نویسنده ی Ratchet & Clank از Insomniac جدا شد

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
20130722_ratchet.jpg

TJ Fixman جدایی خود را از Insomniac Games اعلام کرد.اگرچه او هنوز با Ratchet & Clank برای مدت بیشتری می ماند. در پست نیمه شب بلاگ این نویسنده ، او شخصا جدایی خود را از استدیوی که همراه با آنها هفت سال بر روی نه بازی کار کرده است، اعلام کرد. او کار نوشتن هفت بازی Ratchet & Clank یعنی Future: Tools of Destruction ، Future: Quest for Booty ، Future: A Crack in Time ، All 4 One ، Full Frontal Assault و عنوان در راه Into the Nexus را بر عهده داشته است . همچنین Resistance 2 و کمیک بوک R&C را نوشته و در Fuse زمانی که Overstrike نامیده میشد سهیم بوده است.

Fixman بیان کرد وقتی Disney به او پیشنهاد انتساب نویسندگی را داده است، جذب شده و حجم کار او در Insomniac با خواسته ی او برای نمایشنامه نویسی تداخل ایجاد میکند .و وقتی که او نمایش نامه ی دیگری را بلافاصله بعد از دیگری به فروش رسانده، تصمیم خود را مبنی بر عامل تمام وقت شدن میگیرد.

" جدایی من درباره ی جستجوی چالش های جدید است. من میتونم به اوقات خودم در Insomniac نگاه کنم و احساسی رو بدست بیارم که من کاری که باید اونجا انجام میدادم رو انجام دادم."

" برای رسانه های دیگر ، احساس میکنم تازه دارم شروع میکنم. بسیار برای فیلم و تلویزیون هیجان زده ام و می خواهم به نوشتن رمان های گرافیکی برگردم. می خواهم پروژه های دیگری با کرکتر ها ، داستان و دنیا هایی که میتوان اکتشاف کرد، گسترش دهم. و حالا من فرصتی برای امتحان کردن همه اینها را دارم و وقتی که به شما هدیه ای به این شکل میدهند، شما باید با دو دست آن را بگیرید."

"رابطه ی من با Insomniac و درگیری من با صنعت بازی ادامه خواهد داشت.اگرچه با چیزی هایی که در طول راه کار خواهم کرد آمیخته خواهم شد ، اما آن چیز ها، هیچ وقت نمی تواند از صنعتی که به من خیلی چیز ها داده است رها کند."

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or