نقدو برسی مبارزه در خلیج عدن

• Thread starter Thread starter paxa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

paxa

کاربر سایت
عنواین مختلفی از طرف بازیسازان کشور ما ساخته شده است اما هیچ یک از انها نتوانسته رضایت کامل گیمر های کشورمان را جلب کند.
مشکل از کجاست؟به گفته خیلی از گیمر ها مشکل اصلی بازی های ایرانی عدم نو اوری و خلاقیت کافی است.
ولی به احتمال 100 نواوری و ایده های جدید در ذهن بعضی از بازی سازان کشور ما وجود داشته باشد اما اماکانات کافی و مناسبی برای پیاده کردن ان نداشته باشد.
مبارزه در خلیج عدن یکی دیگر از عنواوین بازی سازان کشور ماست که میتوان گفت یکی از بهترین بازی های ساخته شده ایرانی است.​
Amytis.jpg

داستان=داستان از هنگامی شروع میشود که کشتی های ایرانی توسط دزدان دریایی سومالی ربوده میشوند و در معرض غارت قرار میگیرد
و تعدادی از از خدمه و افراد کشتی در این حملات و غارت ها زخمی و کشته میشوند.
پس از این حملات ارتش نیروی دریایی کشورمان عملیاتی را برای بازگرداندن کشتی های ربوده شده و جلوگیری از تکرار این حادثه پا در میدان میگذارد!
ما در نقش یک سرباز ویژه هستیم که به همراه تعدادی از افراد و همگروهی های خود با این دزدان درگیر میشویم.​
amyt4.jpg

گرافیک=گرافیک این بازی در حد استاندارد است و باگ های چندانی در مراحل و قسمت های مختلف بازی دیده نمیشود..
طراحی اسلحه ها نیز در سطح قابل قبولی قرارد دارد.موتور سازنده این بازی یونیتی است که از لحاظ سایه و نورپردازی و طراحی محیط های بازی
در حد استاندارد است .اما نباید انتظار بیشری از بازی سازان کشورمان داشت..​
154629_659-1.jpg

گیم پلی=گیم پلی بازی بسیار کوتاه است و در مدت خیلی کمی میتوانید این بازی رو به پایان برسانید.حالا سراغ هوش مصنوعی میرویم
هوش مصنوعی بازی زیاد قابل قبول نیست..افرادی که با شما هستند در هنگام نبرد با دشمن نقش خاصی ندارند و نیروهای دشمن تنها شما را در دسترس میبیند
در ابتدای بازی گیم پلی جذابیت خاصی دارد و مشکل زیادی دیده نمیشود اما به دلیل طراحی ضعیف مراحل و شخصیت پردازی نامناسب بعد از مدتی کسل کننده میشود.​
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"][/TD]
[TD="class: td2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1_9336.jpg

صداگذاری=دیالوگ ها و سخن هایی که دوستانتان در طول بازی میگویند در زمان مناسبی پخش میشود..صدا گذاری شلیک اسلحه چندان جالب نیست
موسیقی در بعضی مراحل باعث افزایش هیجان میشود و هیجان بازی رو تا حدی بالا میبرد..
bazi_rayaneie_khalijadan4.jpg

نتیجه گیری=نباید انتظار بیشتری از یک بازی ایرانی داشته باشیم..اگر خواهان بازی کردن یک شوتر اول شخص
بودید این بازی رو هم تو لیست خود داشته باشید و فراموش نکنید.
نکات منفی=شخصیت پردازی ساده-گیم پلی کوتاه-صدای شلیک-گیم پلی خسته کننده-طراحی ضعیف مراحل
نکات مثبت=گرافیک قابل قبول-دیالوگ های مناسب-برخی از موسیقی ها در بین بازی-طراحی اسلحه
--------------------
نمره ای که خودم میدم5.4
=============
لینک نقد در پردیس گیم توسط خودم=:dhttp://pardisgame.net/postnav-28753-1.html

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 PM ارسال شده بود ----------

معذرت میخوام..به خاطر این که مطلب رو در جایی دیگه نوشتم و کپی کردم..نامرتب شد:d

• Like
Reactions: ehsanservat
لطفا اين مقاله رو ويرايش كنيد كه قابل خوندن باشه .

نه عكساش وسط چينه ، نه نشوته سمت راست ، نه فاصله ها بين هر خط رعايت شده . همينطوري كشككي نميشه تايپيك زد كه .

ويرايشش كن درست ميشه .

• Like
لطفا اين مقاله رو ويرايش كنيد كه قابل خوندن باشه .

نه عكساش وسط چينه ، نه نشوته سمت راست ، نه فاصله ها بين هر خط رعايت شده . همينطوري كشككي نميشه تايپيك زد كه .

ويرايشش كن درست ميشه .
بله چون..تو یه سایت دیگه نوشته بودم..کپی کردم این شکلی شد

• Like
درود..

نمیدونم چندمین مقالته ولی خیلی غلط املایی داری.خیلی هم کوتاه.اگر که دومی یا سومی باشه خوبه.

موفق باشید...
ممنون..
بله زیاد تجربه ندارم..اما دفعه ی بعدی سعی میکنم روی نکات نگارشی و املایی تمرکز کنم

• Like
چون بازی برای ارتش ایرانه پس حتما بازیش میکنم روی pc
برم تو کار خریدش
واقعا بازی ها pc ایرانی الان میشه زیر 5 هزار تومن خرید
مثلا چند وقت پیش بازی قتل در کوچه های طهران + گرشاسب + پوستر قتل در کوچه های تهران تو یه پک خریدم 2500 تومن

چون بازی برای ارتش ایرانه پس حتما بازیش میکنم روی pc
برم تو کار خریدش
واقعا بازی ها pc ایرانی الان میشه زیر 5 هزار تومن خرید
مثلا چند وقت پیش بازی قتل در کوچه های طهران + گرشاسب + پوستر قتل در کوچه های تهران تو یه پک خریدم 2500 تومن
این تاپیکا رو از کجا آپ میکنی؟! یه نگا به تاریخا بکن!

• Like
Reactions: J. Constantine
این تاپیکا رو از کجا آپ میکنی؟! یه نگا به تاریخا بکن!

من به بررسی و نقد کوتاه از بازی pc خلبج عدن نیاز داشتم و دارم برای خرید و بازی و تجربه کردنش
اگر تاپیک جدیدتری از این بازی سراغ داری ممنون میشم لینکشو بزاری برم اون تاپیک؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or