نظرتون در مورد اسپلینتر سل بعدی؟

leonk13

کاربر سایت
توی این تاپیک میخوایم بر اساس وقایع اسپلینتر سل کانوکشن در مورد اسپلینتر سل بعدی بحث کنیم. مثلا اینکه اصلا این بازی ساخته میشه یا شخصیت اصلیش سم باقی میمونه...
2 تا نکته خیلی مهم رو همین اولش بگم.
1. به هیچ وجه سعی نکنید توی این تاپیک با توهین به این بازی خود شیرینی کنید اگر مشکلی باهاش دارید خودتون رو توی تاپیک بازی خالی کنید :smile:.
2. مطمئنا در مورد داستان بازی هم بحث هایی خواهد شد پس اگه نمیخواید چیزی براتون اسپویل بشه بهتره اول بازی رو تموم کنید بعد وارد تاپیک بشید.
از نظر من کانوکشن باعث شد دنیای اسپلینتر سل خیلی بزرگتر بشه. به خاطر گروهی به اسم مدیگو که توی کانوکشن نتونستیم چیزه زیادی ازش بفهمیم. فکر کنم این دلیله خیلی خوبی برای ادامه داستان باشه. دزدیده شدن ویکتور هم توسط black arrow چیزه عجیبی بود و از اونجایی که احتمالا نیروهای black arrow مال خوده مدیگو باشن این سوال پیش میاد که مدیگو به چه دلیلی میخواست در مورد سم اطلاعات به دست بیاره؟ من 2 احتمال میدم. سازنده ها فقط میخواستن قسمتی از داستان از زبان ویکتور بیان بشه! و یا اینکه مدیگو داره برای یک عملیات بزرگ آماده میشه و سم فیشر رو اولین مانع در مقابل خودش میبینه.
ولی آیا واقعا سم فیشر دوباره به صحنه برمیگرده یا واقعا خانوادش مهمترین چیز براش هستش؟! اگرچه بعد از اتمام بازی میبینیم سم برای نجات ویکتور دوباره اسلحه به دست میگیره ولی به هر حال ویکتور هم خانواده سم هستش! و یعنی ممکنه سم هم وطناش رو هم خانواده خودش بدونه و به خاطره اونا اسلحه به دست بگیره؟! و یا ترجیح میده یک مامور رو از پشت بیسیم ساپورت کنه؟!

من میگم اسپلینتر بعدی ساخته میشه.
و فکر هم می کنم هدف اصلی سم توی شماره بعدی نجات ویکتور هست. (چون حقیقتش خودم دلیل زندانی شدن ویکتور رو متوجه نشدم، یعنی چه کسانی ویکتور رو دستگیر کرده بودن و ازش بازجویی کردن).
همچنین فکر می کنم آنا گریم (Anna Grim) هم توی شماره بعدی باشه.

من فکر میکنم فرمانده ی سم،کلنل لمبرت هم سالمه و زندس،و تمامی اعضا یه جورایی به خاطر Reed یه چیزیشون شده یا دستگیر شدن یا مخفی شدن که کشته نشن و آنا به خاطر پیگیری این موضوع داشته تا حدی کمکش میکرده

بعید می دونم شماره بعدی ساخته بشه و انگیزه ای هم برای ubisoft برای این کار نمیبینم(مگر انگیزه مالی) چون داستان هم به نظرم تموم شدس چون هم دیگه third echelon تقریبا از بین رفت و هم اینکه سم سارا رو نجات داد.

من فکر میکنم فرمانده ی سم،کلنل لمبرت هم سالمه و زندس،و تمامی اعضا یه جورایی به خاطر Reed یه چیزیشون شده یا دستگیر شدن یا مخفی شدن که کشته نشن و آنا به خاطر پیگیری این موضوع داشته تا حدی کمکش میکرده
من قبل از کانوکشن خیلی به زنده بودن لمبرت امیدوار بودم و کمی هم به زنده پیدا شدنه سارا! تو کانوکشن سارا رو کاملا مطمئن شدم زندس ولی بیشتر از اون مطمئن شدم لمبرت حتما مرده :biggrin1:
ولی چه شود اگه همه اعضای گروه دوباره جمع شن و با مدیگو شروع به مبارزه کنن!

آخرین ویرایش:
داستان سرایی وسیر روایی از نظر من کاملا در این نسخه به بلوغ رسیده بود.ولی روند گیم پلی تا حدودی ناامیدکننده بود.
فقط امیدوارم بلایی که داره سر پرینس میاد سر سام نیاد!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or