نقد و بررسی Bulletstorm

Thomas_Anders

کاربر سایت
سلام خدمت دوستان...نقدی نوشتم که امیدوارم خوشتون بیاد...کاملا میتدیانه است...البته من چند سال پیش در سایت هایی نفد هایی نیز مینوشتم..نظر یادتون نره

نقد و بررسی بازی Bulletstorm

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

سازنده : People Can Fly
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم :XBOX 360 - PC - PS 3

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

مقدمه:

مدتی بود بازی ای در سبک FPS در بازار پیدا نمیشد به جز Halo که انحصاری کنسول مایکروسافت بود و COD که هر ساله عرضه میشود ، بازی دیگری که حرفی برای گفتن داشته باشد در بازار پیدا نمیشد . بازی Bulletstorm از مدت ها قبل توسط شرکت People Can Fly معرفی شده بود ، بازی با نمایش ها و تریلر هایش بازیباز ها را به یک بازی ناب امیدوار کرده بود .

bulletstorm.jpg

داستان:

بازی را میتوان در سبک Run & Gun قرار داد(بازی هایی شبیه Serious Sam و Painkiller ) پس نباید انتظار داستان و شخصیت پردازی قوی را از این بازی داشت . شخصیت بازی Grayson Hunt که یک سرباز تبعید شده است ، که پس از آشنایی با دوست قدیمیش Ishi به یک سیاره ناشناخته سقوط میکنند و در ادامه داستان با دختری آشنا میشود که کمی در داستان تاثیر گذار است . داستان بازی کاملا کلیشه ای است .

گیم پلی :

بازی Bulletstorm دارای گیم پلی منحصر به فردی است که علت اصلی آن اضافه کردن المان ها و نو آوری هایی در بازی است . بازی از لحاظ کنترل ، اسلحه ها ، طراخحی مراحل و ... مطابق با استاندارد های یک بازی FPS است و از این لحاظ نوآوری خاصی ندارد ، ولی قابلیتی که گیم پلی این بازی را از دیگر FPS ها جدا کرده ، توانایی لگد زدن شخصیت بازی و همچنین وسیله اکترونیکی که به دست چپ Gray بسته شده است و همانند شلاق عمل میکند(Leash) ،و تاثیر بسزایی در گیم پلی این بازی داشته است .

215169-5.jpg

لگد زدن در این بازی بسیار لذت بخش است ، شما میتوانید دشمنان خود را با لگد زدن به چند متر دورتر پرتاب کنید و البته هنگام پرتاب شدن دشمن ، حرکت آن آهسته میشود تا شما بتوانید هر بلایی را سر دشمن نگون بخت بیاورید . در محیط بازی قسمت های تیز ، مانند خارهای گیاهان کاکتوس و یا میله ها قرار داده شده که لگد زدن به دشمنان و چسبیده شدن آنها به این قسمت ها لذت آنرا چند برابر میکند ، البته ناگفته نماند بعضی دشمنان بسیار سریع هستند و توانایی جاخالی دادن از لگد های شما را دارد . (پرتاب دشمنان به ملخک هلیکوپتر سقوط کرده اوج این قسمت است ) شما همچنین میتوانید با پرتاب وسایل آتش زا تعداد بیشتری دشمن را همزمان به آتش بکشید . دیگر قابلیت شخصیت بازی داشتن Leash برروی دست چپ خود است ، با استفاده از این ...... میتوان اشیا و دشمنان را به طرف خود پرتاب کنید .

شما با کشتن دشمنان امتیازاتی نیز به دست می آورید ، به عنوان مثال شما با HeadShot کردن دشمن امتیاز بیشتری کسب میکنید .

bullet-storm.jpg

تنوع اسلحه ها در این بازی بسیار خوب کار شده است ، شما میتوانید همزمان 3 اسلحه با خود حمل کنید . کنترل تیر در اسلحه Sniper را نیز میتوان تقلید از فیلم و بازی Wanted محسوب کرد . مشکل اصلی کمبود مهمات در بازی است ، در چنین بازی ای کمبود مهمات مخصوصا برای اسلحه های بزرگ بسیار ناراحت کننده است . قسمت هایی در بازی نیز وجود دارد که برای آپگرید اسلحه ها و اضافه کردن شلیک های آتشین به اسلحه ها را اضافه میکند .

دشمنان در این بازی بسیار جسور هستند و در اکثر مواقع شما و ایشی را در منطقه ای محاصره کرده و از هر طرف به شما حمله ور میشوند . دشمنان میتوانند با اسلحه به شما حمله کنند و همچنین قابلیت لگد زدن به بازیباز را دارد و یا میتوانند با مینی هلیکوپر ها از آسمان به شما حمله کنند . هوش مصنوعی نیز در بازی در حد بسیار خوبی کار شده است . BOSS هایی نیز در بازی گنجانده شده است که مبارزات را از تکراری بودن دور میکند . طراحی مراحل نیز از تنوع خوبی برخوردار است و البته خطی بودن مراحل بازی را میتوان از نکات منفی بازی محسوب کرد .

bulletstorm-20100512014416824-000.jpg

گرافیک:

گرافیک در بازی های FPS حرف اول را میزند ، چنانچه یک FPS از گیم پلی عالی بهرهمند باشد ولی در قسمت گرافیک ضعیف ظاهر شود نمیتوان موفقیت زیادی را برای آن پیش بینی کرد .

بازی با استفاده از موتورUnreal Engine 3 توانسته محیط های جالبی را خلق کند . جنگل ها ، فضاهای زیرزمینی و شهر ویران شده از محیط های اصلی این بازی هستند که همه به نحو بسیار چشمگیری دارای جزییات هستند . از نظر هنری نیز بازی محیط های چشمنوازی را خلق کرده است . متاسفانه گرافیک در این بازی دارای ضعف هایی نیز هست :صورت شخصیت های بازی در مقاسیه با بازی های این نسل ضعیف است و همچنین هنگام حرف زدن انمیشن لب سخصیت ها خشک و غیر طبیعی است . باگ های گرافیکی ریزی در بازی نیز وجود دارد که قابل چشم پوشی هستند . فیزیک در بازی خوب کار شده است ، ریزش ساختمان ها و پرتاب شدن اشیا و دشمنان به شکل طبیعی اتفاق می افتند و میتوان به فیزیک بازی نمره قابل قبولی داد . در کل میتوان سازندگان بازی Bulletstorm را در بخش گرافیک موفق دانست .

صدا :

صدای شخصیت بازی به افراد زبر دستی سپرده شده که در گیرایی داستان برای مخاطب تاثیر گذار است . صدای Gray در بعضی مواقع بازیباز را یاد بازی Serious Sam می اندازد ، ناگفته نماند حرف های رکیکی توسط شخصیت های بازی که جنبه طنز نیز دارند بیان میشود . صدای اسلحه اها و انفجار ها در محیط بسیار خوب و طبیعی کار شده است .

در کل بازی Bulletstorm چنانچه دارای ضعف هایی هست ولی میتوان آنرا بازی موفقی در سبک FPS -Run & Gun دانست و نظر بازیباز ها را به خود جلب میکند .

امتیاز سایت ها و مجلات :

Gamespot :8
GamePro :9
1UP :6.7
GameZone :7.5

امتیاز نویسنده :
گرافیک 8.5
صدا : 8.5
گیم پلی :8.5
امتیاز کل : 8.5
::::::::::::::::::::::::::::::::
نکات مثبت : اکشن سریع و نفس گیر - تنوع اسلحه ها - گیم پلی نو
نکات منفی :شخصیت پردازی ضعیف - کمبود مهمات در بازی - ایراداتی در گرافیک
::::::::::::::::::::::::::::::::

نویسنده:Thomas_Anders

آخرین ویرایش:
نقدت خوب بود ولی حودت گفتی نباید انتظار شخصیت پردازی داشت بعد تو نکات منفی هم زدیش؟
؟؟!!!!!مهمات که مثل شکر تو بازی ریخته!کافیه اونجایی که میگه LB رو بزنی بعد وارد منو اول میشی برای هر اسلحه مهمات با EXP که داری میخری!
ایرادات فنیو موافقم!خیلی خیلی دیر لود میشه گرافیک و محیطش!

سلام.نقد خوبی بود اما اگه عکس ها رو وسط صفحه بزاری نقدت شکیلتر میشه.
---
گرافیک در بازی های FPS حرف اول را میزند ، چنانچه یک FPS از گیم پلی عالی بهرهمند باشد ولی در قسمت گرافیک ضعیف ظاهر شود نمیتوان موفقیت زیادی را برای آن پیش بینی کرد
فک کنم این رو برعکس گفتی :دی

ممنون از شما دوست عزیز اما این بازی بسیار از لحاظ گرافیکی ضعیف بود.اگر دقت کرده باشید وقتی وارد یک مکان تاریک میشدید میتوانستید مشکلات گرافیکی بازی رو به طور واضع مشاهده کنید.

ممنون.
با آرزوی پیشرفت و موفقیت شما;)

ممنون دوست عزیز
نقدت خوب بود ولی حودت گفتی نباید انتظار شخصیت پردازی داشت بعد تو نکات منفی هم زدیش؟

خوب گفتم مبتدیانه هست:d
سلام.نقد خوبی بود اما اگه عکس ها رو وسط صفحه بزاری نقدت شکیلتر میشه.
---

فک کنم این رو برعکس گفتی :دی
اصلاح میشه
ولی اون قسمت رو برعکس نگفتم

بنظر من بازیش خیلی خیلی جذابه!
گرافیکش از نظر هنری بینقصه اما فنی خیلی مشکل داره.
کلا خیلی میچسبه دشمنا رو با skill کشتن!باس فایت هاشم ردیفه!آخر act 4 بود با اون گله میجنگیم:دی(هی میزدمش باز میومد:دی)

آقا من یه پیشنهاد بدم؟:دی
خوب این نقاط ضعفتو راجب مهمات درست کن زشته بخدا!(:دی)
الان دوباره بازی کردم تا چپتر 7 رفتم(پدرم از سختیش در اومد)اصلا مهمات کم نیووردم!(بیشتر هم از اسلحه اصلیم استفاده میکنم)تازه به جز leash ها(همونجایی که شلاق میکنیم توشون:دی)کلی تفنگو مهماتش رو زمین ریخته!

آقا من یه پیشنهاد بدم؟:دی
خوب این نقاط ضعفتو راجب مهمات درست کن زشته بخدا!(:دی)
الان دوباره بازی کردم تا چپتر 7 رفتم(پدرم از سختیش در اومد)اصلا مهمات کم نیووردم!(بیشتر هم از اسلحه اصلیم استفاده میکنم)تازه به جز leash ها(همونجایی که شلاق میکنیم توشون:دی)کلی تفنگو مهماتش رو زمین ریخته!

حقیقت بازی برای من مهمات خیلی کم داشت....اسلحه اصلی خوب بود...ولی بقیش خیلی مهمات کم میداد_حتما شما رو EASY بازی میکنی)
حمید یادم رفت خسته نباشید عرض کنم:d
خسته نباشی و ممنون:d
مرسی پسر;)

درسته در مکان های باز رنگ بندی و گرافیک جلوه ی بهتری داشت ولی در مکانهای بسته ضعف های گرافیکی
دیده میشد صداگذاریشم خوب بود و شخصیت هاشم خشن بود من خوشم اومد با اینکه یک سری باگ هایی
داشت بازیش ولی من که حال کردم
هر بازی که epic توش دخالت داشته باشه محشره

حقیقت بازی برای من مهمات خیلی کم داشت....اسلحه اصلی خوب بود...ولی بقیش خیلی مهمات کم میداد_حتما شما رو EASY بازی میکنی)

مرسی پسر;)
نه منم رو مدیوم بودم(چون اواخر بازی پدرم در اومد!)
در عر صورت نقد عالی بود

• Like
Reactions: Thomas_Anders

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or