نمرات The Walking Dead: Episode 3 - Long Road Ahead

RattleSnake

کاربر سایت
اولین امتیاز بازی :
IGN :9/10
32459917122386106931.jpg

با داستانی که تو اپیزود دوم داشتیم کمتر از این هم انتظار نمی‌رفت، مطمئن بودم قسمت سوم بسیار زیباتر میشه، واقعاً این بازی فوق‌العادست.

اپیزود یک و دو خیلی قشنگ بودن ! :x امروز فردا میرم تو کار اپیزود 3 واقعاً به طرز عجیبی کنجکاوم ببینم ادامه داستان چی میشه :d تا الان هم مزخرفترین انتخاب ها رو توی بازی انجام دادم :-"

اپیزود اولش رو امروز تموم کردم و کلا همه‌ی پیش‌بینی‌هام برعکس از آب در اومد. از Telltale Games انتظار یه گیم پلی درگیرکننده در حد Back to The Future و Sam & Max رو داشتم و یه داستان و شخصیت پردازی معمولی که خب دقیقا برعکس شد. داستان و شخصیت پردازی و اتمسفر فوق‌العاده از آب دراومده و من یه لوکیشن بازی رو به کل دو تا سیزن سریال نمیدم. در عوض گیم‌پلی یه جورایی "ادونچر برای کودکان" هستش و هیچ چالش خاصی توش وجود نداره که خب واقعا عجیبه استودیویی که اون معما‌های فوق‌العاده‌ی دیالوگ محور رو توی Sam & Max پیاده کرده بود همچین گیم‌پلی کژوالی رو واسه پر سر و صداترین بازیش انتخاب کرده.

الان با دیدن این 9 که IGN به بخش گیم‌پلی داده خیلی امیدوار شدم گیم‌پلی به معنای واقعی کلمه ادونچر شده و پیشرفت کرده باشه.

من بدجور تو کفم هنوزم برای اروپا نیومده دارم دیونه می شم :|
این قسمت باید خیلی جالب و خنده دار باشه :d
خنده دار ؟ من که بازیو تموم کردم جز غم و غصه چیزی ندیدم .
  • شبیه ترین بازی به این بازی چیه؟؟هر قسمت چقد زمان میبره؟میانگین نمره 3قسمت اول از گیم اسپات یا ignچنده؟​
شاید HR .
2 یا 3 ساعت .
کلا نمره هاش حدود ـه 85 ـه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or