خبر رسمی نیل دراکمن: بر روی The Last Of Us Part III شرط نبدید

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000010001.jpg

نیل دراکمن، رئیس استودیوی ناتی داگ و خالق سری بازی‌های «The Last of Us»، در مصاحبه‌ای با سایت variety در مورد سریال لست ‌آف و پارت سوم این مجموعه اظهار نظر کرده «به نظر می‌رسد که یک یا دو فصل دیگر داریم. ساخت هر قسمت سخت‌تر می‌شود، چون هر قسمت بزرگ‌تر می‌شود. شما نمی‌خواهید چهار سال صبر کنید تا یک پایان ۱۷ قسمتی ببینید، یا هر چیزی که هست.»

وقتی خبرنگار اسم «The Last of Us Part III»
را مطرح می‌کند، دراکمن با آهی پاسخ می‌دهد:
«منتظر این سؤال بودم. فکر می‌کنم تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که روی ادامه‌ی این مجموعه شرط نبندید. ممکن است همین باشد و دیگر چیزی در کار نباشد.»

پس از معرفی Intergalactic خیلی ازشون در مورد پروژه دومشون چپوراست سوال می شه. از اونجایی که نیل گفت هینت دادن و معرفی زودهنگام باعث می شه کارکنان تحت فشار طرفدارها قرار بگیرن و تجربه مولتی پلیر TLoU هم سر همین فشارها و همچنین تداخل با Intergalactic اتفاق افتاد، طبیعیه که از این پرسش های پرتکرار آه بکشه و خسته بشه. می خواد تا معرفی رسمی TLoU PIII که زمان زیادی باقی مونده، ذهن ها رو فقط به عنوان معرفی شدشون معطوف کنه
وگرنه همین چند وقت پیش تاکید کرد که ایده های زیادی برای پارت 3 دارن
GlS0FR1XgAEIptb.jpg

آخرین ویرایش:
زمان انچارتد۳ و گاد اف وار ۳ هم گفته شد سه گانه هستند و دیگر شاهد انتشار قسمت های جدیدی از این بازی ها نخواهیم بود ولیکن دنباله های دیگر ساخته شدند من فکر میکنم همین روند در مورد لست اف اس ۳ هم صادق باشد .البته به شخصه امیدوارم بخش مولتی پلیر هم داشته باشه.

• Like
Reactions: Farh@d and voldmort
نمیدونم ولی از نظر من نسخه ۲ به بهترین شکل خودش بازی رو خاتمه داد و واقعا با شکوه بود. ادامه دادنش هم خیلی سخته هم ممکنه وارد کلیشه ها بشه. اتفاقا این استودیو جزو معدود سازنده هایی هست که از نظر من خیلی خیلیییی به موقع یک حرکت جدید رو شروع میکنه و دقیقا در زمان خودش اونو تموم میکنه. توی تمام ip هاشون اگر دقت کنید همین روند رو ادامه دادن.
احساس میکنم با intergalactic فصل جدیدی از توانمندی هاشون رو خواهیم دید و ماجراجویی های جدیدشون نمایش دهنده بلوغ و رشدشون میشه. همون شکلی که با uncharted اومدن و بعد ازبلوغ کاملش لست اف اس رو دیدیم و حالا هم اینترگلکتیک.
این نشون دهنده ایده پردازی ها و جاه طلبی های بی پایان این استودیو هست و من اتفاقا با این موافقم که لست اف اس در اوج به پایان برسه.

نمیدونم ولی از نظر من نسخه ۲ به بهترین شکل خودش بازی رو خاتمه داد و واقعا با شکوه بود. ادامه دادنش هم خیلی سخته هم ممکنه وارد کلیشه ها بشه. اتفاقا این استودیو جزو معدود سازنده هایی هست که از نظر من خیلی خیلیییی به موقع یک حرکت جدید رو شروع میکنه و دقیقا در زمان خودش اونو تموم میکنه. توی تمام ip هاشون اگر دقت کنید همین روند رو ادامه دادن.

میتونن اتفاقات بین نسخه یک و دو رو بسازن که هم ایده خوبیه هم سالهای زیادی بینشون فاصله بود از نظر داستانی
اینکه چطور جول انقدر به ... رفت توی این چند سال

• Like
Reactions: Farh@d
میتونن اتفاقات بین نسخه یک و دو رو بسازن که هم ایده خوبیه هم سالهای زیادی بینشون فاصله بود از نظر داستانی
اینکه چطور جول انقدر به ... رفت توی این چند سال
اتفاق خاصی مگه افتاده بین دو نسخه اول ؟
بنظرم بهتره برن سراغ همونجایی که قسمت دوم تموم شد تا اتفاقات و ستینگ جدید ببینیم
یک الی عاقل ، خونسرد و غیرقابل پیش بینی :x

لج نکنه، پریکوئل که جول چطور رِیدر شد جذابترینه
هم داغش تازست و وحشی و بی رحمه و هم جوونه، فینیشر های سنگین و خونی منهانت لول
دنیا مراحل اول نابودیه و محیط متروکه نشده و ستینگ متنوع میشه
نحوه شکل گیری فایرفلای و ..
متریال زیاد هست حتی یه نیمه اپن ورد (اپن زون) با رانندگی ازش دربیاد

خوب میشد اگه در سمت کارگردان شماره 3 رو میساخت و نویسندگی و داستان رو یک نفر دیگه کلا مینوشت و اجازه نمیدادن حتی یک خط دیالوگ بنویسه نیل دراکمن . استعداد و توانایی هاش فوق العاده ست این بشر البته فقط تو بحث تکنیکی و کارگردانی ، تو بخش نویسندگی تو یک دستش خودکاره یک دست دیگش پا تلفن Larry Fink .

حالا اینکه خوبه، ولی یک سری از الان دخیل بستند و سفره حضرت انتی ووک گذاشتند که اینترگلکتیک شکست بخوره و اینا بتونند بگند اره دیدین ما گفتیم گو ووک گو بروک؟ :D (همون گو ووک که تا امتیاز بالا میشه چون ووک بوده امتیاز بالا شده تا امتیاز پایین میشه چون ووک بوده امتیاز پایین میشه :D سوگیری تاییدی در اوج :D)

بماند که کسی فکر میکنه پارت 2 ووک و فولان بوده کلا باید ازش قطع امید کرد :D ولی این ارزو که اینترگلکتیک شکست بخوره هم متاسفانه (خوشبختانه) عزیزان باید با خودشون همیشه حمل کنند چون این بار فارغ شدنی نیست :D

به وضوح یک سری نشون میدن که ارزوشونه اینترگلکتیک شکست بخوره، باعث تاسفه و به امید روزی که اروزی شکست این و اون رو نداشته باشند و فقط دنبال پیروزی باشند... و ناراحتی های شخصی شون رو جاهای دیگه حواله کنند نه به پروژه های دیگران و عشق میلیون ها نفر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or