هارد ps3 FAT32 یا NTFS?!!!!

• Thread starter Thread starter moosa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

moosa

کاربر سایت
سلام
همه ی ما میدونیم که وقتی فرمت fat32 باشه نمیشه بیشتر از 4 گیگ اطلاعات روی هارد ریخت
این در حالیه که Game DaTa بعضی از بازیها بیشتر از 4 گیگ هستن.مثل متال گیر.
اما من میگفتم که احتمالا اینا چون نصب میشن از پارت های مختلفی تشکیل میشن و جمعشون از 4 گیگ بیشتر هست تا اینکه چن روز پیش یک فایل تصویری رو به حجم 6.56 گیگ رو روی هارد ps3 کپی کردم!!!!!!!!!
با توجه به اینکه بیشتر از 4گیگ روی FaT32 امکان ناپذیر هست چطور میشه این قضیه رو توجیه کرد؟؟!!!

تا اونجایی که من اطلاع دارم هارد داخلی PS3 با فرمت اختصاصی SCE پارتیشن میشه،برای همین هم محدودیت 4 گیگ فایل FAT 32 رو نداره

اگر همون هارد رو به کامپیوتر وصل کنید احتمالا نمی تونید فایل رو به هارد سیستم منتقل کنید.مگر اینکه WINDOWS VISTA/7 رو داشته باشید که EXFAT رو بتونه بشناسه

در ضمن فایلای Save و بازی هم بیشتر از 4 گیگ نمی شن روی هارد PS3.

تا اونجایی که من اطلاع دارم هارد داخلی PS3 با فرمت اختصاصی SCE پارتیشن میشه،برای همین هم محدودیت 4 گیگ فایل FAT 32 رو نداره

اگر همون هارد رو به کامپیوتر وصل کنید احتمالا نمی تونید فایل رو به هارد سیستم منتقل کنید.مگر اینکه WINDOWS VISTA/7 رو داشته باشید که EXFAT رو بتونه بشناسه

در ضمن فایلای Save و بازی هم بیشتر از 4 گیگ نمی شن روی هارد PS3.
نه دوست من بیشتر از 4 گیگ میشن به عنوان مثال game data برا چن تا بازی مقدارشون رو براتون می نویسم:
Metal Gear Solid 4: 4487 mb
Residet Evil 5: 4823 mb
Tekken 6: 4624mb

نه دوست من بیشتر از 4 گیگ میشن به عنوان مثال game data برا چن تا بازی مقدارشون رو براتون می نویسم:
بهرحال همونطور که گفتم سیستم فایل PS3 مختص SONY هست و محدودیت FAT32 رو نداره.

سلام

یک فایل نمیتونه بیشتر از 4 گیگ باش نه چند تا فایل!:)
اون game data هایی هم که میگی یک فایل که نیست بلکه از چندصد فایل و فولدر تشکیل شده.
همونطور که در بالا گفتن سیستم هارد ps3 نه fat 32 ست و نه ntfs.
حالا این فرمت محدودیت حجم داره یا نه من اطلاعی ندارم ولی اینکه game data بیشتر از 4 گیگ باشه دلیل اینکه محدودیت نداشته باشه نمیشه.
در ضمن ps3 فقط فلش مموری های fat 32 رو میشناسه و روی fat 32 بیشتر از 4گیگ نمیشه کپی کرد. شما چه جوری 6 گیگ روی فلش ریختید؟:biggrin1:

سلام

یک فایل نمیتونه بیشتر از 4 گیگ باش نه چند تا فایل!:)
اون game data هایی هم که میگی یک فایل که نیست بلکه از چندصد فایل و فولدر تشکیل شده.
همونطور که در بالا گفتن سیستم هارد ps3 نه fat 32 ست و نه ntfs.
حالا این فرمت محدودیت حجم داره یا نه من اطلاعی ندارم ولی اینکه game data بیشتر از 4 گیگ باشه دلیل اینکه محدودیت نداشته باشه نمیشه.
در ضمن ps3 فقط فلش مموری های fat 32 رو میشناسه و روی fat 32 بیشتر از 4گیگ نمیشه کپی کرد. شما چه جوری 6 گیگ روی فلش ریختید؟:biggrin1:
بله ،برای فلش مموری برخلاف هارد داخلی PS3 که Encryption هم داره، فرمت دقیقا همون FAT32 هست و بنابراین نمیشه بیشتر از 4 گیگ رو روش کپی کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or