نظرات پنج سازنده بزرگ ژاپنی درباره PS4

A.R.A.$.H

کاربر سایت
47878954498971388565.jpg

مجله ژاپنی Famitsu در یکی از شماره های خود مصاحبه ای را با 4 سازنده ترتیب داد که این افراد شامل آقایان Shinji Mikami ،Mark Cerny ،Yu Yokogawa و Naoki Yoshida می باشد و نظرات آنها را پیرامون PS4 پرسیده شده بود.
این مصاحبه را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید:
بازی‌سنتر | اخبار | PS4 | نظرات 4 سازنده درباه PS4
حال بار دیگر این مجله مصاحبه ای را این بار با افراد متفاوتی ترتیب داده است. نظرات آنها درباره PS4 چنین است:

Akihiro Suzuki
(سری Dynasty Warriors)

23412549727310281424.jpg

شما سری سری Dynasty Warriors را بر روی PS2 و PS3 ساخته اید. این بازی بر روی PS4 نسبت به گذشته چگونه خواهد بود؟
دو کنسول PS2 و PS3 هر یک جهش هایی را از نظر سخت افزاری نسبت به گذشته داشته اند. من با اینکه بازی هایی را برای بکار بردن سخت افزار هر دوی آنها ساخته ام، درک چنین کیفیتی مشکل است. درک یک کنسول و به کار بردن قابلیت های آن مشکل است. اما با PS4 کار ما بسیار راحت است. پاسخ کنسول به تنظیمات خوب است و ایجاد یک کیفیت خوب راحت است.

Yoshinori Ono
(Deep Down)

62323991601659944601.jpg

ساخت بازی بر روی PS4 برای اولین بار چگونه است؟
قبل از ساخت Deep Down ما با PS4 کار می کرده ایم اما بعدا بود که فهمیدیم دیدن نتایج مورد نظر و کار با کنسول راحت و آسوده است. کیفیتی را که ما طی کنفرانس سونی در ماه فبریه به نمایش گذاشتم، خیلی زود بدست آورده بودیم. می توانیم بگوییم خلق 60 فریم در ثانیه به صورت real time تقریبا راحت بود. به گرافیکی که در حال حاضر با Deep Down داریم نگاه می کنم و ما با خود میگوییم کارت خوب است کپکام! اگر زمان بیشتری را داشته باشیم، کار بیشتری می توان انجام داد. با PS4 شما با خود می گویید هنوز راضی نشده اید در حالی که هنوز پتانسیل های کشف نشده دارد.

Toshihiro Nagoshi
(سری Yakuza)

65234575270347003824.jpg

برداشت شما از PS4 چیست؟
من می توانم بگویم PS4 بسیار قدرتمند است اما اینکه چطور از آن استفاده می شود، به افرادی که بازی ها را تنظیم می کنند مانند کارگردان، تهیه کننده و ... بر میگردد. آنها بخش کلیدی هستند و برنامه نویسان و طراحانی که وظیفه دارند آن تنظیمات را ارائه کنند تغییر نکرده اند. اگر در ساخت یک بازی مسئولیت پذیر باشید، ظاهر و خود بازی بهتر می شود. می خواهم این پیغام را به مردم برسانم که بازی ها هنوز می توانند تغییر کنند و می خواهم که بازی جدید من یعنی Yakuza: Ishin با کارهای قبلی من مقایسه شود.

Hiroyuki Sakamoto
(Yakuza: Ishin)

68825580944758653010.jpg

برداشت شما از PS4 چیست؟

کنسول PS4 حافظه زیادی را دارد و CPU آن سریع است و هیچ گونه نقطه ضعفی ندارد. تا امروز ما مجبور بودیم زمان زیادی را صرف حافظه کنیم اما با PS4 چیزی که خروجی میگیریم همان چیزی است که می ساختیم. به طور کلی دیگر نیازی نیست از چیزی بزنیم. ما وارد سطحی شده ایم که می توان پرسید چگونه می توان با این سخت افزار ، بازی خوبی را ارائه کنیم.

Tetsuya Nomura
(Final Fantasy XV)

22327605970095243847.jpg

به نظر شما آیا گرافیکی نزدیک به واقعیت، بر روی PS4 چون یک کنسول نسل بعد است، امکان پذیر می باشد؟
موضوع Final Fantasy XV، توهم بر اساس واقعیت است. پس طرح اصلی ایجاد یک تصویر در دنیای واقعی است. حال داشتن گیم پلی فانتزی نقطه اصلی Final Fantasy XV می باشد. درک چنین سطحی در هر کنسول دیگری سخت است
مورد خاصی را درباره کیفیت عملکرد PS4 کشف کرده اید؟
به عنوان یک سازنده، بزرگترین دقدقه حافظه است. هر قدر حافظه بیشتر باشد، بیشتر می توانید در بازی پیشروی کنید و امکانات جدید داشته باشید.
از چه نظر در بازی بیشتر پیشروی می کنید؟
هر قدر اطلاعات در حافظه بیشتر باشد، زمان بارگذاری بازی کمتر خواهد بود زیرا بازی در سطح بزرگی اجرا خواهد شد. این حافظه بزرگ همچنین تعیین کننده میزان گرافیک در real time است. احساس می کنم Fantasy XV برای PS4 با توجه به تعداد حالات چهره کاراکترها و اسلحه هایی که در میدان نبرد حضور دارد، کاملا مناسب است.
نظر شما درباره PS4 چیست؟kotaku

آخرین ویرایش:
ما با خود میگوییم کارت خوب است کپکام!
هندونه فروشی محله ما ( وانتیا ) اگه هندونه به این خفنی میفروختن الان میلیاردر بودن :| !
ووالا دیگه لازم نیست کسی ازش تعریف کنه همه جهان با اژدها آشنایی دارند :دی

من نمی دونم چرا هر قشری که از PS4 تعریف می کنه تعدادشون چهار نفره :|

===========

در کل اینجور که مشخص هست سخت افزار PS4 بسیار کار باهاش راحت هست و خیلی زود می تونیم بهترین کیفیتها رو روی این کنسول تجربه کنیم

===========

در کل اینجور که مشخص هست سخت افزار PS4 بسیار کار باهاش راحت هست و خیلی زود می تونیم بهترین کیفیتها رو روی این کنسول تجربه کنیم
Akihiro Suzuki
Yoshinori Ono
Toshihiro Nagoshi
Hiroyuki Sakamoto
Tetsuya Nomura

(5)
:d

===========

منم نمیدونم چرا اونایی که از xone تعریف میکنن فقط یک نفر هستن :d
Microsoft

البته خودمونيم بازيش به لعنت خدا هم نميرزه=((
خب این از نشانه های ساخت یه بازی توسط کپکامه دیگه
+
ما با خود میگوییم کارت خوب است کپکام! اگر زمان بیشتری را داشته باشیم، کار بیشتری می توان انجام داد
= اعتماد به سقف & چرندیات سازنده

تیکال حرکتی و صوتی
===========

آخه کیفیت ساخت بازی به چه دردی میخوره .. وقتی با کنسولت نتونی سریال مورد علاقتو ببینی .. نتونی بگی روشن شو اونم روشن شه .. نتونی مسابقات فوتبال آمریکایی رو به صورت لایو ببینی .. نتونی باهاش پیتزا یا هر نوع فست فوود دیگرو سفارش بدی .. مجبورت نکنه از فناوری مافوق بشری و عجیبتر از علم و تواناییهای ماوراالطبیعش استفاده کنی .. قدرت این رو نداشته باشه آنلاین 6 میلیون درصد هوش مصنوعی رو بالا ببره .. ..ندونی تعداد ترانزیستورهاش چن تاست.. و مضحکتر از همه اینکه همه سازنده های دنیا که همگی احمقن ازش تعریف کنن.. به نظرت واقعا میشه اسمش رو کنسول گذاشت؟! .. خاک تو سر سونی با این کنسول ساختنش عقب افتاده های بیمخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or