نمرات F1 2014

AchyTunic

I'll be watching over you
کاربر سایت
19725231695683908482.jpg

Developer: Codemasters Birmingham
Publisher: Codemasters
Platfrom(s): Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3
Release date: October 17, 2014
Engine: EGO Engine 3.0

======

PC Gamer: 67/100
With its fundamentals unchanged and last year’s foray into classic cars removed, F1 2014 provides very little beyond a perfunctory car and track

Eurogamer: 5/10
F1 2014's a strange game, then, and one I can't even accuse of being just a casual reskin. It's a quantifiable step back for the series, saved only by the fact that what's there remains a satisfactory companion piece to this year's season if you're fortunate enough to have a decent steering wheel. There is at least one other new layer of authenticity for this year's game, though; charging full whack for what amounts to a slight downgrade is the kind of one-sided deal that would do even Bernie proud

VideoGamer: 6/10
+Racing is still fun
+Engine sounds are spot-on
-Lot of recycled content
-Feels like DLC

The Sixth Axis: 6/10

Eurogamer Germany: 7/10

GamersGlobal.de: 7.5/10
[TABLE="class: infobox hproduct"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نمرات عجیب نیست! تمرکز سازنده روی نسخه نسل بعد با انجین جدید هست که اوایل 2015 عرضه میشه و این نسخه یه جورایی پچ برای نسخه قبله با یه سری امکانات اضافه.

بندگان خدا اصل Racing که میگید اینه :d
این بازی مشکلش اینه که زمانی که تنظیمات کمکی رو خاموش کنی واسه هر کسی قابل بازی نیست بر عکس Forza یا GT ضمن اینکه این بازی حتماً به فرمون درست حسابی نیاز داره با دسته بازی کردنش = شوخی :d
اصل لذتش هم زمانی معلوم میشه که بازی رو بدون تنظیمات کمکی و Race رو هم کامل بری فرضاً 53 lap

این نسخه یه جورایی پچ برای نسخه قبله با یه سری امکانات اضافه.
بردار پچ چیه آخه امکانات اضافه چیه :d ... کل سیستم ماشین ها عوض شده موتور های Hybrid اومدن توش Set-up کردنشون کاملاً عوض شده زمین تا آسمون فرق کرده تغییرات فصل 2014 ، F1 یکی از بزرگترین از نظر میزان تغییرات بوده !
========
نسخه نسل بعدی این بازی مال فصل 2015 هست که شامل in season update هم میشه که چند وقت دیگه احتمالاً اخبارشو میدن که فقط رو کنسول های جدید و PC میاد

این بازی اینطور نمره میگیره چون به مذاق همه خوش نمیاد ولی اگه کسی واقعا عاشق F1باشه بشناسه مسابقاتو از بازی لذت میبره

بندگان خدا اصل Racing که میگید اینه
yahoo_4.gif

این بازی مشکلش اینه که زمانی که تنظیمات کمکی رو خاموش کنی واسه هر کسی قابل بازی نیست بر عکس Forza یا GT ضمن اینکه این بازی حتماً به فرمون درست حسابی نیاز داره با دسته بازی کردنش = شوخی
yahoo_4.gif

اصل لذتش هم زمانی معلوم میشه که بازی رو بدون تنظیمات کمکی و Race رو هم کامل بری فرضاً 53 lap
دقیقا من با دسته بازی میکردم سخت بود فکر کنم بازی کردن با کیبرد عذاب باشه تو این بازی
ضمن اینکه استانه تحمل بالایی میخواد هم برای یاد گیری هم بعضی ROUND ها واقعا طولانین

اونایی که میگن با دسته سخته من خودم بازی 2010 و 2012 رو بارها با دسته xbox روی pc روی بالاترن تنظیمات بازی کردم هیچ مشگلی هم نداشتم حتی از دوربین راننده که فوق العاده بوده

بازی برایم هر چند که فرمون Logitech GT میخواد تا حس بالای بازی انتقال پیدا کنه اما از 2012 به بالا 2013 و این جدیده 2014 هم که بازی نکردم نمیدونم چه طوریه...

گیم پلی باری خیلی افت کرده! یه دوز زدن بهم درجه Hard رو پیشنهاد داد:| روی hard هم بود و به راحتی اول شدم:| تو نسخه قبلی واقعا تو این درجه نمیتونستم به راحتی اول شم.... هندلینگ بازی فوق العاده آسون تر و روون تر شده ولی مناسب این سری نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or