هارد اكسترنال USB جهت استفاده در 360

• Thread starter Thread starter danial1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

danial1

کاربر سایت
دوستان ميخواستم بدونم من اگر يه هارد اكسترنال 320 usb بخرم و وصل كنم به 360 ، ميشه روش فايلهاي تصويري بريزم و با 360 ببينم ؟ ميتونه با هارد اكسترنال ارتباط بر قرار كنه ؟ با كول ديسك كه اين كار رو كردم شد . ولي اينو ميدونم كه نميشه مثل هارد خود كنسول ، بازي روش ريخت و اجرا كرد . بهر حال اگر توضيح بديد ممنوم ميشم .

من یه هارد ۳۲۰ WD دارم و میتونم از روش آهنگ - فیلم و عکس رو در ۳۶۰ ببینم - فقط یه مشکل برات پیش میاد :

معمولا هارد های اکسترنال جدید دارای فرمت NTFS هست ولی حتما باید هاردت دارای فرمت Fat باشه در غیر اینصورت دستگان نمیتونه فایل ها رو از روش بخونه + برای فرمت کردن دستی هارد باید اونو به پارتیشن های 32 گیگ بشکنی چون برای Fat بالای 32 مقدور نیست. ( البته چند تا برنامه هست که میاد بالای 32 رو هم با Fat فرمت میکنه ولی من خودم شکوندم به یه 32 و مابقیشو همون فرمتی که بود گذاشتم بمونه)

بهت پیشنهاد میکنم بری یدونه فلش حجم بالا بخری ۸-۱۶ گیگ ( قیمت / کارایی بهتری برای استفاده مورد نظر شما داره )

دوستان ميخواستم بدونم من اگر يه هارد اكسترنال 320 usb بخرم و وصل كنم به 360 ، ميشه روش فايلهاي تصويري بريزم و با 360 ببينم ؟ ميتونه با هارد اكسترنال ارتباط بر قرار كنه ؟ با كول ديسك كه اين كار رو كردم شد . ولي اينو ميدونم كه نميشه مثل هارد خود كنسول ، بازي روش ريخت و اجرا كرد . بهر حال اگر توضيح بديد ممنوم ميشم .

یه مقدار جستجو می کردید،آموزش هم بود در این باره :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12741

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or