نصب کامل Metal Gear Solid در اپدیت جدید کونامی

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
همان طور که مطلع هستید به مناسبت 25 مین سالگرد عرضه سری بازی های Metal Gear شرکت Konami قرار است با عرضه اپدیتی جدید آخرین نسخه از این سری یعنی Guns Of the Patriots را دارای تروفی کند ولی این تمام ماجرا نیست.

بر اساس خبری که شرکت Konami تایید کرده است علاوه بر تورفی دار شدن بازی می توان این عنوان را به طور کامل بر روی هارد نصب کرد و دیگر در بین هر Chapter از بازی خبری از نصب نخواهد بود. البته هنوز گفته نشده است که این موضوع انتخابی خواهد بود یا به همراه اپدیت تروفی به صورت اجباری به بازی اضافه خواهد شد. هم‌چنین مراسم ویژه ای به همین مناسبت در تاریخ 30 آگوست در توکیو برگذار خواهد شد.
http://www.vg247.com/2012/07/12/full-install-support-coming-to-metal-gear-solid-4/

آخرین ویرایش:
الآن که 100 بار بازی رو تموم کردن (دوستان رو میگم, خودم فقط شماره 3 رو تموم کردم!:d) اینا دیگه به چه دردی میخوره؟!

داود جدیدا منبع نمیذاری, خبریه ؟!:d

ممنون داوود جان

به قول این دوستمون حالا که دیگه چند سال از عرضه بازی گذشته این کارو میکنه دیگه برا چی

این کار برای ضد کپی کردن بازی بوده ؟
نه فکر نکنم چه ربطی داره؟

من دوست دارم بین هر چپتر عملیات نصب باشه :| هر بار که اسنیک رو نشون میداد موقع نصب و اون هشدار ها حسابی از گرافیکش خرکیف می شدم این خودش خاطرست :d، ما معترض، حمله !:d

فک کنم این قابلیت می تونه دستی باشه یکی دلش بخواد نصب کنه یکی نه :d. 100% نصب بازی حدود 20گیگه شاید یکی نخواد 20گیگ از هاردش پر باشه:d.

به نظر من که خبر خوبی هستش اما اون بخش سیگار کشیدن رو بزارن باشه .:d که اگه خواستیم ردش کنیم .:x

چه خبره کل بازی رو روی هارد نصب کنه که چی بشه شاید منظورش کل دیتای بازی هستش

نه خیر بین هر چپتر یک یک سری از فایل های بازی از روی دیسک اکسترکت میشه روی هارد و معمولا چند دقیقه طول میکشه خوب قرار هستش تمام اون فایل ها رو یک جا روی هارد بریزه و انقدر بین هر چپتر نیاز به نصب نباشه .

کل بازی نصب بشه..؟ بیچار اسنیک باید یک Box سیگار بکشه..
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or