نقد بازی های 360

N e M e S i S

کاربر سایت
نظرات در مورد بازیهای 360

با سلام خدمت دوستان من این تا پیک رو راه انداختم که دوستان بازی های که میکنن بازی ها رو نظر های خدشون رو این جا بگن .

1. اول این که بازی که شروع میشه ربطی به بازی دیگه ندید.
2.دوستانی که نقد میکنن نباید نقد به صورت تخریب بازی باشه که یهو دود مان بازی رو برباد بدین یعنی با دلیل .
3. نظر هر کس محترم هستش.
4.در بین نقدی که از یه بازی میشه به یه بازی دیگه نپرید و جانب داری بیخودی هم نکنید.
5.منظور از نقد همون نظر شخصی افراد در مورد بازی ها هستش.
6. هر هفته در مورد یک بازی نظر داده میشه که باید دوستان کمک کنن.
برای شروع بازی Crackdown.

آخرین ویرایش:
خوب خودم شروع میکنم بازی از هر نظر نشان دهنده یک بازی بزرگ سوپر هیرو هستش که شما میتونین قدرت های خود رو آپگرید کنید بازی یک بازی دنیای گسترده هستش که شما در بازی هر کاری که بخواهید میتوانین انجام دهید بازی از گرافیک خوبی برخوردار هستش وداستان خوبی هم داره اما نقاط ضعف این بازی ادم های که هیچ کاری در بازی انجام نمیدهند هوش مصنوعی ضعیف و دشمان ضعیف وقتی شما نیرومند میشوید دیگه هیچ کس جلو دار شما نیست و شما هر کاری که بخواهید انجام میدهید از کشتن ادم ها و هر کار دیگر و بازی عملا از وقتی که شما تمام نیرو هایتان رو اپگرید میکنید دیگر اون حال اول بازی که شما باید قوی میشودید برای مبارزه با دشمن دیگر معنی نمیدهد با تشکر به امید نظر های دیگر دوستان در مورد این بازی

سلام دوست من اقا فکرت برای ایجاد تاپیک خوب بود اما بهتر اسم تاپیک بزاری نظرات در مورد بازیهای 360 اخه اگه به نقد باشه هرکسی نمیتونه انجام بده نقد کارشناسا انجام میدن بهتر کسانی انتخاب کنی که این کار بخوبی انجام میدن ازشون بخوای که بیان هفته یه بازی نقد کنند اینجوری بار فنی این تاپیکم میره بالا اگر همه بخوان یه نقد انجام بدن سلیقه ای میشه و اخر سر ما خوانندها میمونیم کدوم درسته؟
ولی در کل فکر خوبی برای ایجاد این تاپیک موفق باشی;)
(راستی یادم رفت اقا هرکس خواست نقد کنه بازیرو حتمی ذکر کنه نحوه اچیومنت دادن اون بازی چطور هست یعنی یه مقدار از نقدشم به اچیومنتا اختصاص بده;))

سلام دوست من اقا فکرت برای ایجاد تاپیک خوب بود اما بهتر اسم تاپیک بزاری نظرات در مورد بازیهای 360 اخه اگه به نقد باشه هرکسی نمیتونه انجام بده نقد کارشناسا انجام میدن بهتر کسانی انتخاب کنی که این کار بخوبی انجام میدن ازشون بخوای که بیان هفته یه بازی نقد کنند اینجوری بار فنی این تاپیکم میره بالا اگر همه بخوان یه نقد انجام بدن سلیقه ای میشه و اخر سر ما خوانندها میمونیم کدوم درسته؟
ولی در کل فکر خوبی برای ایجاد این تاپیک موفق باشی;)
(راستی یادم رفت اقا هرکس خواست نقد کنه بازیرو حتمی ذکر کنه نحوه اچیومنت دادن اون بازی چطور هست یعنی یه مقدار از نقدشم به اچیومنتا اختصاص بده;))
با تشکر از دوست عزیز همین کار رو کردم اما دیگه بر میگرده به کمک دوستان که به دور از هر چی راجب این بازی نظر بدن که از نظرات استفاده کنیم من از تمام مدیران گفتم که کمک کنن
بازم ممنون

بازی COD 4 رو میشه یکی از بهترین بازی های دانست که تو این سبک وجود داره اما همین هم یکم مشکلاتی رو به وجود که میتوان به نبود ماشین و تانک و متور تو بازی اشاره کرد و این که میشه این عنوان رو به عنوان یکی از کم باگ ترین بازی ها نامید اما باز هم این بازی باگ دارد که میشه به موقع دویدن تو قسمت انلاین اشاره کرد که شما در حال دویدن بمب که در حال حملش هستید یهو دراپ مشود و شما باید برگردید و بمب را بردارید و به خوبی های این بازی میشه به قسمت های زیادی اشاره کرد به بازی در حالت کمپین که شما در این حالت شما رو به یاد جنگ میندازد که واقعا انگار شما در این اسی شده اید و کاری جز ادامه بازی ندارید و این که درسته بازی از جنگ جهانی به جنگ های اینده رفته است اما انگار واقعا تیم سازنده یک عمر خود رو تو جنگ های نوین سپری کرده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or