نظر شما و وضعیت کنسولتان بعد از اپدیت چطور بوده است ؟

نظر شما و وضعیت کنسولتان بعد از اپدیت چگونه بوده است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    35
با سلام خدمت شما دوست عزیز

بهتر بود اسم تاپیک رو می ذاشتی آپدت های کنسول 360 که هم راجع به آپدیت ها ی بعدی بحث می شد هم مزایای آپدیت های آینده به همراه لینک هاش برای دانلود از سایت ماکرو را پست داده می شد.

من درایوم هیتاچی هست و راستش رو بخواید ترسیدم آپدیتش کنم. مثل اینکه همه با این آپدیته یه مشکلایی براشون پیش اومده:confused:

سلام
من دستگاهم رو اپدیت کردم از VGA هم استفاده میکنم کیفیت رنگها بهتر شده ولی احساس میکنم از اون موقعی که اپدیت کردم دستگاهم بیشتر داغ میکنه:confused:

سلام
من دستگاهم رو اپدیت کردم از VGA هم استفاده میکنم کیفیت رنگها بهتر شده ولی احساس میکنم از اون موقعی که اپدیت کردم دستگاهم بیشتر داغ میکنه:confused:

ببینم شما از فن استفاده می کنید؟

به نظر من این آپدیت یه مشکلی داره. چرا اکثر کسایی که آپدیت کردن می گن کنسول گرم میشه :confused:

ببینم شما از فن استفاده می کنید؟

به نظر من این آپدیت یه مشکلی داره. چرا اکثر کسایی که آپدیت کردن می گن کنسول گرم میشه :confused:
بله من از همون روز اول از فن استفاده میکردم روزی که اپدیت کردم اولین بازی که گذاشتم Virtua Tennis 3 بود کیفیت بازی خیلی خوب شده بود یه نیم ساعتی بازی کردم بعدش دستم رو بردم پشت دستگاه به قدری داغ شده بود و باد گرم می داد که من سریع دستم رو کشیدم عقب ولی خوب خدا رو شکر چراغ قرمز نداد

اینا همش تلقینه خودتونه...این آپدیت ها هیچ کاری نمیتونن به دستگاه داشته باشن.
اگه میبینید کنسولتون گرم تر شده شاید بخاطر اینه که کلا هوا گرم تر شده و دمای اتاقتونم تغییر کرده ! اینجوری مشخص نمیشه که شما دست بزاری پشت کنسول و بگی که انگار داغتر شده!!اصلا اینجوری مشخص نمیشه.از این فکرها هم نکنید که اینا همش تلقینه و الکی دارید وسواس به خرج میدید.
پس در این مورد دیگه بحث نکنید.
ضمنا،همینطور که اشکان هم گفت ، در اولین بازی جدیدی که منتشر شد و اونو روی کنسولتون گذاشتین، کنسول خود به خود آپدیت میشه و جوری نیست که بتونین از زیرش فرار کنید...اگر هم قرار باشه اتفاقی بیوفته (که عمراً نمیوفته) واسه همه اتفاق میوفته.

دادش يه سوال دارم من يه اي دي تو لايو ساختم و چند تا بازي هم باهاش انجام دادم ولي الان كه ميخوام برم تو از ادرس و شهر و شماره پستي اشكال ميگيره . يه راهنمايي كنيد . من امريكا و ايالت تگزاس رو انتخاب كردم . يه pstal cod & address & city بهم بديد. ممنون از همتون . من اپديت كردم و خيلي هم رازيم.

سلام
من دیروز اپدیت کردم مشکلی نبود کلی هم بازی کردم درایورم سامسونگه و دستگاهم جی
و اصلا هم گرماش بیشتر نشده من که چیزی احساس نکردم

من همون روز که اومد آپدیت کردم
والله نه داغ تر میشه نه چیزی یعنی بهتره بگم اصلا داغ شدن کنسول به آپدیت داشبورد ربطی نداره

اینا همش تلقینه خودتونه...این آپدیت ها هیچ کاری نمیتونن به دستگاه داشته باشن.
پس در این مورد دیگه بحث نکنید.
QUOTE]

بله شما کاملا درست می گید ولی خوب بچه ها نظرشون رو گفتند حالا چرا می زنی تو دهنه همه;) .در ضمن فکر کنم اینو همه بدونن که بازی های جدید که میاد با آپدیت دشبورد هست.;) حالا من یه سئوالی دارم. تلویزیون من سامسونگ اچ دی هست. با این آپدیت کیفیت تصویرم بهتر می شه یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or