نیمی از دارندگان کنسول XBOX ONE بازی Forza MotorSport 5 را بازی کرده اند

Schürrle

کاربر سایت
01729164184186347678.jpg

طبق آمار جدید،نیمی از تمام دارندگان کنسول XBOX ONE،بازی ریسینگ Forza MotorSport 5 را بازی کرده اند.همچنین بیش از یک میلیون نفر در حال بازی کردن عناوین Forza می باشند.
Creative Director استودیوی Turn 10،آقای Dan Greenawalt در گفتگو با IGN می گوید:
من وقتی پی بردم که در پروفایل یکی از هر دو دارنده ی کنسول Xbox One نسخه ی کامل Forza MotorSport 5 را بازی کرده اند،حیرت زده شدم.این آمار برای هر بازی فوق العاده است!مخصوصاً بازی های ریسینگ که معمولاً تا این مقدار مورد استفاده قرار نگرفته اند.

منبع

یعین 2 میلیون دستگاه از X1 فروخته شده ؟ :دی

نه اون بیش از یک میلیون که گفته کسانی هستن که الان دارن بصورت فعال و روزانه عناوین Forza رو بازی می کنن. تو خبر میگه کلا نیمی از تمام دارندگان Xbox One بازی رو تجربه کردن. الان حدود 5 میلیون کنسول فروخته شده که حدود 2.5 میلیون از دارندگان کنسول Forza 5 رو تجربه کردن.

چه جور به این نتیجه رسیدی ؟! :-/

فکر می کنم اون یک میلیون نفر به اشتباه انداختش.

آخرین ویرایش:
نه اون یک میلیون که گفته کسانی هستن که الان دارن بصورت فعال و روزانه Forza 5 بازی می کنن. تو خبر میگه کلا نیمی از تمام دارندگان Xbox One بازی رو تجربه کردن. یعنی اگه مثلا 100 نفر کنسول خریده باشه 50 نفر از دارندگان کنسول Forza 5 رو خرید کردن و تجربه کردن حالا یه تعدادی از همین 50 نفر که حالا تو خبر تعداد اصلی رو گفته یک میلیون نفر هستن دارن بصورت روزانه و فعال Forza 5 رو همچنان بازی می کنن.

گفته "یک میلیون نفر در حال بازی کردن عناوین Forza هستن نگفته یه میلیون نفر دارن Forza 5 بازی می کنن" :|
over a million people are playing the Forza titles.

گفته "یک میلیون نفر در حال بازی کردن عناوین Forza هستن نگفته یه میلیون نفر دارن Forza 5 بازی می کنن" :|

آها بله حق با شماست اشتباه از من بود. این کلمه عناوین رو عجیبه ندیدم :| فکر کردم داره فقط در مورد F5 حرف می زنه. ( ویرایش شد )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or