خبر رسمی نینتندو می‌گوید رابطه‌ای عالی با مایکروسافت دارد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
microsoft&nintendo.jpg

اسناد حقوقی مایکروسافت که سهواً در ماه گذشته منتشر شد، احتمالاً استراتژی مایکروسافت را برای سال‌های آینده آشکار می‌کند. تمایل فیل اسپنسر، رئیس Xbox، برای خرید شرکت نینتندو یکی از مواردی بود که افشا شد.

رئیس نینتندو آمریکا، Doug Bowser، در مورد رابطه این شرکت با مایکروسافت، اظهار نظر کرده است. در طی مصاحبه Inverse که در روز جمعه منتشر شد، از Bowser در مورد افشای اطلاعات سؤال شد.

او گفت: ما رابطه خوبی با مایکروسافت داریم. ما آن‌ها را از بسیاری جهات شریک می‌دانیم، و برای دیدن این شراکت فقط باید به نینتندو سوییچ نگاه کنید. بدیهی است که Minecraft روی نینتندو سوییچ است و ما Banjo Kazooie را به Super Smash Bros. Ultimate آوردیم. بنابراین، ما مشتاقانه منتظر ادامه این همکاری هستیم. همچنین در اوایل سال جاری، مایکروسافت یک قرارداد 10 ساله امضا کرد تا بعد از تکمیل خرید کمپانی Activision Blizzard، بازی Call of Duty را به پلتفرم های نینتندو بیاورد.

رابطه شون یه طرفه اس :D :))
خب اگه راست میگی تو هم یکی دوتا از بازی هاتو ریمیک کن بده این طرف
به هر حال مایکروسافت داره از طریق نینتندو بازیهاشو میفروشه کمااینکه نینتندو هم این نسل کم کنسول نفروخته

رابطه شون یه طرفه اس :D :))
خب اگه راست میگی تو هم یکی دوتا از بازی هاتو ریمیک کن بده این طرف

نینتندو با انحصار زنده است:دی اگه بازی های نینتندو رو Xbox بیان، واقعا نه به درد مایکروسافت میخوره و نه خود نینتندو. رمز موفقیت نینتندو داشتن بازی های خیلی خاص با یک دنیای متفاوت از همه لحاظه و رمز زنده موندن Xbox هم گسترده تر شدن کامیونتیش و مشترکین Gamepass. در نتیجه به نظر من بهترین تعامل بین نینتندو و مایکروسافت امدن Gamepass رو سوییچه! از یه طرف نینتندو خودش سرویسی نداره که بازه مشترک با گیم پس داشته باشه و بگه اگه ایشون بیاد رو سوییچ من دیگه نمیتونم سرویس خودمو بفروشم (مثل PSN) و از طرف دیگه بازی های خودشم انقدر خاص هستن که باز تداخلی با بازی های روی گیمپس نداره و در نتیجه یه چیز کاملا مجزا محسوب میشه و به بیزنس فعلی خودش آسیب نمیزنه احتمالا. برای مایکروسافت هم که خیلی خیلی خوبه، چون سرویسش میاد رو یکی از پر فروش ترین کنسول های موجود و ضعفش تو سخت افزار فروختن رو جبران میکنه.

لینک این تاپیک رو لطفا برای مدیران هر دو کمپانی بفرستید که با دیدن کامنت من سریعتر این همکاری بزرگ شکل بگیره.

نینتندو با انحصار زنده است:D اگه بازی های نینتندو رو Xbox بیان، واقعا نه به درد مایکروسافت میخوره و نه خود نینتندو. رمز موفقیت نینتندو داشتن بازی های خیلی خاص با یک دنیای متفاوت از همه لحاظه و رمز زنده موندن Xbox هم گسترده تر شدن کامیونتیش و مشترکین Gamepass. در نتیجه به نظر من بهترین تعامل بین نینتندو و مایکروسافت امدن Gamepass رو سوییچه! از یه طرف نینتندو خودش سرویسی نداره که بازه مشترک با گیم پس داشته باشه و بگه اگه ایشون بیاد رو سوییچ من دیگه نمیتونم سرویس خودمو بفروشم (مثل PSN) و از طرف دیگه بازی های خودشم انقدر خاص هستن که باز تداخلی با بازی های روی گیمپس نداره و در نتیجه یه چیز کاملا مجزا محسوب میشه و به بیزنس فعلی خودش آسیب نمیزنه احتمالا. برای مایکروسافت هم که خیلی خیلی خوبه، چون سرویسش میاد رو یکی از پر فروش ترین کنسول های موجود و ضعفش تو سخت افزار فروختن رو جبران میکنه.

لینک این تاپیک رو لطفا برای مدیران هر دو کمپانی بفرستید که با دیدن کامنت من سریعتر این همکاری بزرگ شکل بگیره.
نه حرف من که بیشتر جنبه شوخی داشت ولی حرفات واقعا درسته
البته بعضی بازی هاش مثل bayonetta رو میتونه این طرفم ریلیز کنه تا رابطه بهتر بشه :D
هم یه سودی میکنه و هم دهن ما رو می بنده و هم دعای خیر ما رو داره:|:D

نینتندو با انحصار زنده است:دی اگه بازی های نینتندو رو Xbox بیان، واقعا نه به درد مایکروسافت میخوره و نه خود نینتندو. رمز موفقیت نینتندو داشتن بازی های خیلی خاص با یک دنیای متفاوت از همه لحاظه و رمز زنده موندن Xbox هم گسترده تر شدن کامیونتیش و مشترکین Gamepass. در نتیجه به نظر من بهترین تعامل بین نینتندو و مایکروسافت امدن Gamepass رو سوییچه! از یه طرف نینتندو خودش سرویسی نداره که بازه مشترک با گیم پس داشته باشه و بگه اگه ایشون بیاد رو سوییچ من دیگه نمیتونم سرویس خودمو بفروشم (مثل PSN) و از طرف دیگه بازی های خودشم انقدر خاص هستن که باز تداخلی با بازی های روی گیمپس نداره و در نتیجه یه چیز کاملا مجزا محسوب میشه و به بیزنس فعلی خودش آسیب نمیزنه احتمالا. برای مایکروسافت هم که خیلی خیلی خوبه، چون سرویسش میاد رو یکی از پر فروش ترین کنسول های موجود و ضعفش تو سخت افزار فروختن رو جبران میکنه.

اگه کسی ناراحت نمیشه، به نظرم پلتفرم اصلی مایکروسافت دیگه نه جعبه مجهوله و نه PC. پلتفرم اصلی مایکروسافت الان گیم پس ـه و هر جایی که بتونه اون رو ببره، می‌بره. اون جعبه نه چندان زیبا هم دروازه‌ای برای ورود به پلتفرم اصلی‌شونه.
برای همین خیلی شاید اهمیتی ندن که کنسول ۳۰۰ دلاری شون چند فریم بده یا SSD ایش چه کارایی داره و ...
پس شاید یه زمانی کنسول نینتندو هم بتونه دروازه جدیدی برای پلتفرمشون باشه.

اگه کسی ناراحت نمیشه، به نظرم پلتفرم اصلی مایکروسافت دیگه نه جعبه مجهوله و نه PC. پلتفرم اصلی مایکروسافت الان گیم پس ـه و هر جایی که بتونه اون رو ببره، می‌بره. اون جعبه نه چندان زیبا هم دروازه‌ای برای ورود به پلتفرم اصلی‌شونه.
برای همین خیلی شاید اهمیتی ندن که کنسول ۳۰۰ دلاری شون چند فریم بده یا SSD ایش چه کارایی داره و ...

دلیلی برای ناراحت شدن هم نیست، چون واقعیت همینه:دی خود اسپنسر هم امد گفت کنسول وار برای ما تموم شد و هدفم و کلا مارکتینگ پلنمون رو عوض کردیم. هدف مایکرو سابسکرایب گرفتن بیشتره، و تا جایی که شایعات رفتن جلو حتا به سونی هم پیشنهاد دادن گیم پس بیاد رو PS که سونی سر Plus نپذیرفته. اما نینتندو و سوییچ واقعا بهترین گزینه موجود هست. هم برای نینتندو یه باب تازه است و بازی های گیم پس اساسا ربطی به بازی های خودش نداره، هم برای مایکرو استفاده از یه Installed Base بالای 100 میلیونیه! عوض خرید نینتندو یه پولی بدن شل کنه این اتفاق بیفته خیلی بیشتر برد میکنن:دی

دقیقا همینه. حتی بنظرم راضی هست سخت افزار سازی رو بزاره کنار اگه سونی بزاره گیم پس رو بیاره رو پلی استیشن. حتی اسناد فاش شده نشون داده دنبال راهی بودن که از طریق بروزر بدون موافقت سونی بیارنش. البته مشکلی هم نداره اتفاقا خوبه تکلیفشون با خودشون و مشتریشون روشنه. مشتری گیم پس هم بازیشو می خواد انحصاری بودن و نبودنش به حالش فرقی نمی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or