نقد و بررسی Pro Evolution Soccer 2018

Frobary

Loyal Member

qf4q_12.jpg

با آغاز نسل هشتم، طرفدار‌ان فوتبال آمال و آرزو‌های بسیاری در فکر می‌پروراندند، خصوصا طرفداران «Pro Evolution Soccer» که می‌دیدند این سری با اشتباهات فاجعه‌بار و مکرر در نسل هفتم، در مقابل رقیب دیرینه خود، «FIFA»، هیچ حرفی برای گفتن ندارد. با شروع نسل هشتم، سازندگان این عنوان سعی کردند با بهبود گیم‌پلی دوباره نام PES را بر سر زبان‌ها بیاندازد و سال گذشته با ارائه PES 2017، که گیم‌پلی آن یادآور بهترین شماره‌های این سری بود، نشان دادند که در تصمیم خود مصمم هستند. حال نسخه جدید می‌خواهد که با پیشرفت‌های زیاد، دوباره این سری را به عنوان یکی از بهترین عناوین ورزشی مطرح کند، هر چند برای این‌کار رقبای سختی در پیش رو دارد.

گیم‌پلی PES 2018 پیشرفتی عظیم نسبت به نسخه قبلی خود داشته و شما هر بخش را جستجو و کاوش کنید، تغییرات فراوانی خواهید دید. مشکل‌ترین کار سازندگان این است که بتوانند گیم‌پلی را به صورت متعادل و بالانس در آورده و دو بخش درون بازی یعنی حمله و دفاع را، به صورت متعادلی در کنار یکدیگر قرار دهند. دوست دارید دفاعی بازی کنید و شعارتان این باشد که اول دفاع خوب و بعد چشم به ضد حمله؟ یا این که هدف‌تان مالکیت توپ است و حمله‌‌های مداوم؟ در این نسخه با هر سبک و سیاقی که دوست دارید، می‌توانید بازی کنید...

نقد و بررسی Pro Evolution Soccer 2018 - بازی سنتر

تشکر برای این نقد و بررسی، ولی من هرچی که خوندم تو بازی برعکسش رو دیدم!

درصد خطای شوت زنی نسبت به نسخه قبل بهینه‌تر داشته و از فواصل دور دیگر نمی‌توانید به راحتی دروازه حریف را باز کنید. پاس‌ها چه زمینی و چه هوایی، به طرز عجیبی متنوع طراحی شده‌اند و تنوع حرکتی توپ و چرخش آن عالی بوده و سازندگان به خوبی این نکته را دریافته‌اند که در یک بازی فوتبال، بیش از هر چیزی دیگری این پاس دادن است که اتفاق می‌افتد و در هر نسخه در پی بهبود بیشتر این بخش هستند
1
می تونم همین الان 10 تا گُل ذخیره شده رو کنم که از پُشت هجده، چنان شوت هائی می زنن که در نسخه های قبل عمرا وارد دروازه می شد.
در مورد پاس هم، اینقدر اشتباه و سوئیچِ خطا توش دیدم که به کُلی منو دیوانه کرده! :)))))

خصوصا طرفداران «Pro Evolution Soccer» که می‌دیدند این سری با اشتباهات فاجعه‌بار و مکرر در نسل هفتم، در مقابل رقیب دیرینه خود، «FIFA»، هیچ حرفی برای گفتن ندارد
با این جمله تون اصلاً موافق نیستم. فن هم نیستم و از فن بازی خوشم نمیاد اما معتقدم واقعیتها رو باید گفت. pes حتی تو بدترین دورانش پایینتر از fifa نبود به چند دلیل. نمیدونم دوستانی که اینجا هستن هردو رو بازی کردن یا نه، بنده چند سال هست هر دو رو بازی میکنم...؛ اولاً هنگ و لگی که فیفا داره هیچ بازی ای نداره! منی که الان قویترین سیستم رو دارم (7700k و z270 و gtx 1080 و 1 ترابایت ssd که ویندوز و همه برنامه هام روشه) موقعی که فیفا بازی میکنم گهگاهی یه لگ کوچولو میبینم! تو همه نسخه هاشم همین لگ ریز هست. این لگ زدن بخاطر سیستم بنده نیست، بلکه بخاط برنامه نویسی نادرست و مشکلات بازی فیفا هست. این fifaی لامصب مرتباً network رو چک میکنه که یه علت لگ زدنش هم همینه. و هر لحظه که بازی نکنید شروع میکنه به نمایش دادن انیمیشن ها و آهنگهایی که مستقل از گیم پلی اجرا میشن، یعنی اگه وسط بازی دگمه pause رو بزنید بلافاصله شروع میکنه به نمایش صحنه های آهسته بازی و پخش موسیقی. حالا گیم پلی اصلی هم بصورت Pause شده در حال اجرا و پروسس هستا، در کنارش صحنه آهسته ها و موسیقی هم پخش میکنه یعنی وقتی pause کنی دو تا بازی فوتبال رو روی سیستمت داره اجرا میکنه. اصلاً تابلوعه، شما در حین نمایش این صحنه آهسته ها بازی رو از حالت pause خارج کنی میبینی بازی اصلی تو رم هست و بدون کوچکترین وقفه ای برات اجرا میشه. زبان انگلیسیش هم که بریتیشه و من خوشم نمیاد حالا شما رو نمیدونم. البته گرافیک خوبی داره، لایسنسهاش رو به راهه، حالت داستانی داره که اینا از نقاط قوتش هست. میگن تنظیماتش برای تاکتیک بازی خیلی حرفه ای تر از pes هست ولی من که هیچ برتری ای ندیدم. تازه میخوام بگم تنظیمات تاکتیکی pes یه خورده بهتر هم هست. تو گرافیک fifa یه خورده بهتر عمل کرده (نه زیاد). ناگفته نماند خیلی از چیزهایی که الان تو فیفا هست ابتکار pes بوده مثل تیمهای کلاسیک.
اما در مجموع به نظر من pes برتری داره چون یه بازی درست حسابی و روان و بدون لگ رو ارائه میده و توی یه بازی فوتبال، گیم پلی مهمتر از لایسنس هست به اعتقاد من.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or