نمونه طراحی‌های اولیه کنسول Xbox one که از سوی ماکروسافت رد شدند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

74206100426763421836.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید چندی پیش Microsoft به ارائه نام‌هایی که قرار بود برای کنسول اولیه خود یعنی Xbox بگذارد ولی آن‌ها را رد نمود دست زد. امروز نیز این شرکت تصاویری را منتشر کرد که مربوط به طراح‌هایی هستند که برای Xbox one درست شده بودند ولی مورد تایید قرار نگرفتند. همانطور که در تصاویر بالا و پایین شاهد هستید، نمونه‌های جالبی را می‌بینید که برای شکل اصلی X1 ساخته شده‌اند. این تصاویر از سوی آقای Carl Ledbetter که نقش اصلی را در طرح فعلی X1 دارد منتشر شده است. وی در نشست Microsoft Worldwide Partner Conference 2013 نمونه‌هایی که می‌توانست شکل امروزی این دستگاه باشد را به همگان نشان داد.
Ladbetter اذعان کرد بیش از 200 نوع طراحی کنسول Xbox one را خلق کردیم. به تصاویر زیر نگاه کنید و نظرات خود را پیرامون اینکه آیا از این طراحی‌ها می‌توانست شکل فعلی کنسول X1 را درست کند به ما بگویید.

برای دیدن سایز بزرگتر تصاویر بر روی انان کلیک کنید.

آخرین ویرایش:
همه اش که طراحی بدنه مهم نیست. بزرگ شدن کنسول فقط برای این بود که خیالشون از نظر تهویه کنسول راحت تر باشه و اون برنامه هایی که سر 360 پیاده شد، اتفاق نیوفته. دست تیمی که داشته شکل کنسول رو طراحی می کرده از هر طرف بسته بوده و باید منتظر می موندن تا معماری کنسول به پایان می رسید.

حالا نه که آدم می خواد کنسول رو بزنه زیر بغلش بره بیرون. مگه دخترین انقدر به قیافه ی یه چیزی گیر می دین. :|

منم چیزه خاصی از عکس ها نفهمیدم:دی ولی این بزرگی Xone اون اوائل معرفیش خیلی تعجب کردم بعدش یاده سال 2005-6 افتادم که چه خرابی هایی سره همین اندازه کنسول و محدودیت جا برای X360 اتفاق می افتاد (خوده من 3 بار کنسول عوض کردم :|:دی)گفتم همین که گنده است بهتره بیخیاله اندازه و زیخت کنسول شدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or