نمایش Castlevania: Lords of Shadow 2 پشت در‌های بسته

RattleSnake

کاربر سایت
737scn62j854aufore23.png

David Cox تهیه کننده بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 و رئیس استدیو Konami انگلیس اعلام کرد:
قرار است امروز در شهر مادرید اسپانیا نمایشی جدید از Castlevania: Lords of Shadow 2 برای اعضا ویژه دعوت شده داشته باشیم. امروز کامنت مورد علاقه من این بود: Wow این بازی برروی PCهای قدرتمند فوق العاده است. آیا می‌توان چیزی از نسخه PS3 بازی دید؟ بله این نسخه PS3 بازی است.

بعد از اتمام ساخت Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate که چندی پیش عرضه شده بود، حال تیم MercurySteam و Konami برروی Lords of Shadow 2 تمرکز خواهندکرد. Konami نیز این نمایش را تایید کرده است و فقط 1 عکس از این نمایش توسط David Cox نشان داده شده است. امیدواریم بزودی جزئیاتی از بازی توسط MercurySteam ارائه شود.

هنوز برای Castlevania: Lords of Shadow 2 تاریخ انتشاری مشخص نشده است.

تصویر:

منبع

خدا رو شکر بالاخره یه خبری شد! رسما داشتم دق میکردم !:(:d منتظر یه نمایش با شکوه ،پشت درهای بسته هستیم! فقط خدا کنه هر چه زودتر یه ویدیو از گیم پلی به ما فن های تشنه ،نشون بدن تا عطشمون بر طرف بشه !:d

قرار است امروز در شهر مادرید اسپانیا نمایشی جدید از Castlevania: Lords of Shadow 2 برای اعضا ویژهدعوت شده داشته باشیم. امروز کامنت مورد علاقه من این بود: Wow این بازی برروی PCهای قدرتمند فوق العاده است. آیا می‌توان چیزی از نسخه PS3 بازی دید؟ بله این نسخه PS3 بازی است.

چی میشد اگه منم جزو اعضای ویژه بودم !:crying1:

۲۸ ساعت پیش این خبر رو در تردش گذاشتم ولی استقبال نشده. خیلی خوبه این. بدون هایپ با قضیه برخورد میشه و دیگه اینکه هنوز خز و خیل نشده :دی.

Sent from my MT25i

خوب مشخصه خوب معلوم هست نسخه ی pc فوقولادست همیشه همینجور بوده ... شکی نست که pc کاره دیگه میکنه در برابر هر دستگاه دیگری... همون انتی الیاز بالا تنها فقط جواب گوی اینه که گیم های امروزی شبیه به فیلم میتونن باشند....
نسخه ی قبلی رو با ps3 زدم خیلی جواب داد با ایکه افت فریمم داشتم ولی نمی شد از این گیم گذشت ...

کم کم خبرها در مورد بازی اوج میگیره.
ولی فکر نکنم این سبک بازی ها به درد pc بخوره!

میدونی پورت USB چیه ؟ یه نگاه به پشت کیست بنداز و بعدش دسته ایکس باکس 360 رو وصل کن به PC

من اکثر بازیهای سوم شخص رو با PC با دسته ایکس باکس و تلوزیون HD بازی میکنم

به به جمالمون با این بازی روشن خواهد شد به زودی . HnS ینی این و گاو اون ژاپونیا رو نمیخایم ما :دی . ینی رو PS3 در اون حد بوده که با PC High End اشتباه گرفتن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or