نگاهی به آینده سری Call of Duty

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
sledgehammer.jpg

رییس Activision امروز اعلام کرد که یک بازی جدید از سری COD به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد. ابتدا گفته شد که این بازی در سال 2011 منتشر می‌شود. اما طبق اطلاعاتی که G4 منتشر کرده است، آن بازی که در سال 2011 منتشر می‌شود یک COD دیگر است که ناشر آن نیز مشخص نیست.

پس در واقع با دو COD متفاوت روبرو هستیم:

1- یک COD توسط Sledgehammer. آنطور که به نظر می‌رسد Activision تمایل دارد که این بازی در سبک اکشن- ادونچر باشد.

2- یک COD که هنوز سازنده آن مشخص نیست و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است. علیرغم اینکه سران قبلی Infinity Ward از این استدیو کنار گذاشته شده‌اند، Activision اعلام کرده است که Infinity Ward هنوز نیز به عنوان " مرکز" ساخت بازی‌های COD در آینده، باقی خواهد ماند. پس این احتمال وجود دارد که COD سال 2011 به دست Infinity Ward ساخته شود.

البته این خبر درستش اینه :

یک COD در پائیز امسال (2010) منتشر میشه که سازندش Treyarch هست

و یک عنوان جدید COD هم که گویا در سبک اکشن/ادونچر هست و توسط Sledgehammer Games (یک استودیوی تازه تاسیس) در حال ساخته، در سال آینده یعنی 2011 منتشر میشه

IW هم در حال حاضر مشغول ساخت DLC برای Modern Warfare 2 هست که اونم در سال 2010 عرضه میشه اما به نظر نمیرسه که حداقل در سال آینده از IW شاهد عنوان جدیدی از سری بازی COD باشیم (من فکر می کنم که دارند بر روی یک IP جدید کار می کنند)

آخرین ویرایش:
و یک عنوان جدید COD هم که گویا در سبک اکشن/ادونچر هست و توسط Sledgehammer Games (یک استودیوی تازه تاسیس) در حال ساخته، در سال آینده یعنی 2011 منتشر میشه
این قضیه رد شده. هنوز معلوم نیست Sledgehammer داره دقیقا چه بازی میسازه. با توجه به اینکه Acti اعلام کرده IW هنوز استودیو اصلی ساخت COD هست من احتمال میدم Sledgehammer داره یه spin-off میسازه ( مثل داستان Ghost ) و IW هم MW 3
پ.ن : بدترین خبر این هست که رییس IW و کارگردان MW 2 یعنی Jason West به همراه Vince Zampella اخراج شدند.

آخرین ویرایش:
این قضیه رد شده. هنوز معلوم نیست Sledgehammer داره دقیقا چه بازی میسازه. با توجه به اینکه Acti اعلام کرده IW هنوز استودیو اصلی ساخت COD هست من احتمال میدم Sledgehammer داره یه spin-off میسازه ( مثل داستان Ghost ) و IW هم MW 3

http://www.develop-online.net/news/34012/Activision-confirms-dev-switcheroo-for-CoD

In a statement, Activision Blizzard said that the new business unit will "expand the Call of Duty brand with the same focus seen in its Blizzard Entertainment business unit. This will include a focus on high-margin digital online content and further the brand as the leading action entertainment franchise in new geographies, new genres and with new digital business models."
However, Activision did confirm a long-standing rumor that a second Call of Duty game is in the works at a non-Infinity Ward studio. That shop is indeed Sledgehammer Games, the San Francisco Bay Area studio Activision formed last year by hiring two key Dead Space developers away from Electronic Arts. Due in 2011, the unnamed title "will extend the franchise into the action-adventure genre," according to the statement, lending weight to rumors the project is a third-person spin-off of the series
.

آخرین ویرایش:
Hidden in the press release for the new direction Activision is taking the Call of Duty series, it confirms the title Sledgehammer is making for it is to “extend the franchise into the action-adventure genre.”
Not just that, according to G4, a leaked memo shows that the game is not the 2011 CoD that was mentioned in the press release, as first previously thought.
Treyarch is making the Call of Duty coming in 2010. Someone else (possibly Infinity Ward) is making the Call of Duty that's due in 2011. Sledgehammer Games' project is something else entirely.
The internal memo was prepared by Activision Publishing president and CEO Mike Griffith and in addition to citing Infinity Ward as "central to Call of Duty's future," it makes clear that Sledgehammer's "action-adventure" take on Call of Duty is separate from another Call of Duty game hitting in 2011.
.............................

من الان این خبر را در خود سایت Activision چک کردم

The company is also for the first time announcing that a new game in the Call of Duty series is expected to be released in 2011 and that Sledgehammer Games, a newly formed, wholly owned studio, is in development on a Call of Duty game that will extend the franchise into the action-adventure genre.​

و در اینجا بین اون COD ای که قرار هست در سال 2011 عرضه بشه و این COD ای که Sledgehammer در حال ساختش هست تمایز قائل شده (که طرز نگارش مبهم، بسیاری را به اشتباه انداخته) اما به صراحت گفته شده که Sledgehammer در حال ساخت یک عنوان اکشن/ادونچر از سری COD هست

و در اینجا بین اون COD ای که قرار هست در سال 2011 عرضه بشه و این COD ای که Sledgehammer در حال ساختش هست تمایز قائل شده اما به صراحت گفته شده که Sledgehammer در حال ساخت یک عنوان اکشن/ادونچر از سری COD هست
درسته خود من هم بالا اشاره کردم که احتمالا بازی Sledgehammer همون spin-off هست که بر اساس شخصیت Ghost هست.
COD داره روز به روز به GH نزدیک تر میشه.

فکرش رو میکردم خودشون پرت کنن تو دره:biggrin1:
واقعا گل بود وبه سبزه نیز اراسته شد....اکشن ادونچر.....
دقیقا قبول دارم!
فکر میکنم EA سیاست هاش رو به ACTi فروخته!همون روزی که کلیه مسائل مربوط به Bourne
رو به نویسندش -برگردوند و زد تو خط 007 و G H رو هم چسبوندش به Rockband و شروع کرد به گیتار فروشی
من گفتم که چنین خواهد شد و چنین هم شد!
ACTi =سابقEA

1- یک COD توسط Sledgehammer. آنطور که به نظر می‌رسد Activision تمایل دارد که این بازی در سبک اکشن- ادونچر باشد.

2- یک COD که هنوز سازنده آن مشخص نیست و برای سال 2011 در نظر گرفته شده است. علیرغم اینکه سران قبلی Infinity Ward از این استدیو کنار گذاشته شده‌اند، Activision اعلام کرده است که Infinity Ward هنوز نیز به عنوان " مرکز" ساخت بازی‌های COD در آینده، باقی خواهد ماند. پس این احتمال وجود دارد که COD سال 2011 به دست Infinity Ward ساخته شود.
از اینکه یهو دوتا با هم اعلام شد بسی خوشحال شدیم...
ولی از گزینه اولی حالم به هم خورد:sick: همین کم مونده call of duty اکشن ادونچر بشه!!!:sick:
ممنون از مهدی جان بابت خبر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or