نقد بازي The Darkness ( از درخشش تا تاريكي )

Dark War

کاربر سایت
درود

امروز مي خوام يكي از بازي هاي محبوب اين نسل يعني بازي The Darkness رو نقد كنم اميدوارم كه از اين مطلب خوشتون بياد و از خواندش لذت ببرين.

moonlogo_2.jpg

فرو رفتن در اعماق تاريكي و از دست دادن هر چه كه تا به حال داشتيد وقتي كه تاريكي وجود شمارو فرا بگيره و حتي از خودتون هم متنفر بشيد وقتي كه ديگه جز تاريكي چيزي نمي بينين و ترس و سياهي وجود شما رو فراميگيره و وقتي كه خشم و نفرت با هم تركيب ميشن اون زمانيه كه ديگه هيچ چيز و هيچ كسي براي شما احترامي قائل نيست و خودتون رو در اعماق تاريكي احساس ميكنيد زماني كه يك تحول بزرگ ايجاد ميشه اتفاقي كه براي شخصيت اصلي بازي يعني jackie estacado افتاد.

Darkness-II.jpg

jackie estacado مجرمي فراري از دست پليس و گرفتار در چنگال تاريكي است كسي كه تنهاست و تنها يك دوست از دوران كودكي دارد كه شايد يكي از تنها دلايل زندگي و زنده ماندن وي باشد جكي شخصيتي خسته و در عين حال بسيار مرموز دارد كه لذت بازي در نقش وي را چند برابر ميكند.
شايد كمتر شخصيتي در دنياي گيم باشد كه به شدت با مخاطب ارتباط برقرار كند و بازيكن را مجذوب خود كند كه خوشبختانه جكي يكي از آنهاست.

حال بهتر است كه به چهار المان اصلي بازي يعني گرافيك، موزيك، گيم پلي و جذابيت بپردازيم.

گرافيك

darkness3.jpg

بازي نسبت به سال عرضه ي خود از گرافيكي زيبا و چشم نواز بهره مند بود كه واقعا لذت بازي كردن را چند برابر ميكرد بازي جو بسيار تاريكي داشت و استفاده از المان تاريكي به بهترين شكل ممكن در بازي گنجانده شده بود و گرافيك بازي هم بسيار خوب بالانس شده بود و صحنه هاي فراموش نشدني را به ارمغان آورده بود كه واقعا كار تيم سازنده بازي جاي تحسين داشت به هرحال بازي از لحاظ گرافيكي در زمان خود واقعا عالي كار كرد و تحول خوبي به اين سبك داد.

8.5 از 10

موزيك

شايد كمتر بازي باشد كه گيمر به خاطر موزيك آن را ادامه دهد و به پايان برساند ولي بدون شك مي توان گفت كه اگر تمامي المان هاي بازي را هم در نظر نگيريم موزيك The Darkness به قدري زيبا و تاثيرگذار است كه هدف مخاطب براي بازي كردن را چند برابر ميكند بازي از لحاظ موزيك جز بهترين هاي اين نسل است و تك تك موزيك هاي بازي تاثيرگذار هستند اگر گرافيك بازي روي شما تاثير نگذاشته است حتما يك هدست تهيه و به آهنگ هاي بازي گوش كنيد تا لذت واقعي را درك كنيد.

9 از 10

گيم پلي

0000000144-L-81f0581.jpg

شايد بتوان گفت ضعيف ترين بخش بازي همين گيم پلي آن است بازي حالتي Sandbox دارد شايد به همين دليل است كه به مبارزات بازي زياد پرداخته نشده است البته گيم پلي در حدي ضعيف نيست كه به بازي آسيب بزند اما جاي تقويت داشت و مي توانست بهتر باشد.البته نمي توان از سيستم نوآورانه ي استفاده از مارها و قابليت هاي آنها چشم پوشي كرد كه واقعا كارآمد و جالب در بازي طراحي شده بودند ولي از طرفي هم نمي تواند سرپوشي براي ايرادات وارد بر گيم پلي بازي باشد.

7.5 از 10

جذابيت

شايد شنيده باشيد كه برخي از بازي ها مي توانند سليقه اي باشند The Darkness هم دقيقا يك بازي سليقه اي است ممكن است براي برخي جذاب و براي برخي نااميد كننده باشد ولي اگر بخواهيم با توجه به داستان بازي بگوييم واقعا بازي به طرز ديوانه كننده اي جذاب و لذت بخش است به شكلي كه تا مدت ها لذت آن زير زبان آدم مي ماند و فراموش كردن اين بازي كار بسيار سختي خواهد بود.

8.5 از 10

اما در مجوع با توجه به نكات ذكر شده نمره 8.5 براي اين بازي مناسب ميباشد.در آخر پيشنهاد ميكنم كه اگه تا به حال اين بازي را تجربه نكرده ايد حتما آن را تهيه كنيد و از بازي كردن آن لذت ببريد;)

با تشكر از شما عزيزان.

این بازی بدون هیچ شک و تردیدی از شاهکار های این نسل بود و من با تمام احترام از 10 نمره بهش 10 میدم ................. به هر قسمت بازی بشه اشکال گرفت به صدا گذاری و موسیقی بازی باید 10 رو داد .

این بازی بدون هیچ شک و تردیدی از شاهکار های این نسل بود و من با تمام احترام از 10 نمره بهش 10 میدم ................. به هر قسمت بازی بشه اشکال گرفت به صدا گذاری و موسیقی بازی باید 10 رو داد .
بازي از لحاظ في به نظرم در حد 8.5 هستش ولي ارزشش بالاي 9 هستش;)
خیلی ممنون.. من که الان وسط این بازی گیر کردم... از نردبان توی اون منطقه ی اتیش گرفته میرم بالا همه جا سیاهه بعد جکی میمیره......
خواهش ميكنم;)

اولي ولي متاسفانه كمي كار داشتم و مجبور شدم متن رو خيلي خلاصه بنويسم سعي ميكنم تو نقدهاي بعدي جبران كنم;) (2)

جمله بندی هات خیلی خوبن.فقط تنها مشکلت اینه که سر سری نقد کردی.اصلاً به نکات اشاره نکردی.هیچ کدوم.هر نقد باید از 1200 به بالا باشه.استانداردش اینه.ولی برای اولین مطلب واقعا عالیه.تبریک میگم.فقط باید بازی های بروز و جدید رو نقد کنی.

جمله بندی هات خیلی خوبن.فقط تنها مشکلت اینه که سر سری نقد کردی.اصلاً به نکات اشاره نکردی.هیچ کدوم.هر نقد باید از 1200 به بالا باشه.استانداردش اینه.ولی برای اولین مطلب واقعا عالیه.تبریک میگم.فقط باید بازی های بروز و جدید رو نقد کنی.
ممنون حسين;)

من هم موافقم

برای نقد کردن باید به تمام جزییات توجه کنین و از بین اونها نکات خاص را اجرا کنین و نقدشون کنین
مثلا موردی که در مورد Darkness کاملا یادم مونده سیستم طراحی دست گرفتن اسلحشه، یعنی شما وقتی اسلحه دستتونه وقتی میرین نزدیک دیوار یا در، به جای اینکه مثل بقیه بازیها اسلحه بره تو دیوار به صورت اتوماتیک جکی دستش را میگیره بالا و اسلحه را بصورت عمودی درمیاره
و ....

بازیش واقعا قشنگه مخصوصا وقتی نزدیک دشمن هاباشی وشلیک کنی جکی خیلی زیبا دشمنان رومیکشه ودهن آدم روباز نگه میداره.
ولی فعلا من که توش موندم ازجنگ جهانی وتوهماتش اومدم بیرون وحالا دارم دورخودم هی میچرخم.

من هم موافقم

برای نقد کردن باید به تمام جزییات توجه کنین و از بین اونها نکات خاص را اجرا کنین و نقدشون کنین
مثلا موردی که در مورد Darkness کاملا یادم مونده سیستم طراحی دست گرفتن اسلحشه، یعنی شما وقتی اسلحه دستتونه وقتی میرین نزدیک دیوار یا در، به جای اینکه مثل بقیه بازیها اسلحه بره تو دیوار به صورت اتوماتیک جکی دستش را میگیره بالا و اسلحه را بصورت عمودی درمیاره
و ....
ممنون نويد جان يهو سوپرايز كردي به تاپيك ما فقير فقرا سر زدي:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or