نویسنده Half Life بازنشسته شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
«Marc Laidlaw» نویسنده بازی «Half Life»، بازنشتگی خود از کمپانی «Valve» را اعلام کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

8sdnprtujvydwa3nrnu6.jpg

این خبر توسط ایمیل های رد و بدل شده بین Laidlaw و یکی از طرفداران معلوم شد. همچنین سایت «Gamespot» درستی این ایمیل‌ها را تایید کرد.

Laidlaw به «TeddyWolf»، کاربر سایت «Reddit» در ایمیل‌ها گفت: «بله این درست است، من، Marc Laidlaw از Valve بازنشسته شده‌ام. من دیگر کارمند Valve نیستم، در تصمیم گیری‌ها و عملیات‌ها دخالتی ندارم، سخنگوی شرکت و محل اسرار اطلاعات محرمانه نیستم و به هیچ شکل برروی بازی های Valve کار نمی‌کنم. من دوران خوبی را داشتم ولی در حال حاضر احساس می‌کنم به یک استراحت از دنیای شلوغ بازی‌سازی نیاز دارم و می‌خواهم بر روی پروژه‌های شخصی خود کار کنم.»

Laidlaw همچنین اضافه کرد که می‌خواهد به ریشه خود، یعنی نویسندگی در حوزه علمی تخیلی، برگردد و ببیند این راه، او را به کجا خواهد برد.

TeddyWolf سعی کرد اطلاعاتی از «Half Life 3» توسط Laidlaw بدست بیاورد ولی او هیچ چیزی را فاش نکرد: «اینکه Valve سری Half Life را به کجا خواهد برد در دستان من نیست، من یک همکار قدردان بوده‌ام، ولی زمان کار من بر بروی این سری به گذشته من تعلق دارد.»

«Half Life: Episode 2» در سال 2007 عرضه شد و تا الان هیچ اطلاعاتی از نسخه سوم این سری منتشر نشده است.

منبع

فک کنم خود این بدبختم یادش رفته داستان چی بود و به کجا رسید و کجا تموم شد چه برسه به ولو و طرفدارا :d در کل خبر رفتنش چیز خاصی نبود چون hl3 وجود نداره انقه ولو با استیم سرش گرمه و موفقه که اگه چن وقت بعد اعلام کنن کلا بخش ساخت گیمینگشونو تعطیل کردن اصن باعث تعجب نیس:d

واقعا با تمام وجود دوست دارم که برگرده یا حداقال نویسندگی شماره سه رو تموم کرده باشه‌ محاله شخص دیگری رو بیارن بتونه دنیای هاف لایف رو به اندازه خالق اون بشناسه و موفق عمل کنه. واقعا بدترین خبر ممکن بود برام، شاید اگه هرگز ساخته نشه بهتر باشه تا اینکه به دست کسی به جز صاحب اصلیش ساخته و نوشته بشه.
واقعا امیدوارم اگه میخوان شماره بعد رو بسازن laidlaw داستان بازی رو نوشته باشه و بعد بازنشست شده باشه.

واقعا با تمام وجود دوست دارم که برگرده یا حداقال نویسندگی شماره سه رو تموم کرده باشه‌ محاله شخص دیگری رو بیارن بتونه دنیای هاف لایف رو به اندازه خالق اون بشناسه و موفق عمل کنه. واقعا بدترین خبر ممکن بود برام، شاید اگه هرگز ساخته نشه بهتر باشه تا اینکه به دست کسی به جز صاحب اصلیش ساخته و نوشته بشه.
واقعا امیدوارم اگه میخوان شماره بعد رو بسازن laidlaw داستان بازی رو نوشته باشه و بعد بازنشست شده باشه.
اگه طی این 10 سال همین یه کار هم انجام نداده باشن فکر کنم دلیل خوبی باشه برای خداحافظی کردن با Half Life. منم به اندازه شما ناراحت و نگرانم.

ناراحت کننده بود ولی بالاخره اتفاقیه که دیر یا‌ زود می افتاد....ویکتور آنتونوف کارگردان هنری شماره ۲ هم چند سالیه ولو رو ترک کرده و الان مشغول ساخت دیسانرد هست.
مهم اینه که تو مدتی که بود شاکله داستان شماره ۳ رو نوشته باشه و کسی هم که جاش میاد فرد قابلی باشه مثل خودش.....
سر داستان پرتال هم همکاری داشت با نویسندگانش که نویسندگان خود پورتال هم افراد قدری هستن.

.

ناراحت کننده بود ولی بالاخره اتفاقیه که دیر یا‌ زود می افتاد....ویکتور آنتونوف کارگردان هنری شماره ۲ هم چند سالیه ولو رو ترک کرده و الان مشغول ساخت دیسانرد هست.
مهم اینه که تو مدتی که بود شاکله داستان شماره ۳ رو نوشته باشه و کسی هم که جاش میاد فرد قابلی باشه مثل خودش.....
سر داستان پرتال هم همکاری داشت با نویسندگانش که نویسندگان خود پورتال هم افراد قدری هستن.

.
دقیقا. من واقعا فقط امیدوارم داستان رو‌تموم کرده باشه و بعد از valve جدا شده باشه. درسته که نویسندگان قدر و فوق العاده ای داره valve ، ولی لیدلاو تنها کسی بود که میتونست سرنوشت داستان بازی و‌کرکترهارو به همون زیبایی نسخه های قبل دربیاره چون به هر حال خالق بازی به حساب میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or