نمایش افتتاحیه رویداد Gamescom 2021 دو ساعته خواهد بود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
جف کیلی، مجری و تهیه‌کننده برنامه Gamescom Opening Night Live جزئیاتی را از افتتاحیه امسال گیمزکام اعلام کرده و گفته که طول مدت این برنامه، 2 ساعت خواهد بود. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
رویداد Gamescom Opening Night Live

پس از به اتمام رسیدن E3 2021، حال به دیگر رویداد مهم دنیای بازی‌ها یعنی رویداد Gamescom نزدیک می‌شویم. در حالی که حدود سه هفته تا آغاز این رویداد باقی مانده، جف کیلی اعلام کرده که در برنامه افتتاحیه نمایشی 2 ساعته را خواهیم دید که شامل «بزرگ‌ترین بازی‌های فصل تعطیلات و پس از آن» می‌شود. نمایش افتتاحیه Gamescom Opening Night Live امسال در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) برگزار خواهد شد.

همانند سال گذشته، افتتاحیه امسال نیز به‌طور زنده و در قالبی کاملا دیجیتالی ارائه می‌گردد. تاکنون لیست بازی‌های حاضر در برنامه افتتاحیه اعلام نشده، اما کمپانی‌هایی مانند مایکروسافت، اکتیویژن، 505 گیمز، باندای نامکو، یوبیسافت، الکترونیک آرتز و بتسدا حضور خود در رویداد اصلی گیمزکام 2021 را تأیید کرده‌اند.

سال گذشته مواردی مانند دموی گیمپلی Ratchet & Clank: Rift Apart، نسخه دوم Little Nightmares، معرفی فصل دوم Full Guys و همچنین نمایش‌هایی از عناوین Scarlet Nexus و Call of Duty: Black Ops Cold War را در برنامه افتتاحیه گیمزکام شاهد بودیم. شما انتظار دیدن چه عناوینی را در رویداد امسال دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.​

خب SIFU هم توی این برنامه دو ساعته حضور داره، مثل همیشه یه بخش کوچیکی از گیمپلی رو داخل توئیتر نشون دادن:
من تاپیک گیمزکام رو پیدا نکردم متاسفانه، اگه تاپیکش هست که بگید جمع کنیم بریم همونجا. :D شو افتتاحیه هم با اینکه ابدا اونقدرا گنده نیست، ولی بنظر چندتا چیز خوب ازش در میاد.

به به. :D آقا من که انتظاراتم رو پایین نگه داشته بودم با این چندتا چیز راضیم فعلا. :D TMNT Shredder's Revenge هم نمایش داره:

View attachment 221268
واقعا به به :)
از وقتی این بازی معرفی شد تا الان دارم براش روزشماری میکنم .امیدوارم تو همین شهریور بیاد :)

گیمپلی Death Stranding Director's Cut هم تایید شد که البته انتظار میرفت.

IMG_20210823_204822_529.jpg

پ.ن: درست دو سال پیش اون گیمپلی منفور نسخه عادی بازی توی همین ایونت نمایش داده شد، بنابراین انتظار دیدن هر چیز عجیب و غریب و غیر معمول (یا حتی ندیدن بعضی چیزها :D) رو داشته باشید. :D

امکان داره به طور رسمی سونی در این رویداد آنچارتد ۴ برای کامپیوتر تایید و رونمایی کند ؟؟؟
احتمالش کمه چون فعلا سونی داره خیلی بی سر و صدا پورت ها رو معرفی میکنه، در آینده ممکنه بیشتر هایپ کنه ولی الان زوده. شاید برای پورت بلادبورن مارکتینگ بیشتری داشته باشن.
البته هیچ چیز "غیر ممکن" نیست.

• Sad
Reactions: kamyy
گیمپلی Death Stranding Director's Cut هم تایید شد که البته انتظار میرفت.

View attachment 221508

پ.ن: درست دو سال پیش اون گیمپلی منفور نسخه عادی بازی توی همین ایونت نمایش داده شد، بنابراین انتظار دیدن هر چیز عجیب و غریب و غیر معمول (یا حتی ندیدن بعضی چیزها :D) رو داشته باشید. :D
خرید استودیو جدید رو از سونی حتمی بدونید, دفعه قبل تو همین برنامه خرید اینسامنیاک رو اعلام کرده بودن :D.

• Like
خرید استودیو جدید رو از سونی حتمی بدونید, دفعه قبل تو همین برنامه خرید اینسامنیاک رو اعلام کرده بودن :D.
خب حتما دلیل نمیشه که. :D این اتفاق دو سال پیش افتاد ولی پارسال نیوفتاد مثلا... هرچند اینبار شایعات بلوپوینت گیمز هم هست این وسط. اما اگه دوباره خریدی رو وسط برنامه اعلام کنن اونم در حالی که خودشون اونجا نیستن، رسما تبدیل به میم میشه این قضیه. :| :D

پ.ن: اون TMNT Shredder's Revenge رو وسطش شدو دراپ کنن من باقی نمایش رو بیخیال میشم میرم سراغ بازی. :D فک کنم موقع معرفی شدنش تاریخ عرضه رو گذاشته بودن به زودی ولی خب خبری نشد بعدش. ببینیم فردا با یه سورپرایز خوشحالمون میکنن یا نه. :D

خب حتما دلیل نمیشه که. :D این اتفاق دو سال پیش افتاد ولی پارسال نیوفتاد مثلا... هرچند اینبار شایعات بلوپوینت گیمز هم هست این وسط. اما اگه دوباره خریدی رو وسط برنامه اعلام کنن اونم در حالی که خودشون اونجا نیستن، رسما تبدیل به میم میشه این قضیه. :| :D

پ.ن: اون TMNT Shredder's Revenge رو وسطش شدو دراپ کنن من باقی نمایش رو بیخیال میشم میرم سراغ بازی. :D فک کنم موقع معرفی شدنش تاریخ عرضه رو گذاشته بودن به زودی ولی خب خبری نشد بعدش. ببینیم فردا با یه سورپرایز خوشحالمون میکنن یا نه. :D
البته میخواستم بگم که احتمال معرفی بازی هم هست :D, پارسال رو اصلا یادم رفت, ولی کوجیما هست, سونی هم هست :D
والا بخر بخرهای سونی و مایکروسافت خودش کم میم نیست :D

هرمن هالست گفت که با برنامه ریزی استودیو میخرن, اما نکته نگران کنندش صحبت های اخیر شاون لیدن هست که میگفت آسیب بدی به صنعت میرسه با اینکار :-"
خودشون لازم نیست باشن, جف کیلی هست دیگه :D

TMNT رو هم داشتم فراموش میکردم :|, قشنگ ترکیب نسخه Genesis و SNES هست, هنوز از رویای SOR4 بیدار نشده یه سری خفن دیگه رو برگردوندن :D.

• Like
2021-08-25_17-11-32.jpg

یه بازی فوتبال هم امشب معرفی میشه. باید دید چجوریه ولی بعیده بتونه کاری کنه تو بخش لایسنس. چون لیگهای مهم رو گرفتن ea و کونامی
مراسم 22:30 امشب
توییچ

یوتیوب

لیست بازیای تایید شده

1. Call of Duty: Vanguard
  2. Death Stranding: Director’s Cut
  3. Far Cry 6
  4. Genshin Impact
  5. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
  6. SIFU
  7. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
  8. A new Saints Row