طبق مقاله اي كه سايت Gamaustra منتشر كرده است نظر Cliff Bleszinski در مورد بازار ژاپن با در نظر گرفتن Vanquish به عنوان Gears Of War ژاپني مطرح شده است.
Cliff Bleszinski معتقد است :
اگه شما ميخواهيد يك شوتر سوم شخص بسازيد اين حقيقت كه Vanquish داراي بخش مولتي پلير نيست يك جرم به شمار مي آيد.آن IP به عنوان يك بازي وسترني فوق العاده بود....من معمولا در مصاحبه ها ميگم اگر Gears Of War قطار زغال سنگ در حال انفجار باشد Vanquish قطار مهمات داراي استايل خاص خود هست.اما همه اينها دليل بر اين نيست كه من نتونم به سرعت بين ساير گيمرها بچرخم در حالي كه در حال شيرجه رفتن يا سرخوردن باشم(اشاره به برخي قابليت هاي بازي Vanquish).
اما هر دليلي كه اونها داشتند جاده منتهي به جهنم با اهداف خوبي فرش شده است.(محصول نهايي چيز خوبي ار آب در آمده است).من مطمئنم كه تيم سازنده دور هم جمع شده اند و به اين نتيجه رسيده اند كه ما به بخش مولتي پلير به دليل كميود بودجه يا زمان نياز نداريم.اما در نهايت شما يك بازي فوق العاده داريد كه به خاطر نداشتن مولتي پلير ناقص از آب در آمده و اكثر گيمرها به ان به عنوان يك بازي اجاره اي (جهت بازي كردن قسمت كمپين) و نه يك عنوان 60 دلاري نگاه ميكنند.