نمایشی از Serious Sam 4 ساعت 21:30 امشب

rahyarpaul

کاربر سایت
از سال 2018 که خبر انتشار serious sam 4 : planet badass اعلام شد ،خبر چندانی از این عنوان بیرون نیامد.
croteam و devolver اعلام کردند که امشب ساعت 8 شب به وقت مسکو (9:30 شب به وقت تهران) در یوتیوب devolver ،شاهد انتشار اطلاعات جدیدی از این بازی خواهید بود.
احتمالا ،امشب و برای اولین بار گیم پلی بازی را خواهیم بود و با توجه به اینکه پیش بینی میشود که این عنوان در سال جاری عرضه شود، تاریخ انتشارش نیز مشخص شود.
serious sam 3 در سال 2011 عرضه شد و بازخورد مناسبی دریافت کرد.

ss_277d1adc3a08b4b42eadbf4672d5ea832fbecd79.600x338.jpg

اگر به دنبال مشاهده نمایش این بازی هستید به این لینک بروید.​

آخرین ویرایش:
نصف خاطراتم زنده شد =(( اون موقع رو جلدش " سام ماجراجو" زده بود اسمش رو.
جزو نسخه دوم و سوم، یه نسخه توی پرسپولیس و یکی هم توی مصر داشت =((
نسخه دوم هم بی‌نهایت دوست داشتم مخصوصا اون باس‌فایت‌های خفنش که باس اولش یه گوریل خیلی بزرگ بود و باس آخرش یه خونه خیلی گنده بود اگه اشتباه نکنم.
به شدت منتظر این هم هستم و ای کاش برای ps4 هم عرضه میشد

بعد چند سال یه تریلر چند ثانیه ای؟

باحال بود ولی کم بود. انقدر دیگه خفن شده که دارن از دستش در میرن :))
احتمالاگیم پلی رفته تو نمایش devolver.
چون گفتن کنفرانس دارن.
نصف خاطراتم زنده شد =(( اون موقع رو جلدش " سام ماجراجو" زده بود اسمش رو.
جزو نسخه دوم و سوم، یه نسخه توی پرسپولیس و یکی هم توی مصر داشت =((
نسخه دوم هم بی‌نهایت دوست داشتم مخصوصا اون باس‌فایت‌های خفنش که باس اولش یه گوریل خیلی بزرگ بود و باس آخرش یه خونه خیلی گنده بود اگه اشتباه نکنم.
به شدت منتظر این هم هستم و ای کاش برای ps4 هم عرضه میشد
بجز سه بازی اصلی یه first , second encounter هم داشت. احتمالا فروش نسخه سوم راضی کننده نبوده،استیدیا هم تونسته انحصار کنه

بعد چند سال یه تریلر چند ثانیه ای؟

باحال بود ولی کم بود. انقدر دیگه خفن شده که دارن از دستش در میرن :))
این تریلر چند ثانیه اولش قبلا هم منتشر شده بود
ولی با توجه با اینکه قیمتی نداره توی استور آرژانتین و علاقه قلبیم به این سری حتما می خرمش
واقعا یادش بخیر نسخه های فارسی دارینوس رو هنوز دارم همین تعطیلات عید بازیشون کردم

این بازی ورود با شکوه من به عرصه ی بازی با پی سی رو رقم زد :D
چقدر خفن بود این بازی من چقدر عاشقش بودم و چقدر دیوانه وار ساعت ها بازی میکردم و بعدش تنبیه میشدم :D
یه سری ایستر اگ داشت آدمای کله گنده (فکر کنم دولوپر های بازی بودن) از اتاقای مختلف میومدن بیرون من از کل بازی و دشمناش نمیترسیدم ولی از اون لعنتیا میترسیدم :D
در واقع اولین FPS که من در سن پیش دبستانی بازی میکردم این بازی بود و خیلی هم حال میکردم باهاش واقعا
نسخه ی فارسیش هم بود
من بابام اینو بازی میکرد مینشستم نگاهش میکردم عشق میکردم که بابام با سرعت زیاد فقط اسلحه عوض میکرد و برای هر دشمن یه اسلحه ی متفاوت میزد :D
همین الان با این سنم الگوی شوتر بازی کردنم پدرمه :D
اگه پسر خوبی بودم برام serious bomb هم روشن میکرد :D

ادیت: serios bomb این دوست عزیزمونه که خیلیم کمیاب بود وقتی روشنش میکردی کل محیطو وایپ میکرد :D

آخرین ویرایش:
یعنی هنوز همون حالت و تم بچگانه قدیم خودشو حفظ کرده ها ...:p
بنظرم people can fly خیلی بهتر جواب میده با painkiller ...
سام گیم پلی خوبی داره و بیشتر هایپ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or