نظرتون در مورد NFS SHIFT

نظرتون در مورد NFS SHIFT

• عالی

رای‌ها: 13 20.6%
  • خوب

رای‌ها: 20 31.7%
  • متوسط

رای‌ها: 18 28.6%
  • افتضاح

رای‌ها: 12 19.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    63
به به خسته جان آواتار جدید مبارک:biggrin1:بابا عشق دی جی علی!:biggrin1:
دوستان ایشون گفت درباره شیفت نظر بدید بعد شما میاد پای UG خدای بیامرزه کفن پوسیده رو وسط میکشید:biggrin1:بابا بذارید روح اون خدابیامرز در ارامش باشه چیکارش دارید!:biggrin1:برای شادیه روحش صلواااااااااااااااات!:biggrin1:
من بهش رنک خوب دادم چون بنظرم با شاهکارهایی مثل GT و FMS تو سیمولیشن خیلی فاصله داره.

به نظر من بازی متوسطی بود و از نظر جایگاه صددرصد زیر گرید قرار میگیره
هوش مصنوعیش یه جورایی خشک و جذابیت گرید رو نداره در کل گرید:love: بیشتر به من چسبید چه از نظر گرافیگ و کنترل وغیره
نکته خوبشم که همه میدونن >>>>>>>>> کاکپیت:-" و لامبورگینی رونتون:love:
اون باگیم که وقتی از پشت به ماشین جلویی میخوری ماشینه از روی ماشین ادم رد میشه فیزیک بازی رو خراب کرده و خیلی تو ذوق میزنه:sick:

NFS از سری کربن به بعد یکی از آشغالترین و نا امید کننده ترین بازی ها شده و این حرف منو کسانی به خوبی می فهمن که به دور از تعصب قضاوت کنند مثلا در مورد NFS UC که تو سرعت 200 وقتی فرمونو می پیچوندی عینه بازی های ماشینی میکرو خودرو به راحتی پیچ رو دور میزد و علت این هم اینه که بیشتر سازندگان از سری Carbon به بعد عوض شدند .

تنها چیزی که میتونم بگم اینکه 55 تومن ریختم دور.این بازی 20 تومن میرزه.:confused:
اصلا در اون حدی نبود که میگفتن.بازم undercover خیلی بهتر بود بابا:shrewd:

کلا بازی متوسطی بود و این همه تبلیغ و تمجید ازش از نظر من بیخود بود اگر بازی most wanted 2 رو می ساختن فروشش بیشتر ازاین بود تا بیاد یه grid دیگه بیرون بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or