بچه ها اين مربوط به بازي battlefield 2 هست كه ما روي سرور ايراني خليج فارس بازي ميكنيم.
در مورد قوانينش آنلاين بحث كرديم و قرار شد اينجا راي گيري كنيم.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان , اقا یه مطلب می خواستم بگم امید وارم به کسی بر نخوره و کسی از من ناراحت نشه من نظرم و راجع به حمله به پایگاه اصلی گفتم و از بین این همه کسایی که bf2 بازی میکنن به جز 2 ادمین سایت {پارسا و امیر } فقط 4 نفر رای دادند !!!!!!!!!!!!!!
مطلب دیگه ای که می خوام بگم اینه که ایا بهتر نیست به جای نظر سنجی برای حمله به پایگاه نظر سنجی بزارین که اصلا این سرور و نگه داریم و یا الکی هزینه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون من هر شب میام تنها 4 یا 6 یا خیلی زیاد باشیم 12 نفر که این تعداد چند لحظه بیشتر طول نمی کشه که به 6 یا 4 می رسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ممنون از شما به دلیل زحمتی که برای این سرور ایرانی کشیدید ای دی من تو بازی : pers]hell_boycolonel
سلام دوست من اولا سرور تازه 2 ماه هست راه افتاده و الان تعداد به 11 12 نفر رسیده دوما اگر هر کس بخواد اینجوری بگه که سرور خالی هست بعد هم داخل نشه خوب هیچ کس نمیاد سرور و سرور خالی می مونه اگر هر نفر بیاد داخل سرور حتی اگر خالی باشه سرور خیلی زود پر خواهد شد شما داخل سرور نیستید دوست دیگر هم می بینند سرور خالی هست داخل نمی شوند بنابراین سرور خالی می ماند.
سلام .. من چندتا سوال داشتم چطو به صورت پیام براتون بفرستم ؟؟؟ در مورد بازی میدان نبرد 2 انلاین هستم ولی بلد نیستم تو سرور ایرانی وارد بشم یعنی پیداش نمیکنمک که وارد بشم