نور آبی درخشان DualShock 4 احتمالا جان کودکی را نجات داده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
DualShock4.jpg

هر از چند گاهی خبرهایی را در مورد حوادث مثبت و منفی که بوسیله کنسولهای بازی رخ داده است میشنویم.این بار داستانی توسط کاربری بنام Khalifa Jayy در NeoGaf گفته شده که ارزش خبری خوبی در آن نهفته است:

از آنجایی که گفتن دقیقش سخت است که بگویید چه اتفاقی میتوانست رخ دهد اما به هر صورت:
حدود ساعت 9 شب قصد داشتم برم سالن ورزشی.میخواستم با سرعت از درب جلویی خونه خارج بشم که یک دفعه متوجه شدم وسیله نقلیه پدر مادرم در خیابان و کوچه مجاور ورودی به جلوی خانه ما پارک شده و در نتیجه راه منو برای خروج از جلوی خونه مسدود کرده بود و برگشتم داخل خونه و از برادرم پرسیدم که این کامیون رو حرکت بده تا من بتونم خارج بشم.برادرم مشغول باز کردن درب گاراژ بود و توی فضای محصور گاراژ دود انباشته ای توسط وسیله نقلیه ایجاد شده بود.

در طول این مدت برادرزادم که سنش 1سال و 7ماهه" هر طوری شده خودشو رسونده بود بالاخونه و DualShock 4 منو قاپیده بود و راهشو همینجوری کشیده و از جلوی خونه که به نظر من بسته به نظر میرسید رفته بود به خیابون.بعد از سپری شدن مدت زمان کوتاهی" برادرم یهو گربه ما را میبینه که به آسونی وارد گاراژ شده و داشت نگاه میکرد که کجاست.

پس قبل از اینکه در گاراژو ببنده و کارشو تموم کنه دنبال گربه میگشت تا اونو بگیره ببره بیرون.توی این موقع نور آبی رنگی که از بین یکی از ماشینهای پارک شده خیابون مشخص بود توجهش رو جلب میکنه.اون میره تا بررسیش کنه و به اندازه کافی مطمئن بشه که این نور چیه.همین که به منبع نور میرسه"میبینه که برادرزاده من خارج از خونه سرگرم بازی کردن با DS4 و بعضی سنگای اونجاست.

برادرم گفت که این نور آبی هیچ وقت اونجا نبود و اگه این وسیله نبود هیچ وقت متوجه حضور برادرزادم بین ماشینای پارک شده توی خیابون نمیشد.به فرض اینکه همچین چیزی باشه.به هر حال اون از اینکه برادرزادم و خواهرم سالم و امن توی اتاق دوباره مشغول بازی کردن بودن"خوشحال بود و تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفته بود.چه ترسناکه فکر کنید.از شما بابت DS4 ممنونم که جون برادرزادمو نجات داد.ما به Yoshida و Cerny اعتماد و اونا رو باور داریم.من واقعا خدارو سپاس گذارم که برادرزادمو از هر آسیبی نجات داد"

منبع

حتما Knack دیده دسته را برداشته رفته بیرون تا باش سنگها را بحرکت دربیاره

گهی انسان کنسول را نجات دهد ،گهی کنسول انسان را
اشاره به وقایع(XONE)،اشاره به وقایع(PS4)

قبل از DS4 وسیله ای ابداع شده بنام زنگوله.
نه باتری میخواد و نه چراغ.
قشنگ اونو میندازه گردن برادرزاده و خیالشو راحت میکنه.:d

قبل از DS4 وسیله ای ابداع شده بنام زنگوله.
نه باتری میخواد و نه چراغ.
قشنگ اونو میندازه گردن برادرزاده و خیالشو راحت میکنه.:d

شما بردارزاده رو با گوسفند اشتباه گرفتی :d

خوشحالم به بچه آسیبی نرسید :bighug:

البته Brother-in law برادر نیست، داماد‌ـه و کودک هم، خواهرزاده‌اش بوده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or