نقشه Rome 2 به همراه جزییات کامل به نمایش درآمد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

استدیوی Creative Assembly وبسایت بازی Total War خود را با نمایش کامل نقشه عنوان جدید آنها Rome 2 آپدیت کرد.با مشاهده این نقشه بزرگی آن و دقت بسیار زیاد در بازسازی آن دوره تاریخی کاملا محسوس است به طوری که به غیر از 8 جناح اصلی بیازی باقی نواحی نیز توضیح داده شده و ویژگیهای آنها نوشته شده است.
توصیه می شود سری به این نقشه جذاب بزنید!
وب سایت Total War

بازی تو چه سبکی هستش ؟
استراتژی
P&C
FPS
استراتژی ه نوبتی, کمی استراتژی ریل تایم هم داره, چیز منحصر بفردی ه نمیشه همینطوری توضیحش داد:دی

- - -ویرایش - - -

چند ماه طول می کشه که این نقشه رو بخوایم فتح کنیم :| :دی
چند ماه طول میکشه که نقشه رو تو سایت توتال وار لود کنی, دیگه گشتنش بماند:دی

- - -ویرایش - - -

این عزیز دل کی میاد ؟! من یکش بازی نکردم چه طوریه ؟!

این civilaztion V چه طوریه ؟ عین همینه ؟
این CIV V رو حتما بازی کن که بسیار زیباس. از لحاظ شباهت هم جواب هم آره ه, هم نه. چطور بگم. یعنی یه قسمت هاییش شبیهه قسمتاییش نه:دی

حالا یک چیز دیگه ایران قابل بازیه؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه اول بازی انتخاب کرد و بازی کرد

بله میشه.و اشکانیان هم هست.در ضمن در این بازی هیچ فکشن شورشی(بر خلاف سری های قبل)وجود نداره و تمام استان ها یه فکشن دارن.فکشن ایران(پارت) هم شمال شرقی نقشه هست و جزو قدرتمندترین فکشن هاست(در کنار روم،کارتاژ،مصر و ...)

یک سوال ، من خیلی اینجور بازی ها رو دوست دارم ، ولی متاسفانه فهم و درک درستی از نحوه بازی ندارم !
مثلا CV رو بازی کردم ، هیچی نفهمیدم ، یعنی نمیدونستم باید چه کنم !
این بازی شبیه شوگان هست ؟! این یکی رو یکم حالیمه :دی

سلام
یک سوال ، من خیلی اینجور بازی ها رو دوست دارم ، ولی متاسفانه فهم و درک درستی از نحوه بازی ندارم !
مثلا CV رو بازی کردم ، هیچی نفهمیدم ، یعنی نمیدونستم باید چه کنم !
این بازی شبیه شوگان هست ؟! این یکی رو یکم حالیمه
:biggrin1:
حالا باید بیاد و ببینیم سیستمش بر چه اساسه ولی کلیتش به شوگان 2 شبیه .

سلامٌ علیکم و رحمة الله
ایران کجاست؟
بقل دریای خزر
این عزیز دل کی میاد ؟! من یکش بازی نکردم چه طوریه ؟!

این civilaztion V چه طوریه ؟ عین همینه ؟
شهریور تا جایی که یادمه میاد
یکش عالیه ، یعنی رسما از نسل خودش فراتره Rome 1
Civilization V خیلی Basic تره ، تمدنو باید از روی خاک بسازی :d
من چند باری رفتم ولی خو تا حالا تموم نکردم یکیشو هم :d آخرین بارش تا سال 2010 فکر کنم جلو رفتم ، بعد جنگ راه انداختم با سویس که اون موقع آمریکا رو گرفته بود ، بعد دیدم اوضاع خیطه نمیتونم جمعش کنم جنگو ، رفتم با روم شروع کردم :d
Civilization V رو توش تکنولوژی یه بخش داره باید بری جلو باهاش ، که نهایتش میشه Space Craft درست کردن و فرستادن به فضا ( به این رویه به حالت ساینتیستیک ( :d ) میبری بازیو ) ، نظامی داره که چیزای جالبیه ، میتونی به حالت نظامی دشمناتو نابود کنی ، میتونی به حالت تجاری بازار اقتصاد جهانو به دست بگیری ، یکی دیگشم فکر کنم روابط بین کشوری ( International Relations ) بود که نفهمیدم چی به چیه :-" :d
با این 4 حالت میتونی ببری
ولی Rome 1 در نقش روم که بازی میکردی ، باید یا اونقدر از دستورات سنا دفاع میکردی که نابود میشدی ( آخراش که خانواده ی سلطنتی زیاد میشن سنا دستور میده بکششون ! ) و میشدی آلت دست سنا ، یا میرفتی این ور اون ورو میگرفتی ، برای مردم روم یه اسطوره میشدی ، قبولت داشتن ، علیه سنا قیام میکردی . ( 3 تا قوم هم داشت ، جولیای قرمزا ، بروتیای سبزا ، اسکیپیای آبیا ، خود سنا هم که توی روم بود و بنفش )

التماس دعا

شاهکاره این بازی

نه اینکه یه بازی انحصاری میاد چهارتا شلیک میکنی 11 ساعته بازی تموم میشه بعد خداحافظ تا سری بعد.
بازی باید حداقل یه چند هفته ایی گیمرو به چالش بکشه

:x

تو اینترنت یه سایتو پیدا کردم مربوط بود به انجمن ترک اعتیاد بازی Civilization V :-o یعنی اینقدر اعتیاد اوره این بازی :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or