که روی جعبه هست چیه ؟:d قیمتش چنده؟ بیشتر... اون تروفیه که فکر می کنم لوگویی چیزی باشه... اما قیمتش 100 دلاره،تو اروپا هم بین 95-115 یورو هست!
daxpax کاربر سایت Mar 16, 2014 #6 اون الیتش که افتضاح بود پول ندید بخریدش اینو. من 130 دلار دادم رفت تو پاچم. صداش بخوبی ترتل بیچ و ترایتون نیست و بسیار هم گوش و سر رو اذیت میکنه
اون الیتش که افتضاح بود پول ندید بخریدش اینو. من 130 دلار دادم رفت تو پاچم. صداش بخوبی ترتل بیچ و ترایتون نیست و بسیار هم گوش و سر رو اذیت میکنه
ravi کاربر سایت Mar 16, 2014 #8 نوشته شده توسط ravi: آداپتور جت ماکروسافت چی هست حالا؟ بیشتر... الان من متوجه نشدم اینجا همه میدونن آداپتور جت چیه یا هیچکس نمیدونه....
نوشته شده توسط ravi: آداپتور جت ماکروسافت چی هست حالا؟ بیشتر... الان من متوجه نشدم اینجا همه میدونن آداپتور جت چیه یا هیچکس نمیدونه....
Wąnda Sacred Spirit کاربر سایت Mar 16, 2014 #9 نوشته شده توسط ravi: الان من متوجه نشدم اینجا همه میدونن آداپتور جت چیه یا هیچکس نمیدونه.... بیشتر... اسم ـش که معلومه آداپتور هست ! :d Spoiler: 1 یه سری امکانات (دکمه ها و تنظیمات) سخت افزاری اضافه مرتبط با امکانات کنسول داره ، همین !
نوشته شده توسط ravi: الان من متوجه نشدم اینجا همه میدونن آداپتور جت چیه یا هیچکس نمیدونه.... بیشتر... اسم ـش که معلومه آداپتور هست ! :d Spoiler: 1 یه سری امکانات (دکمه ها و تنظیمات) سخت افزاری اضافه مرتبط با امکانات کنسول داره ، همین !
'USG Ishimura' CEC Engineer Isaac Clarke کاربر سایت Mar 16, 2014 #10 نوشته شده توسط sajadkh: کسی خریده؟؟کیفیتش چطوره؟ بیشتر... من خریدم کیفیت صداش فوق العاده هست اما بعد یه مدتی که رو گوش باشه گوش درد میگیره(بخاطر صدا نه، بخاطر فشاری که هدفون رو گوش میزاره)
نوشته شده توسط sajadkh: کسی خریده؟؟کیفیتش چطوره؟ بیشتر... من خریدم کیفیت صداش فوق العاده هست اما بعد یه مدتی که رو گوش باشه گوش درد میگیره(بخاطر صدا نه، بخاطر فشاری که هدفون رو گوش میزاره)