نصب چیپ wiikey

Tiik_Taak24

کاربر سایت
دوستان اگه کسی هست که یاد بده چطوری میشه این چیپ رو رو کنسول نصب کرد.لطفا هم برایه من و هم برای کسایی که دوست دارن بدونن که چطوری انجام میشه جالب هست
من خودم امروز یه چیپ wiikey خریدم اما هر جا که پرسیدم میگفتن هزینه نصب 10 هزار تومان به بالاست هم چنین باید کنسولت این جا بمونه تا 1 الی 2 روزه بهت بدیم:eek:(یعنی انقدر کار میبره؟؟)

خودم تو اینترنت اینو پیدا کردم گفتم برا شما هم بزارم تا ببینید
ایا انقدر اسونه؟؟؟؟؟؟؟
اموزش نصب چیپwiikey
wiikey-pth-logo.jpg

همان طور که در شکل بالا دیدین چیپ wiikey رو به این سادگی نصب میکنن
اما باید تو لحیم کردن ماهر باشی چون تو عکس چیپ به این بزرگی و فاصله لحیم زیاده وقتی کنسول رو باز میکنی متوجه میشه به این سادگی ها هم نیست و نیاز به حرفه زیاد داره
در هر حال من که خراب کردم:( (به قول معروف سرم به سنگ خورد:-") وفردا باید ببرم پیش وست گیم
دونستن این که چیپ رو چطوری وصل میکنن خوبه اما انجام دادنشو بهتره خودتون انجام ندین مگر این که ماهر باشید;)
موفق باشید;)

دوستان اگه کسی هست که یاد بده چطوری میشه این چیپ رو رو کنسول نصب کرد.لطفا هم برایه من و هم برای کسایی که دوست دارن بدونن که چطوری انجام میشه جالب هست
من خودم امروز یه چیپ wiikey خریدم اما هر جا که پرسیدم میگفتن هزینه نصب 10 هزار تومان به بالاست هم چنین باید کنسولت این جا بمونه تا 1 الی 2 روزه بهت بدیم:eek:(یعنی انقدر کار میبره؟؟)
از کجا و چند خریدی و کجا گفت 10 تومان برای نصب میگیره ؟

مگه اصل نباشه چی میشه؟ جفتشون دارن وی رو هک میکنن. چه فرقی میکنه؟؟
هر دوتا Backup ها رو اجرا میکنن. فقط اگه اصل باشه ، از طرف Wiikey team یا همون سازنده اش پشتیبانی میشه؛ یعنی هر چندوقت یه بار آپدیت میشه و اشکالات احتمالی رو برطرف میکنن...

مثلا واسه همین Error 001 ، برای Super Mario Galaxy فیرمور 1.9g دادن بیرون ، یا مثل همین SSBB. اما گفتم با کار کردن با چندتا برنامه میشه این مشکل ها رو برطرف کرد. لازم هم نیست که Wiikey اصل باشه...

استادان با تجربه لطفا بفرمایید کدام یک از بازی های موجود در بازار مشکل دارند و خرابند؟؟ از کدام فروشگاه بخریم؟؟ چه نوع دیسکی بخریم؟ چه خاکی به سرمان بریزیم؟

استادان با تجربه لطفا بفرمایید کدام یک از بازی های موجود در بازار مشکل دارند و خرابند؟؟ از کدام فروشگاه بخریم؟؟ چه نوع دیسکی بخریم؟ چه خاکی به سرمان بریزیم؟

اینجا بازی ها رو تست میکنن و میگن که کدوم ریجن رو کدوم فیرمور اجرا میشه یا نمیشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or