نظرات آنالیزورها پیرامون فروش Xbox One و PS4 تا سال 2018

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Next-gen-race.jpg

آنالیزورهای کمپانی Futuresource اعلام کرده اند که فروش PS4 تا سال 2018 از Xbox One پیشی خواهد گرفت.
این شرکت پیش بینی کرده است که PS4 تا سال 2018 موفق به فروش 36 میلیون دستگاه خواهد شد و Xbox One از طرفی دیگر 30 میلیون دستگاه فروش خواهد کرد. در گزارش این کمپانی گفته شده است:
ما انتظار فروش خوبی را از Xbox One در آمریکای شمالی به دلیل وفاداری مشتریان داریم. رسانه های مختلفی که در این کنسول موجود است نیز باعث بیشتر شدن وسعت بازار آن خواهد شد. با این حال در بازار سختی قدم خواهد گذاشت که ثابت شدن در آن راحت نیست. PS4 در مناطق اصلی خود نظیر ژاپن و اروپا فروش خوبی خواهد داشت. با توجه با روابط عمومی خوب با جامعه گیمرها و قیمت پایین تر ، PS4 باعث کاهش فروش Xbox در مرزهای اصلی مایکروسافت از قبیل انگلستان و آمریکا خواهد شد. با توجه به در دسترس بودن بیشتر دستگاه های با کیفیت گیمینگ کمپانی هایی نظیر Apple و Google، آمار Xbox One و PS4 پس از 5 سال در بازار 20 درصد کمتر خواهد بود.
در این گزارش همچنین ذکر شده است که با توجه افزایش روز افزون عرضه بازی ها به صورت دیجیتالی،ارزش بازار بازی های فیزیکی به 18.7 میلیارد دلار خواهد رسید.
نظر شما درباره این پیش بینی چیست؟
VG247

چیزی که من مطمئنم اینه که فروش کنسول های بازی در نسل جدید مطمئنا کمتر از این نسل خواهد بود
دلیلش میتونه متمایل شدن کژوال ها به سمت تبلت ها و همچنین مشکلات اقتصادی باشه
به نظرم اصلا نمیشه گفت کی فروش بیشتر میکنه

چیزی که من مطمئنم اینه که فروش کنسول های بازی در نسل جدید مطمئنا کمتر از این نسل خواهد بود
مشکلات اقتصادی فقط برای ایرانه.تا حالا ندیدم کسی تو بازی سنتر همچین حرف مسخره ای بزنه :O

سلام
سونی همیشه برنده بوده به قول معروف که میگن : رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
امروز زدم تو فاز ضرب المثل

به نظر من این نسل فروش کنسول ها از نسل قبل بیشتر خواهد بود و بازار تبلت ها نمیتونه باعث رکود این بازار بشه!;;)

مشکلات اقتصادی فقط برای ایرانه.تا حالا ندیدم کسی تو بازی سنتر همچین حرف مسخره ای بزنه :O

بی خیال آقا اصلا اشتباه کردم
هر وقت حرف مشکل اقتصادی زدم همه گفتن فقط تو ایرانه مشکلات بیکاری و کم درامدی اصلا تو خارج وجود نداره

:))
THQ چون خسته شده بود از بازیسازی شرکتتو تعطیل کرد بازیاشم بز خر شد , نه؟! :دی
نوکیا ام چون دید دست زیاده تو گوشی , الکی واسه چی وقتمو تلف کنم ... خودشو فروخت به مایکرو :دی
مشکل اقتصادی الان همه جا هست عزیز من...

والا کسی که عاشق بازی باشه فقط به سمت کنسول میره. تبلت ، هندهِلد و موبایل به هیچ عنوان جای کنسول رو نمیگیرن ... من خودم الان با تبلت و موبایل قدرتمندی که دارم تنها به بازی کردن Subway Surf, Asphalt, Angry Birds و این جور چیزا میپردازم. تک و توک یه عنوانایی میان مثل NOVA و Modern Combat و Infinity Blade که آدمو چند ساعتی مشغول میکنن و به خاطر کنترل بد و نافرمشون بیشتر اعصاب خورد کن هستن تا فان!.

آخرین ویرایش:
:))
THQ چون خسته شده بود از بازیسازی شرکتتو تعطیل کرد بازیاشم بز خر شد , نه؟! :دی
نوکیا ام چون دید دست زیاده تو گوشی , الکی واسه چی وقتمو تلف کنم ... خودشو فروخت به مایکرو :دی
مشکل اقتصادی الان همه جا هست عزیز من...
دوست عزیز همیشه توی تجارت این مشکلا پیش میاد و ربطی به مشکلات اقتصادی نداره ، ربط به عملکرد شرکت ها داره ! خب این وسط سامسونگ کلی سود کرده که و سیاست سامسونگ و اندروید (گوگل) هست که نوکیا رو ورشکسته کرده !!! در نهایت هم تو همه کشور ها مشکلات اقتصادی وجود داره !
در ضمن از بحث خارج نشیم.

من خودم احساس میکنم فروش کنسولها به نسبت نسل فعلی بیشتر هم بشه به چند دلیل.
1 جمعیت جهان روز به روز در حال افزایشه و این یعنی بزرگ شدن بازار.
2 قیمت مناسب کنسول های بازی (سوای کشور ما) الان اگه دقت کنید گوشی های میان رده بازار حدود 500 دلار قیمت دارن و این برای کسانی که عاشق گیم باشن فکر نکنم مبلغ زیادی باشه.
3 بازار گوشی ها و تبلتها شاید برای ویتا یا 3ds رقیب جدی باشن ولی در مقایسه با کنسول هیچ جایگاهی ندارن. الان کودوم یکی از ماها حاضره بین یه کنسول 400 یا 500 دلاری با یه گوشی تو همین رنج قیمتی برای گیم سمته گوشی بره؟!
4 پیشرفت سخف افزاری خوب به نسبت نسل فعلی و ارایه تجربه ای بهتر در تموم زمینه ها میتونه بزرگترین ترغیب رو در همه گیمرهای فعلی برای خریدشون اجاد کنه + افرادی که تازه وارد عرصه گیم میشن.
به همین دلایل من احساس میکنم فروش کنسول های نسل بعد تا اون موقع رقمی فراتر از پیشبینی های این افراد باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or