نقد و بررسي بازي Watchmen:The End Is Nigh

نقد و بررسي بازي Watchmen:The End Is Nigh



ناشر:Warner Bros. Interactive
سازنده:Deadline Games
پلتفرم:XBOX360-PS3-PC
درجه سني:+18
سبک:Action

نکات مثبت:گرافيک عالي+زنده کردن سبک Beat'em Up +انجام فن هاي رزمي جالب-صداگذاري خوب
نکات منفي:مراحل خطي و تکراري+هوش مصنوعي نه چندان قدرتمند+داستان پردازي ضعيف

سیستم مورد نیاز:

OS: Windows XP (SP1+) 32bit or 64bit; Windows Vista (SP1+) 32bit or 64bit
* CPU: Dual Core Processor 1.8 GHz
* RAM: 1 GB
* HDD: 2 GB free disk space
* Graphics: 256MB video memory and pixel shader 3.0
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c


نمره بازی:
گرافیک:8.5
گیم پلی:7
صدا گذاری:6.5
جذابیت:7
نمره کل:7.5


watchmen-the-end-is-nigh-20090205103852366_640w.jpg


فيلم Watcmen از نوشته هاي آلن مور معروف از جمله نوشته هاي تاثير گذار اوست که با ساخت فيلم آن توانست موفقيت خوبي را براي اين عنوان به دست آورد.مدتي پيش بازي اين اثر نيز توسط شرکت Warner Bros. Interactive عرضه شد که در ادامه نقد آن را مي خوانيم:

بازي Watchmen بعد از مدت ها سبک قديمي Beat'em Up را براي طرفداران زنده کرد.بازي در سبک اکشن سوم شخص مي باشد که تنها سلاح شما ضربات مشت و لگد مي باشد،در طول بازي و با پيشروي توانايي انجام ضربات جديد و انجام دادن فن بر روي دشمن امکان پذير مي باشد.انجام فن هاي رزمي با نمايش زاويه دوربين سينمايي جذابيت اين ضربات را دو چندان مي کند.براي ايجاد فن در بازي بايد کليد هاي مورد نظر را به ترتيب زده تا انجام آن را بر روي دشمن ببينيد،در مبارزات بازي شما با زدن دکمه مورد نظر مي توانيد براي چند ثانيه ضربات خود را سريعتر و قوي تر کنيد که مبارزات در اين حالت واقعا ديدني هستند.
watchmen-demo.jpg


البته در طول بازي با توجه به اينکه بعضي دشمنان شما از سلاح هاي سرد استفاده مي کنند با نابود کردن آنها مي توانيد از سلاح هاي سرد انها نيز استفاده کنيد،از جمله سلاح هاي سرد مي توان به قمه،چماق،لوله هاي آهني و بطري هاي شيشه اي اشاره کرد که هر کدام قدرت مخصوص به خود را دارند،در ميان اين سلاح حا لوله هاي آهني از قدت بالايي برخوردارند که با زدن جند ضربه مي توانيد دشمن خود را از پاي در آوريد.ولي در کل اصل گيم پلي بازي بر ضربات مشت و فن هاي رزمي پايبند است.

watchmen-thumb-640xauto-1881.jpg


کنترل بازي را مي توان از حسن هاي بازي دانست.کنترل شخصيت بازي بدون مشکل و به راحتي قابل کنترل است و از اين نظر شما را ياد بازي مکس پين مي اندازد،البته در محيط هاي شلوغ براي نابود کردن دشمنان کمي بازيباز را اذيت مي کند که قابل چشم پوشي است.در بازي دو شخصت از فيلم را بر عهده مي گيريم که در طول بازي شخص ديگر توسط هوش مصنوعي کامپيوتر شما را همراهي مي کنيد.دو شخصيت Rorschach و Nite Owl در بازي قابل انتخاب هستند که هر کدام خصوصيات خاص خود را دارند.Rorschach شخصيتي مخوف و نسبتا ترسناک است که با شنيدن صداي آن حرف بنده را تاييد مي کنيد.اين شخصيت نسبت به Nite Owl سريعتر است ولي ضربات او از قدرت کمتري برخوردار است برعکس Nite Owl ضربات قدرتمند تري دارد ولي از نظر سرعت انجام آنها کند تر است.

watchmen-video-game-screen-cap-02.jpg


یکی از مهمترین بخش های بازی Watchmen وجود گرافیک و نورپردازی عالی بازی است،یکی از ویزگی های بازی که باعث شد بنده بازی را ادامه داده همین بخش از بازی می باشد.محیط های بازی با توجه به اینکه شباهت زیادی به بازی مکس پین دارد شما را یاده این بازی می اندازد.همه چیز در بازی زیبا خلق شده است،از دیوار گرفته تا کوچک ترین سنگی که روی زمین افتاده،همه چیز با جزییات خوبی در خلق شده است.مهمترین بخش گرافیک بازی نورپردازی آن است.نورپردازی بازی در حد بازی های نسل حاضر می باشد که شما با دیدن منابع نور و ایجاد سایه حرف بنده را رد نمی کنید.و همچنین فیزیک مناسب بازی هنگام پرتاب کردن دشمنان و اشیا نمایش داده می شود ولی سیستم تخریب پذیری در بازی گنجانده نشده است،و می شود گفت در بازی شی ای وجود ندارد که نابود شود.

watchmen-video-game-screen-cap-09.jpg


روند بازي در محيط هاي نسبتا يکسان و خطي صورت مي گيرد که اين از نکات منفي بازي مي باشد.هوش مصنوعي در چنين بازي هايي حرف اول را مي زند،چون زماني که با چندين دشمن طرف هستيد وجود هوش مصنوعي خوب صحنه هاي اکشن جالبي را براي بازيباز خلق مي کند ولي بازي Watchmen از اين قاعده پيروي نمي کند.هوش مصنوعي بازي در اين حد که دشمنان مي دانند که بايد به طرف شما بدود و شما را زير مشتو لگد خود قرار دهند بسنده مي کند و اين نشان مي دهد سازندگان عجله براي عرضه بازي داشتند.زمان به پایان رساندن بازی نیز نسبتا کم می باشد،با توجه به اینکه بازی از 6 چپتر(Chapter) تشکیل شده است به پایان زساندن آن حدود 5-6 ساعت زمان لازم است.


روایت داستان نیز در بین چپتر های بازی به صورت انمیشن های دو بعدی شبیه بازی معروف XIII صورت می گیرد که کلا داستان بازی به شکل گنگ روایت می شود.یکی از مهمترین المان ها که در جذابیت بازی تاثیر زیادی نیز دارد وجود خون در بازی است،شما با ضربات مهلک و سنگین خود به سر و صورت دشمنان شاهد پاشیده شدن خون و دندان های شکسته شده آنها برروی زمین می شوید،و این کمی درجه سنی بازی را افرایش می دهد.کلا جو بازی شبیه بازی هایی مثل Punisher و Max Payne می باشد.

watchmen_game.jpg


شما در مبارزات باید خود را به این طرف و آن طرف حرکت دهید در غیر این صورت سیل دشمنان گردن کلفت را اطراف خود می بینید که در آن لحظه مبارزه با آنها دشوارتر می شود.دشمنان بازی نیز از تنوع زیادی برخوردار نبستند و در هر مرحله از بازی دشمنان تقریبا متفاوتی می بینید.طریقه ذخیره بازی نیز به صورت Checkpoint هایی می باشد که در زمان های مناسب بازی را ذخیره می کند.مرحله آخر بازی نیز ار مراحل جالب بازی می باشد با توجه به اینکه این مرحله برخلاف مراحل قبلی در محیط روشن و بازی صورت می گیرد و نورپردازی فوق العاده بازی چشم هر بازیبازی را نوازش می دهد،در ابن مرحله با تعقیب UnderBoss و طی چند مبارزه با او می توانید بازی را به اتمام برسانید.


در کل بازی Watchmen را می توان بازی خوبی در نظر گرفت که با گرافیک خوب و همچنین نورپردازی عالی و مبارزات سرگرم کننده ، طرفداران فیلم و داستان های کمیک را کاملا راضی نگه می دارد.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or