سلام.
با اجازه اساتید، من هر چی گشتم هیچ تاپیکی در این رابطه پیدا نکردم.
به هر حال توی سبک نقش آفرینی ما دو نوع کاملا متفاوت داریم.
سبک نقش آفرینی غربی و نقش آفرینی ژاپنی.
بازی های نقش آفرینی ژاپنی مبارزاتشون به صورت نوبتی انجام میشه در صورتی که نقش آفرینی غربی مبارزاتشون به صورت همزمان هست.
توی این نظر سنجی نام 5 بازی نقش آفرینی غربی و 5 بازی نقش آفرینی ژاپنی آورده شده که می تونید از این بین یکیش رو به عنوان بهترین انتخاب کنبد.
فقط اگر بازی مورد نظرتون نیست لطف کنید شکایت نکنید چوم محدودیت انتخاب وجدو داره.
حالا اگر جزء کسانی هستین که هر دو نوع سبک رو بازی کردین به نظرتون کدوم یکی از دیگری بهتره؟
لیست بازی های انتخابی به شرح زیر است:
نقش آفرینیه غربی:
Dragon Age: Origins
Mass Effect
Fallout
Neverwinter Nights
Fable
نقش آفرینیه ژاپنی:
Final Fantasy
Tales of Vesperia
Resonance of Fate
Blue Dragon
Valkyria Chronicles
نکته مهم:
به این دلیل اسم دو بازی Resonance of Fate و Blue Dragon رو تو لیست آوردم چون این دو بازی روی کنسولهای نسل حاضر (PS3 - Xbox 360) ظهور کردن، از همین رو برخی از گیمرها ممکنه به تازگی با سبک نقش آفرینی ژاپنی آشنا شده باشن. وگرنه خودم می دونم شاهکارهای نقش آفرینیه ژاپنی زیادی وجود داره.
با اجازه اساتید، من هر چی گشتم هیچ تاپیکی در این رابطه پیدا نکردم.
به هر حال توی سبک نقش آفرینی ما دو نوع کاملا متفاوت داریم.
سبک نقش آفرینی غربی و نقش آفرینی ژاپنی.
بازی های نقش آفرینی ژاپنی مبارزاتشون به صورت نوبتی انجام میشه در صورتی که نقش آفرینی غربی مبارزاتشون به صورت همزمان هست.
توی این نظر سنجی نام 5 بازی نقش آفرینی غربی و 5 بازی نقش آفرینی ژاپنی آورده شده که می تونید از این بین یکیش رو به عنوان بهترین انتخاب کنبد.
فقط اگر بازی مورد نظرتون نیست لطف کنید شکایت نکنید چوم محدودیت انتخاب وجدو داره.
حالا اگر جزء کسانی هستین که هر دو نوع سبک رو بازی کردین به نظرتون کدوم یکی از دیگری بهتره؟
لیست بازی های انتخابی به شرح زیر است:
نقش آفرینیه غربی:
Dragon Age: Origins
Mass Effect
Fallout
Neverwinter Nights
Fable
نقش آفرینیه ژاپنی:
Final Fantasy
Tales of Vesperia
Resonance of Fate
Blue Dragon
Valkyria Chronicles
نکته مهم:
به این دلیل اسم دو بازی Resonance of Fate و Blue Dragon رو تو لیست آوردم چون این دو بازی روی کنسولهای نسل حاضر (PS3 - Xbox 360) ظهور کردن، از همین رو برخی از گیمرها ممکنه به تازگی با سبک نقش آفرینی ژاپنی آشنا شده باشن. وگرنه خودم می دونم شاهکارهای نقش آفرینیه ژاپنی زیادی وجود داره.
آخرین ویرایش: