نظر سنجی :تعداد دارندگان iphone در ایران

از همینجا به همه دستور میدم دیگه آیفون 4 نخرن.
دلیل:اضطراب و نگرانی دوست عزیزمون بابت خز شدن گوشییی که توی جهان میلیونها نفر دارنش و دوستمون از خز شدنش در ایران و محل کارش نگرانه.

از همینجا به همه دستور میدم دیگه آیفون 4 نخرن.
دلیل:اضطراب و نگرانی دوست عزیزمون بابت خز شدن گوشییی که توی جهان میلیونها نفر دارنش و دوستمون از خز شدنش در ایران و محل کارش نگرانه.

قضیه خز بودن خیلی باحاله
بعضی ها میگن محصولات اپل خیلی آشغاله وفقط به درده کلاس گذاشتن می خوره
بعضی ها هم میگن خیلی خز شدن و بازم فقط به درده کلاس می خوره
نمی دونم آخه این لوازم (لپتاپ و گوشی و تبلت) که قراره هر روز استفاده بشه چرا این طوری بهش فکر می کنیم. چرا نمی آیم قابلیت های هر چیزی رو بسنجیم

قضیه خز بودن خیلی باحاله
بعضی ها میگن محصولات اپل خیلی آشغاله وفقط به درده کلاس گذاشتن می خوره
بعضی ها هم میگن خیلی خز شدن و بازم فقط به درده کلاس می خوره
نمی دونم آخه این لوازم (لپتاپ و گوشی و تبلت) که قراره هر روز استفاده بشه چرا این طوری بهش فکر می کنیم. چرا نمی آیم قابلیت های هر چیزی رو بسنجیم

آقا شما چه توقعاتی داریا‌ ! یارو نمیتونه اسمارت فون رو تعریف کنه میاد از آیفون ایراد میگیره ! بعد بهش میگیم مشکلش چیه میگه :

۱ـ بلوتوس نداره !!! /:)
۲ـ دوربینش نسبت به قیمتش پائینه !!! خوب میرم Satio میخرم ۱۲ مگاپیکسل ! )x
۳ـ آنتش میپره ! #:-s
۴ـ مولتی تسک براش دیر اومد و از اول کپی ، پیست نداشت ! :|
۵ـ خز شده‌ ! :-o
و ... !

بعضی ها یه اسمارت فون رو با یه دوربین دیجیتال ، یا (متاسفم که این حرف رو میزنم اما همه میدونیم که حقیقته) کلکسیون عکسها و فیلم های خانوادگی ملت (که با نبود امکان ارسال و دریافت بلوتوس امکان پذیر نیست) اشتباه میگیرن !

آقا شما چه توقعاتی داریا‌ ! یارو نمیتونه اسمارت فون رو تعریف کنه میاد از آیفون ایراد میگیره ! بعد بهش میگیم مشکلش چیه میگه :

۱ـ بلوتوس نداره !!! /:)
۲ـ دوربینش نسبت به قیمتش پائینه !!! خوب میرم Satio میخرم ۱۲ مگاپیکسل ! )x
۳ـ آنتش میپره ! #:-s
۴ـ مولتی تسک براش دیر اومد و از اول کپی ، پیست نداشت ! :|
۵ـ خز شده‌ ! :-o
و ... !

بعضی ها یه اسمارت فون رو با یه دوربین دیجیتال ، یا (متاسفم که این حرف رو میزنم اما همه میدونیم که حقیقته) کلکسیون عکسها و فیلم های خانوادگی ملت (که با نبود امکان ارسال و دریافت بلوتوس امکان پذیر نیست) اشتباه میگیرن !

راست میگی ولی مثل اینکه اولین دلیلشون خز شدنه :-??

به نظر من 70% میتونه همین خز شدن دلیل محکمی باشه ، چون اون کارگره که بلد نیست اصلا با آیفون کار کنه هم اون رو خریده اما .....
پس آدم میره یه گوشی میخره بهتر یا بدتر یا برابر آیفون که حد اقل خز نباشه ، مثلا htc desire hd :-??

آخرین ویرایش:
به نظر من 70% میتونه همین خز شدن دلیل محکمی باشه ، چون اون افغانی (تبعیض نژادی نشه هاااااامنظورم کارگره!) که بلد نیست اصلا با آیفون کار کنه هم اون رو خریده اما .....
پس آدم میره یه گوشی میخره بهتر یا بدتر یا برابر آیفون که حد اقل خز نباشه ، مثلا htc desire hd :-??
علی جان افغانی ایفون خریده :-o:-o:-o:-o بی خیال این حر فها کدوم هست واقعا الان به نظرت ایفون خز شده b-)

به نظر من 70% میتونه همین خز شدن دلیل محکمی باشه ، چون اون افغانی (تبعیض نژادی نشه هاااااامنظورم کارگره!) که بلد نیست اصلا با آیفون کار کنه هم اون رو خریده اما .....

افغانی های شهر شما چقدر کلاسشون رفته بالا :d
اینجا که طرف میلیاردر هم هست 1100 دستش میگیره:d

به جرات میتونم بگم و در کشور عزیزمان ایران هست که وقتی یه گوشی آمار فروشش زیاد میشه و دست هر کسی دیده میشه به جای اینکه بگن ، حتما گوشیه خوبیه که داره به این خوبی میفروشه میگن خز شده !!! :|
نمیدونم نظر شخصیه تو چیه دوست عزیز اما به نظر من اگه آیفون ارزش خریدن نداشت این همه آدم حرفه ای از آیفون استفاده نمیکردند.

علی جان الان تبعیض نژاد نکردی ؟!؟!؟! :-o افغانی = کارگر (یعنی تو افغانیها دکتر نداریم که همه رو کارگر حساب میکنی :d دوست من این کار درست نیست ;) )

اما در کل من قبول دارم که گوشی مثل htc desire hd یک گوشی خیلی خوب با امکانات فوق العاده هست و قدرت رقابت با آیفون هم داره اما دوست من با آیفون زمین تا آسمون فرق میکنه ! کسی که دنبال iOS باشه میره سراغ آیفون و کسی که گوگل آندروید بخواد به سمت htc desire hd میره.
پس به نظر من این دو گوشی هر چقدر هم از نظر رقابت به هم نزدیک باشن اما کاربران خاص خودشون رو دارند.

افغانی های شهر شما چقدر کلاسشون رفته بالا :d
اینجا که طرف میلیاردر هم هست 1100 دستش میگیره:d

همه یکسان نیستند دوست عزیز ، پولدار داریم که بازاریه سنتیه و از همه امکانات ۱۱۰۰ هم نمیتونه استفاده کنه و هنوز با یار قدیمیه خودش یعنی چرتکه سر و کله میزنه و یه کارمند ساده هم داریم که با اینکه در آمد زیادی نداره اما همیشه یه اسمارت فون (که شاید پولش از حقوق یک ماهش هم بیشتر باشه) تو جیبش و تا اونجا که بتونه کارهاش رو با اون انجام میده.

منظورم همون قشر پایین مردم هست ، اون هم ویرایش کردم .
ولی یه نظر سنجی خوندم که نشون میداد مردم خیلی علاقه دارند که این محصول رو داشته باشند اما
نمیتونند اون رو تهیه کنند و آمار دارندگان این محصول خیلی افت کرده .
ما که به قول خودمون از "خز" بودن بدمون میاد باید خوشحال باشیم اما این آمار در جهان هست ...
در هر صورت من اگه ببینم کل آدما هم این محصول رو دارن اما من نداشتم باشم هم باز میخرم ؛
چون یه وسیله کامل و مفید و جمع و جور و شکیل هست ، وقتی یه محصول خوب هست ، طبیعتا فروش و دارندگان ـش هم رابطه مستقیم دارند و بالا میرند .;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or