نمایش Rainbow Six: Siege برروی PC بوده است

Mr. Worldwide

کاربر سایت
IMG_1259%5B1%5D.jpg

Rainbow Six: Siege یکی از سورپرایزهای کنفرانس یوبی سافت بوده است, نمایش و معرفی بازی در ست مثل نمایش بازی های Watch Dogs و The Division کاملا خیره کننده بوده است. هنوز بازی شوتری مثل این بازی با این تخریب پذیری گرافیکی خیره کننده و یک شوتر تاکتیکی ریل تایم دیده نشده است.

به نظر نمایش بازی نه برروی Xbox One و نه PlayStation 4 بوده بلکه برروی PC بوده است. نمایش بازی برروی PC بوده است چرا که دکمه های کیبورد و رابطه کاربری PC در این نمایش دیده شده است. Ubisoft هنوز مشخص نکرده است که نمایش بازی برروی چه سخت افزاری با چه مشخصاتی در حال اجرا بوده است.

همچنین این نمایش نسخه pre-alpha بازی بوده است پس بدین معنا نیست که کیفیت نهایی هم این گونه باشد.

Rainbow Six: Siege قرار است در سال 2015 عرضه شود.

منبع:
1
2

ايده بازي به عنوان يه بازي آنلاين عاليه اما نميدونم چرا هيچ رقمه نمي تونم با اين بازي ارتباط برقرار كنم. فكرم نميكنم كه اين مشكل از طرف من باشه چون گيم پلي بازي خيلي خيلي جاي كار داره و اصلا اون حس تيراندازي و شوتينگي كه بازي هاي مشابه دارن رو منتقل نميكنه.

هر چند كه از نظر من به همين ايده ها و جلوه ها هم نبايد زياد دل بست چون بعيد نيست كه نسخه نهايي بازي، زمين تا آسمون با اين چيزي كه Ubi نشون داده تفاوت داشته باشه!

این بازی عالیه اما چه چیزش واقعا آزارم میده اونم این هست که من از کجا 9 نفر دیگه پیدا کنم که مثل تریلری که دیدیم با هم هماهنگ و نفس گیر بازی کنیم؟ آنلاین که FIND MATCH کنیم یه چند تا NOOB رو پیدا می کنه و بازی کلا تو دقیقه ی اول با شیرین کاری هاشون تموم میشه هیجانی هم نخواهد داشت . با دوستان هم اگه بخایم بازی کنیم : کی میاد 200 الی 250 تومان پول این بازی رو بده که مثلا با هم بریم بازی کنیم که اون موقع هم پیدا کردن تیم مقابل (که همشون رو از FIND MATCH پیدا می کنیم) مسخره بازی در میارند و بازی لذت بخش نخواهد بود . کاش FREE TO PLAY بود تا مثل DOTA 2 همه گیر می شد.

تو e3 نود درصد بازيهايي كه ديديم يا CG بوده و يا توسط pc اجرا مي شده......پس در نتيجه اين كنسولاي جديد فعلا به چه دردي ميخورن؟قشنگ 2015 كنسولا رو منتشر مي كردن تمام ميشد

به علت ساختار معماری مشابه کنسولها و PC که همون x86 میشه, سازنده ها ترجیح میدن نسخه ی PC رو نمایش بدن که از آب و لعاب بهتری برخورداره و تو فروششون بیشتر تاثیر داره.
و چون تعداد پلتفرم بیشتر مساویست با فروش بیشتر (و به علت سادگی پورت بازیها بین کنسولهای این نسل و PC بخاط همون x86), حدس میزنم که طی چند سال پیشرو شاهد بیشترین تعداد بازیهای مشترک و مولتی پلتفرم باشیم...

به علت ساختار معماری مشابه کنسولها و PC که همون x86 میشه, سازنده ها ترجیح میدن نسخه ی PC رو نمایش بدن که از آب و لعاب بهتری برخورداره و تو فروششون بیشتر تاثیر داره.
و چون تعداد پلتفرم بیشتر مساویست با فروش بیشتر (و به علت سادگی پورت بازیها بین کنسولهای این نسل و PC بخاط همون x86), حدس میزنم که طی چند سال پیشرو شاهد بیشترین تعداد بازیهای مشترک و مولتی پلتفرم باشیم...
پس با این حساب باید بگیم مثل قضیه Watch_Dogs نشه صلوات :| البته اون این قدر بزرگ نمایی و حرکت تبلیغاتی کرده بودن که مجبور شدن رو همون PC هم از سر و تهش بزنند کنسولش که دیگه بماند ....

البته rainbow six siege تو کنفرانس یوبی معرفی شد که خوب نمیشه خورده گرفت و مشکلی نیست رو PC اجرا شده و یوبی سافت هم میدونید که روابط عالی با انویدیا داره

اینکه تو کنفرانس کنسولی میان از PC برا هایپ کردن طرفداراشون استفاده میکنن و از اون مهم تر صداشم در نمیارن خوب خیلی بده :)) حداقل اویزون و دست به دامن PC میشن میتونن قبلش اعلام کنن بازی رو PC اجرا شده ... که نمیکنن :d شاید برا اینه زیادی مشتری مدار هستن

قبل تر هم پیشبینی شده بود با توجه به ساختار بسیار نزدیک کنسولهاX86 جدید با PC (پورت بسیار اسان) مسلما سازندگان خیلی بیشتر وسوسه میشن بازی برای PC هم عرضه کنن تا هم نهایت کیفیت بصری بازیشون به نمایش بزارن و همچنین فروش بیشتری هم بواسطه استیم داشته باشن

آخرین ویرایش:
ايده بازي به عنوان يه بازي آنلاين عاليه اما نميدونم چرا هيچ رقمه نمي تونم با اين بازي ارتباط برقرار كنم. فكرم نميكنم كه اين مشكل از طرف من باشه چون گيم پلي بازي خيلي خيلي جاي كار داره و اصلا اون حس تيراندازي و شوتينگي كه بازي هاي مشابه دارن رو منتقل نميكنه.

هر چند كه از نظر من به همين ايده ها و جلوه ها هم نبايد زياد دل بست چون بعيد نيست كه نسخه نهايي بازي، زمين تا آسمون با اين چيزي كه Ubi نشون داده تفاوت داشته باشه!
از اینورا !؟ :دی

شک نکن مشکل از تو بوده :| بازی به این خوبی :love: :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or