در این بین THQ Nordic دو نظر متفاوت نسبت به بازی بیان کرده است.
THQ Nordic GmbH در بیانیه ای این طور گفته است:"
تصمیم و قرار داد عرضه Metro Exodus در فروشگاه Epic Games با Koch Media بوده، آنان مالک Metro هستند، آن ها کمپانی خواهر مقعر اصلی ما در وین هستند. ما نمی توانیم در این مورد نظری بدهیم. ما نمی خواهیم امکان عرضه عناوین مان در آینده را به صورت انحصاری زمانی نادید بگیریم. ولی صحبت کردن در این مورد در حال حاضر اینجا باید بگوییم ما قطعا می خواهیم گیمران پلتفرم مورد علاقه خود را برای انجام و خرید بازی انتخاب کنند، و بازی های ما در بیشتر پلتفرم های ممکن در دسترس خواهند بود."
Dr. Klemens Kundratitz مدیرعامل Deep Silver نیز گفته است:"
سهم در آمد بیشتر چیزی هست که فروشگاه Epic Games دارد، شما می بینید سهم در امد 88 درصدی را در مقابل سهم 70 درصدی استاندارد."
THQ Nordic AB مالک Deep Silver و THQ Nordic GmbH در صحبتی جداگانه از این قرار داد انحصاری حمایت کرده است Lars Wingefors مدیر این کمپانی مادر این طور گفت که:"
من اعتقاد دارم که در نهایت این تصمیمات به نفع مصرف کنندگان هست، این تصمیم ها و این مدل کسب و کار در بازار نزدیک و مناسب ساز و کار و تجارت کمپانی ما هست.
من به طور حتم در این باورم که تصمیمات Deep Silver و Koch Media با دقت تمام مزایا و معایب را برسی کرده اند، و موفقیت ها و ریسک های انحصاری شدن بازی در فروشگاه Epic Games را مورد توجه قرار داده اند. من از تصمیم آنان کاملا حمایت می کنم."
Oles Shishkovstov مدیر استدیو 4A Games در مورد قرار داد انحصاری بازی این طور گفت که:"
ما گفتگو های زیادی با Deep Silver داریم و هرگز با آنان به مشکل نخورده ایم. ما در مورد این قرار داد واقعا نمی دانیم که تصمیم اصلی با چه کسی بوده است، ولی این تصمیم واقعا باعث شگفتی ما در 4A Games شده است. ولی ما فقط توسعه دهنده هستیم و تصمیمات با ناشران هست. ما خیلی زود از این قرار داد مطلع شدیم ولی به عنوان توسعه دهنده اجازه بحث در این مورد را در شبکه های اجتماعی یا عمومی به صورت متن یا مصاحبه نداشتیم."
او ادامه داد:"
ما بعد از E3 2018 از موضوع قرارداد با فروشگاه Epic Games مطلع شدیم، Metro Exodus آن زمان قبل از طرح عمومی این قرارداد به بازی با هدف توسعه و عرضه در استیم به حساب می آمد، نظرات کارمندان ما در 4A Games متفاوت بود، برخی می گفتند گیمران در مورد پول نگران نیستند. همه در 4A Games بر این باور بودند که Metro Exodus ارزشش را دارد. این بحث بیشتر درمورد اعتبارو شهرت است. مردم ما را سرزنش می کنند ولی ما واقعا هیچ ارتباطی با این تصمیم نداشتیم."
Oles درمورد تاثیر این قرارداد برروی فروش بازی در پلتفرم PC بیان کرد:"
فکر نکنم تاثیری داشته باشد، یعنی تاثیری ندارد. ما همچنان بازی را برای استیم عرضه خواهیم کرد، پیش خرید ها در استیم تحت تاثیر این قرارداد قرار نمی گیرند."
ناشر بازی قبلا اعلام کرده بود که نسخه های فیزیکی دارای کد استیم خواهند بود، بعد از تایید ناشران محلی در سایر کشورها مشخص شد که نسخه های فیزیکی بازی برروی PC دارای کد دانلود برای فروشگاه Epic Games هستند.
منبع 1 و 2