نویسنده ارشد Fallout: New Vegas به Guerrilla Games پیوست.

FORSAK3N

کاربر سایت
مدتی پیش شایع شده بود که Guerrilla Games در حال کار بر روی یک بازی RPG است و حالا با پیوستن John Gonzales، نویسنده ارشد Fallout: New Vegas این آتش را شعله ور تر کرد.
67751154648467420556.jpg

Gonzales در ماه سپتامبر عضو این استدیو شد اما این تغییر شغل امروز توسط NeoGAF آشکار شد. او پس از ترک پست خود در Obsidian Entertainment، هم اکنون نویسنده ارشد استدیوی killzone : shadow fall میباشد.
در پروفایل LinkedIn او چنین نوشته شده است : "با تجربه ی پیش روی طراح روایات وسیع در خانه ، تمرکز من روی داستان سرایی بازی هایی با سبک role-playing است. چون آن ها بی نظیرند."
ذکر
open-world RPG چیزی است که باعث شده گیمر ها دل خود را صابون بزنند.
منبع

گوریلا همین الانش هم رو یه آی پی جدید کار میکنه که هنوز معرفی نشده و خدا کنه که این RPG که میگن میخوان بسازن،همون آی پی جدیده نباشه.
به احتمال زیاد ایشون بعد از ساخت و اتمام ShadowFall شروع به ساخت یه آی پی جدید RPG کرده باشه.
من نمیتونم با بازی های RPG ارتباط برقرار کنم و در اینکه خیلی بازی های RPG شاهکار بودند شکی نیست.

گوریلا همین الانش هم رو یه آی پی جدید کار میکنه که هنوز معرفی نشده و خدا کنه که این RPG که میگن میخوان بسازن،همون آی پی جدیده نباشه.
به احتمال زیاد ایشون بعد از ساخت و اتمام ShadowFall شروع به ساخت یه آی پی جدید RPG کرده باشه.
من نمیتونم با بازی های RPG ارتباط برقرار کنم و در اینکه خیلی بازی های RPG شاهکار بودند شکی نیست.
اتفاقا منم دقیقا مثل شما بودم یعنی حالم از RPG جماعت بهم میخورد.ولی چند ماه پیش به یه بازی RPG برخوردیم که تازه فهمیدیم RPG سبکیه که همه چیزو با هم داره.(مخصوصا داستان،گیم پلی و موسیقی)
زمان زیادی بود که دیگه هیچ بازی منو ترغیب نمیکرد مثل گذشته بازی کنم شاید ماهی 2 ساعت بازی نمیکردم.
تازه فهمیدم RPG سبکیه که میتونه گیمران کهنه کار رو دوباره به عرصه بازی کردن برگردونه
:d
الان بعد از گذشت اون چند ماه تقریبا تمام بازی های RPG شاخص رو تا آخر رفتم.
الان تنها سبکی که باعث میشه مثل گذشته از بازی کردن لذت ببرم همین RPG
راستی اسم اون بازی RPG که منو به دوران گیمری بازگردوند Kingdoms of Amalur: Reckoning بود.(به نظرم این بازی عالی که البته بدجوری مظلوم واقع شد، میتونه نقطه اتصال شما با سبک RPG باشه)

خب میتونیم امیدوار باشیم فضاحت های داستانی بازیای گوریلا رو دیگه نبینیم:d
کیلزون ها با اینکه پتانسیل داستانی خیلی خوبی برای روایت داشتن ولی به چرت ترین نوع ممکن بیان میشدن!

فککنم امین رضا از این به بعد فن ـه کیلزون میشه :دی
بستگی داره چی بسازن :-" یه چیزی مثل :love: KZ2 رو !؟ اون که فنش بودم که :> :دی یا این شهر بازی رو !؟ :-&

البته با این علاقه ای که ایشون به open-world role-playing games داره مشخصه برای KZ ساختن نرفته :دی بینم نیو آیپی رو چی کار میکنن :دی

بستگی داره چی بسازن :-" یه چیزی مثل :love: KZ2 رو !؟ اون که فنش بودم که :> :دی یا این شهر بازی رو !؟ :-&

البته با این علاقه ای که ایشون به open-world role-playing games داره مشخصه برای KZ ساختن نرفته :دی بینم نیو آیپی رو چی کار میکنن :دی
KZ2 رو که همه فنش هستن :دی

به نظر منم IP جدید هست ولی یه بازی با تکنولوژیه GG و نویسندگی ـه نویسنده Fallout NW و سبک RPG . کیفیت First Party AAA یه چیزی در میاد که نگو :دی ( البته امیدوارم در بیاد چون اگه باشه اولین تجربه GG خواهد بود و احتمال fail شدنش هم هست )

فکر اینکه Guerrilla Games بخواد بازی RPG بسازه آزارم می ده...
چی کار به سبک RPG داری برو همون AA ات رو بساز،اون از سانتا که زده تو سبک O-W اینم از این یکی!
کلن 8GB رم PS4 همه رو داره به سمت ساخت بازیهای Open World جذب می کنه،بی خود نبود تحلیل گران پیش از عرضه کنسولهای نسل جدید می گفتن نسل جدید بیشتر از اینکه در زمینه گرافیکی انقلاب کنه در زمینه فریم ریت و هوش مصنوعی و سبکها انقلاب می کنه.

New Vegas انقدر باگ داشت من نتونستم زیاد بازی کنم

شما که فن خسته ی سری هستی بگو داستانش چه طور بود و این آقا چند مرده حلاجه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or