نمایش 15 دقیقه‌ای بازی Elden Ring برای فردا تأیید شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
استودیوی From Software و باندای نامکو اعلام کرده‌اند که در روز پنج‌شنبه 13 آبان (فردا، ساعت 17:30) یک نمایش 15 دقیقه‌ای جدید از گیم‌پلی بازی Elden Ring را ارائه خواهند داد.
بازی Elden Ring

این خبر دقایقی پیش توسط صفحه رسمی بازی بر روی توئیتر تأیید شد. در حال حاضر جزئیاتی مبنی بر اینکه آیا این 15 دقیقه گیم‌پلی جدید شامل همان محتویاتی است که مدتی پیش رسانه‌های مختلف موفق به دیدن آن شده بودند یا نه، اعلام نشده. به هر حال، شما می‌توانید رأس ساعت 17:30 فردا، گیم‌پلی جدید را از طریق یوتیوب یا توئیچ رسمی باندای نامکو مشاهده کنید.

آخرین نمایش رسمی بازی به اواسط امسال و رویداد Summer Game Fest باز می‌گردد، جایی که فرام سافتور پس از حدود دو سال سکوت خبری تریلر جدیدی از Elden Ring را به اشتراک گذاشت. هر چند ساخته جدید فرام سافتور ابتدا برای ژانویه سال آینده برنامه‌ریزی شده بود، اما مدتی پیش مطلع شدیم که بازی با حدود یک ماه تأخیر منتشر خواهد شد. همچنین سازندگان اولین اطلاعات از تست آنلاین Elden Ring را نیز اعلام کردند که می‌توانید جزئیات آن را از اینجا مطالعه کنید.

بازی Elden Ring در تاریخ 25 فوریه سال 2022 (6 اسفند 1400) برای رایانه‌های شخصی، پلی استیش 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.​

امیدوارم یک سری بهبودها در بخش گرافیک (فنی) داده باشن، چون هر چقدر هم بگیم گیم پلی محور بودن مهمه، با توجه به لیک ها ضعف در این قسمت رو نمی شه نادیده گرفت

• Like
Reactions: kamyy
من كه نمیبینم :-"
اصن حوصله این ویدئو گیم پلی هارو ندارم.. هیچی برام لذت بخش تر از blind شروع كردن بازی های مورد علاقه ام نیست... همون تیزر و شات هایی كه تاحالا اومده برام كافیه. دیگه بقیه اش رو دوست دارم كامل موقع بازی كردن متوجه بشم كه اصولا برام به شدت راحت تر و دقیق تر و لذت بخش تر هست.

من كه نمیبینم :-"
اصن حوصله این ویدئو گیم پلی هارو ندارم.. هیچی برام لذت بخش تر از blind شروع كردن بازی های مورد علاقه ام نیست... همون تیزر و شات هایی كه تاحالا اومده برام كافیه. دیگه بقیه اش رو دوست دارم كامل موقع بازی كردن متوجه بشم كه اصولا برام به شدت راحت تر و دقیق تر و لذت بخش تر هست.
یکی از آرزوهای من اینه که بتونم به همچین اراده ای دست پیدا کنم. :D متوجهم اینطوری تهش از همه جهت تجربه بازی شیرین تره ها، ولی جدا چطوری میتونید جلوی خودتون رو بگیرید؟ حالا اگه یه بازی ای باشه که قبلا چپ و راست ازش تریلر دادن یه چیزی، ولی تو این حالتی که الدن رینگ الان توش قرار داره من احتمالا هیچوقت نمیتونم تحمل کنم. :))

امیدوارم یک سری بهبودها در بخش گرافیک (فنی) داده باشن، چون هر چقدر هم بگیم گیم پلی محور بودن مهمه، با توجه به لیک ها ضعف در این قسمت رو نمی شه نادیده گرفت
سر بازی God of War و Uncharted 4 و Last 2 و RDR2 این کارو کردم - اینقد بهم چسبید که قابل وصف نیست --- باید ببینم میتونی سر الدن رینگ هم همین حرکت رو بزنم یا نه

• Like
Reactions: kamyy
یکی از آرزوهای من اینه که بتونم به همچین اراده ای دست پیدا کنم. :D متوجهم اینطوری تهش از همه جهت تجربه بازی شیرین تره ها، ولی جدا چطوری میتونید جلوی خودتون رو بگیرید؟ حالا اگه یه بازی ای باشه که قبلا چپ و راست ازش تریلر دادن یه چیزی، ولی تو این حالتی که الدن رینگ الان توش قرار داره من احتمالا هیچوقت نمیتونم تحمل کنم. :))
حقیقتا نمیدونم چطوری :)))))
ولی فكر كنم واسه من اینطوریه كه تریلر.. گیم پلی.. یا استریم ملت نمیتونه ارضام كنه.. مثل این میمونه كه گرسنه باشم و به جای غذا، یوتیوب و ویدئو از غذا بذاری جلوم.. حتی نقد هم بعد از بازی كردنم میخونم (شخم میزنم.. مثلا یهو 30 40 تب نقد تو بروزر باز میكنم كه بخونم)

ولی در كل اهل استریم و گیم پلی اینا نیستم.. اصلا اعصابم میریزه به هم اگه ببینم.. اراده به نظرم در صورتی بود كه بخوام و جلوی خودم رو بگیرم..

• Like
Reactions: kamyy and Ludens
گیم پلی ترکیبی از تمام نسخه های سولزبورن و سکیرو بود و تنوع بالایی برای اجرای حرکات و جادو داشت، گرافیک هم در مجموع خوب بود ولی نمی دونم چرا تریلر 1080 بود، نسخه 4K برا دانلود نداره؟ عظمت بازی در همون مپ مشخص بودو امیدوارم این مپ بزرگ تجربه عمیق تری برای کاوش به بازیکن بده، در پایان به بانوی جدید خوش آمد می گیم :D

آخرین ویرایش:
گیم پلی ترکیبی از تمام نسخه های سولزبورن و سکیرو بود و تنوع بالایی برای اجرای حرکات و جادو داشت، گرافیک هم در مجموع خوب بود ولی نمی دونم چرا تریلر 1080 بود، نسخه 4K برا دانلود نداره؟ عظمت بازی در همون مپ مشخص بودو امیدوارم این مپ بزرگ تجربه عمیق تری برای کاوش به بازیکن بده، در پایان به بانوی جدید خوش آمد می گیم :D

There you are :D

2.7 گیگ میشه لعنتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or