نمایش انقلابی سونی از تکنولوژی جدید "شبیه سازی مایعات و نورپردازی واقعی" برای PS4

.:Ranger:.

کاربر سایت
PS4-logo-201_440.jpg

امروز بخش سرگرمی های کامپیوتری سونی ژاپن و آسیا دست به معرفی فن آوری مهم و جدیدی برای PS4 به نام "فن آوری حقیقت افزوده" یا Augmented Reality technology زده اند،این معرفی با نمایش دو ویدیو با عنوان “PS4 AR Fluid Simulation” (شبیه سازی مایعات بر اساس واقعیت) و “PS4 Dynamic Lighting” (نورپردازی پویا PS4) در رویداد Nico Nico Chokaigi 3 صورت گرفت.

این فن آوری حاصل کوششهای بخش تحقیقات آزمایشگاه Mirai می باشد که قادر است به درستی مایعات را شبیه سازی کند و یا منابع واقعی نور را تشخیص دهد و پس از آن می تواند منابع نور طبیعی را بر مدلهای نمایش داده شده توسط موتور Augmented Reality اعمال کند.علاوه بر آن نیز می تواند سایه های واقعی بازیگران را با مدلهای گوناگون ایجاد کند.

در نمایشی که دو ویدیو از آن را در زیر می توانید ببینید 3 چیز هستند که در مورد Nico Nico Chokaigi 3 به نمایش گذاشتند.

نخستین چیز، امکانی که به PS4 می دهد آن است تا با سرعت بالا کارتهای تجاری متعلق به Hatsune Miku و شخصیتهای مربوط به هر کارت را تشخیص دهد،این می تواند اساس بازرگانی بازی های مبتنی بر کارت در آینده نیز باشد.

دوم، "AR تصاویر متغیر فرودگاه ناریتا" است.در این کار بازتولیدی از فرودگاه بزرگ ناریتای توکیو صورت گرفته،در این نمایش شما می توانید با استفاده از PS Vita خود برخاستن یا فرود آمدن هواپیماها بر اساس جدول واقعی مرکز را نگاه کنید.

سوم، با استفاده از نام آزمایشی “VitaHoloPop” و تبدیل PS Vita به یک جعبه پروژکتور هولوگرافی، به آن اجازه می دهد تا با ایجاد هولوگرافی های تزیینی آن را به یک جعبه شفاف پیش بینی کند.

این تکنولوژی در حال مطالعه و توسعه است تا به فراتر از تزیینات برود و محتوای بیشتری به آن افزوده شود.

ویدیوها:

http://www.aparat.com/v/0oWDb

http://www.aparat.com/v/wl7pf

منبع

ویدئوی دوم مو به تنم سیخ کرد!!! نورپردازی فوق العاده عجیب و خفن بود. واقعا تصورش سخته چنین چیزی. تاثیر پذیری یه مدل کامپیوتری از یه منبع نور واقعی! البته اگه اشتباه متوجه شدم بگید.

بسیار زیبا بود !‌

خداوکیلی حال کردم !
شدیدا منتظر Uncharted هستم تو E3 !
دوست دارم Sony شدیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد !

راستی فرهاد جان ممنون از خبر !

من که نفهمیدم چی بود یکی داشت آب رو از این سطل می ریخت اون سطل بعد ریخت رو خودش..
حداقل می تونستن بهتر این رو نمایش بدن نه تو یک تیزر 1 مگی

من که نفهمیدم چی بود یکی داشت آب رو از این سطل می ریخت اون سطل بعد ریخت رو خودش..
حداقل می تونستن بهتر این رو نمایش بدن نه تو یک تیزر 1 مگی
خوب اون ویدیو داشت تاثیر پذیری مایع رو تو محیط نشون میداد که به صورت کاملا ریل داشت شبیه سازی میشد...مثلا نرم افزاری هم وجود داری به نام Realflow که کارش شبیه سازی مایعات و سیالات در کارهای 3 بعدی و انیمیشن هست که نتیجه نهایی کار پس از رندر بسیار طبیعی از اب در میاد...به 2 عکس زیر دقت کنید مشاهده میکنید که کار توسط این نرم افزار چقدر خوب شبیه سازی شده.

50311815708953024131.jpg

400x225xrealflow.jpg.pagespeed.ic.HR3dZ6yygb.jpg

در واقع این کار سونی هم میشه گفت یه نرم افزار انحصاری برای خودش ساخته که شبیه ساز مایعات و نور پردازی هست که تو این ویدیو نمایش داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or