نظرسنجی X-vision Lcd

jahadigit

کاربر سایت
سلام
هر کسی خودش یا دوستان و نزدیکانش از این نوع Lcd ها داره یا داشته یا باهاش یه مدت کار کرده یا با Lcd های دیگه مقایسه کرده نظرشو اعلام کنه که آیا راضی بوده یا نه چون قیمتش خیلی پائینه ممکنه بعضی ها بگن کیفیت نداشته باشه (یکیش خود من).لطفا بدون غرض ورزی.

در ضمن من وقتی جستجو می کردم هیچ کجا از Response Time یا زمان پاسخ گویی تصویر این محصول چیزی ذکر نشده اگه کسی میدونه بگه؟

سلام
من چند وقت پیش که قصد خرید یه Lcd رو داشتم این مدل رو هم در موردش تحقیق کردم
یه سری امکانات جالب داره که کمتر Lcd داره ولی خب در برابر وزن کم و کیفیت فوق العاده بالای سامسونگ حرفی برای گفتن نداره
مثلا داشتن پورت Usb و همچنین داشتن درگاه رم کمی جلب توجه می کنه
ولی در مقابل سامسونگ که هیچ کدوم از این امکانات رو نداره و فقط به کیفیت پرداخته به نظر من انتخاب این Lcd کمی اشتباه به نظر می آد با توجه به خرج کردن هزینه بالا
شما می تونی با اضافه کردن حدود 100 ت به هزینه کل صاحب یه 32 سامسونگ با کنتراست رنگ 8000 بشی که در مقابل این Lcd که فقط 6000 کنتراست رنگ داره(اگه کلمه کنتراست رو درست نوشته باشم)

تا اونجایی که من میدونم اینها فوق العاده افتضاح هستن.
طوری که یکی از بچه ها توی فروممون که قسمت AV رو مدیریت میکرد، گفته بود حاضرم توی قبر بخوابم ولی از اینها رو به کسی توصیه نکنم.
طبق چیزهایی که اینور و اونور خوندم و از کسانی که داشتن پرسیدم، فهمیدم که Contrast پایینی داره و کیفیت تصویش هم به هیچ وجه چنگی به دل نمیزنه.
کلا بهتون بگم که من مفتی هم بهم بدن حاضر نیستم یه چیزی از برند LG (اون LG که توی ایران ساخته شده) بردارم.
مثل همین مانیتوری که دارم! یه 585E هست (از همون 15 اینچ ها! :blushing:) هر 10 دقیقه یکبار خاموش میشه و فقط با یه مشت بالای لامپ تصویرش روشن میشه. یه بار هم رفته تعمیر و بهم گفتن مشکل از پاورشه!
تازه بنازم به خدمات پس از فروش LG! :sick: البته برای چیزهایی که گارانتیشون تموم شده باشه!
زنگ زده بودم بهشون میگفتن به ما هییییچ ربطی نداره! و ما اصلا برای شما کاری انجام نمیدیم.
در عوض پسر داییم یه DVD-Writer با همین برند LG داشت که DVD ها رو نمیخوند! :eek:
یعنی رایت میکرد ولی نمیخوند! از اولش همینجوری بود. 1 ماه هم هنوز نشده بود که خریده بودش.
بردش براش با یه نوش عوض کردن. فقط در این موارد مادیران خدمات خوبی ارائه میده.
شما هم دوست عزیز اگه میخوای LCD بگیری فقط سامسونگ بگیر ;)

من يه 37 اينچ اين برند رو ديدم كه از نظر زاويه ديد از بالا و پائين افتضاح بود يعني اگه تصويرو كمي از بالا و پائين نگاه ميكردي بصورت نگاتيو در ميومد. ولي خدا وكيلي خودم سامسونگ 32 دارم خيلي توپه ، زاويه ديدش 360 درجه هست :cheesygri

LCD فقط سامسونگ...
ببین من X.Vision دارم...
به نسبت پولی که براش دادم ، مانیتور خوب و بزرگیه... :biggrin1:
من فقط ار پورت VGAـش استفاده می کنم ، برای همین راضیم ، ولی در این یک مورد هم در مقابل سونی و سامسونگ حرفی برای گفتن نداره...
با تلویزیون ایران ( و کلا تصاویری که Upscale میشن ) فوق العاده بد عمل می کنه...
ولی بازم میگم ، چون من به صرف برای X360 می خواستم و واقعا در وضعیتی نبودم که بتونم بیشتر از 700 تومن پول بدم ، گزینه مناسبی برام بود ( و هست )...
در کل اگر کسی هستید که می خواید کمی صرفه جویی کنید و صرفا برای بازی می خواید ، گزینه مناسبی هست...
اگر هم براتون پولش مهم نیست ، یکی از LCD های ساموسنگ ( پیشنهاد من M81 ) رو انتخاب کنید و لذت ببرید...
پ.ن : مال من 32" و از سری Silver هست ، در مورد کیفیت سری های جدیدترش اطلاعی ندارم...
پ.ن2 : Response Time برابر با 8ms هست.

منم تصویرشو از نزدیک دیدم تصویر Tv زیاد جالب نیست
اما وقتی 360 رو بهش وصل کردم با کامپوننت خیلی تصویرش شفاف بود.
کلا برای 360 بازی کردن و به نسبت پولی که میدی انتخاب خوبیه.

کلا بهتون بگم که من مفتی هم بهم بدن حاضر نیستم یه چیزی از برند LG (اون LG که توی ایران ساخته شده) بردارم.

این X-Vision ها که اصلا LG نیست! مادیران داره اینها رو میسازه که اصلا نه زیر نظر LG ـه ؛ نه استانداردهای LCD های LG رو داره!

در کل یه چیز آشغالیه؛ کسی که میخواد 700 تومن پول بده ؛ میتونه یه مانیتور خوب یا یه HDTV از یه برند خوب با سایز کوچکتر (مثلا 26 اینچ ) رو در نظر بگیره به جاش... ;)

کلا هیچ LCD با تلویزیون ایران خوب عمل نمی کنه .دیروز خودم بازی استقلال رو داشتم رو یه lcd سونی میدیدم می تونم بگم کیفیت افتضاح بود.

ولی چند جا خودم دیدم کیفیت تصویر وقتی XBOX 360 وصل می کنی خوب است.ولی یه مقدار کنتراست پایین است.ولی با خوندن نظرات اینجا اگه یه مقدار بیشتر هزینه کنیم همون M81 بهترین گزینه است.دقیقا مدل این lcd ها چی هست (M81 , R81)

اگه لینکی داره بزارید؟قیمتش همون 1.200.000 هست؟

آخرین ویرایش:
این Tv ها اصلا هیچ ربطی به Lg نداره، نه Lg و نه هیچ کمپانی دیگه تو دنیا برندی یا مدلی به اسم X.vision نداره!
اینا همه پنل های با تکنولوژی قدیمی و بی کیفیت و نامناسب ساخت چین هست، که وارد میشه و اینجا مانتاژ میشه.
قیمت Tv 32 اینچ این مدل ها چیزی حدود 400 دلاره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or