خبر رسمی نیل دراکمن: بر روی The Last Of Us Part III شرط نبدید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000010001.jpg

نیل دراکمن، رئیس استودیوی ناتی داگ و خالق سری بازی‌های «The Last of Us»، در مصاحبه‌ای با سایت variety در مورد سریال لست ‌آف و پارت سوم این مجموعه اظهار نظر کرده «به نظر می‌رسد که یک یا دو فصل دیگر داریم. ساخت هر قسمت سخت‌تر می‌شود، چون هر قسمت بزرگ‌تر می‌شود. شما نمی‌خواهید چهار سال صبر کنید تا یک پایان ۱۷ قسمتی ببینید، یا هر چیزی که هست.»

وقتی خبرنگار اسم «The Last of Us Part III»
را مطرح می‌کند، دراکمن با آهی پاسخ می‌دهد:
«منتظر این سؤال بودم. فکر می‌کنم تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که روی ادامه‌ی این مجموعه شرط نبندید. ممکن است همین باشد و دیگر چیزی در کار نباشد.»

زندایا کلا زیاد تلو رو استوری می کرد
پارسالم اینو گزاشته بود
1000001210.jpg
بعید نیست ایشون رو تو پارت سه ببینیم یا سریال برای سیزن های بعدی:دی
.
.
.
نظرم اینه چون ND قصد نداره اصلا از نظام فکری مقدسش سر انتخاب مدل ها و طراحی ها کوتاه بیاد، شهرت زندایا(اصلا دلیل شهرتشو نمی فهمم) کمک می کنه خیلی حاشیه دیگه براشون پیش نیاد:دی

آخرین ویرایش:
زندایا کلا زیاد تلو رو استوری می کرد
پارسالم اینو گزاشته بود
View attachment 370494
بعید نیست ایشون رو تو پارت سه ببینیم یا سریال برای سیزن های بعدی:دی
.
.
.
نظرم اینه چون ND قصد نداره اصلا از نظام فکری مقدسش سر انتخاب مدل ها و طراحی ها کوتاه بیاد، شهرت زندایا(اصلا دلیل شهرتشو نمی فهمم) کمک می کنه خیلی حاشیه دیگه براشون پیش نیاد:دی
شاید این نظام فکری مقدس رو بهتر باشه به خود استودیو ND نسبت ندیم. احتمالا بیشتر برگرده به یک فرد خاص و تفکر خاصش که دوست داره بحث بر انگیز باشه.

• Like
Reactions: Thundersky
شاید این نظام فکری مقدس رو بهتر باشه به خود استودیو ND نسبت ندیم. احتمالا بیشتر برگرده به یک فرد خاص و تفکر خاصش که دوست داره بحث بر انگیز باشه.
دیگه خط فکری رو رئیس استدیو مشخص می کنه... از یکجایی به بعد نمیشه گیر داد،
الان Jordan Peele فیلم های خیلی خوبی می سازه، کاراشو هم دوست دارم،ولی مشخصه نمی تونه از یکسری چیزا جدا بشه،دست خودش نیست! پس بهتر نقاط مثبت پروژه هارو دید!
قبل از دراکمنم ،ناتی داگ والا بازی هاش از لحاظ داستانی چیز عجیب غریبی نبودن،این گیمپلی فان بود که استدیو رو درجه یک کرده بود، الانم هرکی اگه از محتوای داستانی تلو خوشش نمیاد،صدا رو ببنده باز همون گیمپلی عالی رو تحویل می گیره‌‌‌...

دیگه خط فکری رو رئیس استدیو مشخص می کنه... از یکجایی به بعد نمیشه گیر داد،
الان Jordan Peele فیلم های خیلی خوبی می سازه، کاراشو هم دوست دارم،ولی مشخصه نمی تونه از یکسری چیزا جدا بشه،دست خودش نیست! پس بهتر نقاط مثبت پروژه هارو دید!
قبل از دراکمنم ،ناتی داگ والا بازی هاش از لحاظ داستانی چیز عجیب غریبی نبودن،این گیمپلی فان بود که استدیو رو درجه یک کرده بود، الانم هرکی اگه از محتوای داستانی تلو خوشش نمیاد،صدا رو ببنده باز همون گیمپلی عالی رو تحویل می گیره‌‌‌...
دقیقا تو فکرش بودم منم اشاره کنم که درسته بازی های استودیو از خیلی نظرا مثل گرافیک، گیم پلی، روایت، توجه به جزییات اعملا میشه رفرنس باشند برای خیلی ناشر ها، ولی آخرش باید یکجای یک حرکت خاصی انجام بده که اعملا ملت رو دو قطبی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or