هارد اکسترنال 1TB با اطلاعات

mehran_hot

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام . همینطور که از عنوان پیداست خریدار یه هارد اکسترنال 1 ترابایت به بالا همراه با اطلاعات از جمله فیلم و سریال و بازی های جدید برای پی سی هستم .

شرایط : هارد از نو adata یا seagate یا buffalo باشه
دوم : اطلاعات حداقل 2/3 هارد رو اشغال کرده باشه
سوم : فیلم و سریال ها جدید و فقط آمریکایی باشند (ساله ساختشون حداقل 2009 به بالا باشه )
شرایط رو همینجا درج کردم چون وقت جواب به پ خ رو ندارم

مرسی از همه ;)

سلام من هاردم وسترن هستش از خیلی از اون مارک ها بهتره. این از این
دوم با کیفش خریدم 155 تومان با 1 ترابایت بازی ps3 یا pc هر چی که بخوای دارم میفروشم به قیمتی بالاتر از این چرا چون ارشیوه مثلا 170 تومان. تا اخر مهر دو سال اینده هم گارانتی داره فکر کنم همین هفته ی پیش خریدم. نخواستیم مشکلی نیست من هر روز کلی دارم میفروشم البته اطلاعاتمو

وسترن هم خوبه اما ترجیح میدم بوفاله باشه چون با مکبوک سازه گارتره,بعد اینکه من بیشر احتیاجم فیلم و سریال های روز و جدید هست و در درجه دوم باری های کرک شده pc . بهرحال ممنون از پیشنهادت

سلام. 2عدد هارد دارم به حجم 2 ترابایت هر کدوم یکیش 700 عدد فیلم امریکایی با کیفیت 720 و 1080 فیلم ها همگی از 2008 هستند تا به الان . من خودم این پکیج فیلم و در حدود 300000 تومان هزینه کردم جمع کردم. اگه مایل باشید میتونم از یکی از این هاردایی که گفتین براتون بخرم و فیلم هامو داخلش بریزم.حدودا 50 گیگ هم موزیک ام پی سی یکی فول البوم ایرانی کامل و یکی دیگه موزیک خارجی از 2009 تا 2011 دارم کل این پکیج رو بدون هارد 100 تومن میدم البته ناقابله.

عکس هاردها: بعضی از این فیلمها رو از سایت http://fullhd1080p.ir/ خریدم که لیست فیلم ها و کیفیتشونو میتونید تو این سایت مشاهده کنید(کل فیلم های این سایت در پکیج من موجوده)

1
80 قسمت سریال کبرا 11 و همچنین مستندهای BBC . DISCOVERY. IMAX . 1000 PLACES. MOSTANAD LIFE. mostanad national. نیز با کیفیت 1080 و 720 موجوده

آخرین ویرایش:
وسترن هم خوبه اما ترجیح میدم بوفاله باشه چون با مکبوک سازه گارتره,بعد اینکه من بیشر احتیاجم فیلم و سریال های روز و جدید هست و در درجه دوم باری های کرک شده pc . بهرحال ممنون از پیشنهادت
من یه WD دارم خیلی راحت با مک کار میکنه مشکلی هم نداره!
UP

بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا لـــا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or