نصب دو ضدویروس روی یک سیستم عامل

hitman_ravani

کاربر سایت
خوب از اونجا که من در گیر یک سری مسائل بودم از دنیای تکنولوژی و نرم افزاری چند وقتی دور موندم!!!!

میخواستم ببینم آیا تا حالا کسی تونسته دوتا آنتی ویروس روی سیستمش نسب کنه؟؟؟؟؟

خوب آخه این عکس رو ببینین!!!!!!!

http://nemesis-stars.persiangig.com/image/anti.JPG

در واقع من باید بگم که در حال حاضر 3تا آنتی ویروس روی سیستمم نسب دارم!!!!!!!

هنوز هم کسی هست که بگه نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

آره دوتا هم میشه ولی این بستگی داره که چه آنتی ویروسی می خوای نصب کنی. مثلا من AVG 7.5 و Kaspersky رو نصب کردم. ولی مشکل برات پیش میاد. مثل اینکه وقتی دوتا آشپز داشته باشی غذا شوره یا بی نمک. ممکنه دو تا برنامه با هم شروع به اسکن کامپیوترت بکنند که اون دیگه غوغا میشه. اصلا دیگه نمی تونی یک فولدر رو باز کنی.
از من توصیه فقط از یک ویروس گیر استفاده کن اونم سعی کن آپدیت باشه. من که از AVG 7.5 استفاده می کنم!

آره دوتا هم میشه ولی این بستگی داره که چه آنتی ویروسی می خوای نصب کنی. مثلا من AVG 7.5 و Kaspersky رو نصب کردم. ولی مشکل برات پیش میاد. مثل اینکه وقتی دوتا آشپز داشته باشی غذا شوره یا بی نمک. ممکنه دو تا برنامه با هم شروع به اسکن کامپیوترت بکنند که اون دیگه غوغا میشه. اصلا دیگه نمی تونی یک فولدر رو باز کنی.
از من توصیه فقط از یک ویروس گیر استفاده کن اونم سعی کن آپدیت باشه. من که از AVG 7.5 استفاده می کنم!

دوست عزیز من خدا رو شکر الان یه دوماهی میشه که 3تا آنتی ویروس روی سیستمم نسبه هیچ مشگلی هم نداشتم!!!!!!!

نه سیستم کند شده نه هنگی داشتم و نه چیز دیگه!!!

خوب این قانون تک آنتی ویروس گویا توی آنتی ویروسهای جدید وجود نداره!!

کس دیگه ای هم تونسته بیشتر از یک آنتی ویروس روی سیستمش نسب کنه؟؟؟؟

اگر تونسته چه آنتی ویروسهایی بوده؟؟؟؟

اره جديدا چون انتي ويرووس ها سبك و سريع شدن و سيستم هاي ما هم ديگه از لحاظ سرعت
چيزي كم ندارن بايد بشه دوتا يا سه تا رو با هم نصب كرد

تا اونجایی که من می دونم نمیشه 2 تا آنتی ویروس رو یه سیستم نصب کرد من قبلا یه بار مکآفی و نورتون را با هم نصب کردم کامپیوتر سرعتش شده بود در حد لاک پشت .
جدیدا هم kasperskyرو می خواستم نصب کنم که NODهم رو کامپیوترم نصب خودش NODرو شناخت و با اجازه من پاکش کرد.
شما میشه بگید چه آنتی ویروس ها رو با هم دارید؟

خوب تا اینجا بعضی ها تونسته بودن 2تا آنتی ویروس روی سیستم نسب کنن!!!!!

ببینم کسی هم تونسته 3تا آنتی ویروس نسب کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :evil: :evil: :evil: :biggrin1: :biggrin1:

کی خوام رکورد بزنم!!

آخه من الان 3تا رو روی سیستمم نسب دارم!!!!!!(در ضمن خدا رو شکر اصلآ مشگلی هم ندارم)

میخوام بیشتر هم نسب کنم!!!!!!

در ضمن منظور من از نسب کردن فقط این نیست که نسب کنین و پاک کنین من در اصل منظورم اینه که آقا در آن واحد بیشتر از یک آنتی ویروس نسب کرده باشید و از اونها استفاده کنید!!

آره...شاید نسب اونها کار سختی نباشه! ولی بهتره بیشتری از یکی نصب نکرد چون اولا نیازی نیست و ثانیا سرعت رو میاره پایین و ثالثا خطر ارور دادنش زیاده!
مثلا از قدیم پاندا و نورتون مثل خربزه و عسل بودن!

نصب کردن هزار تا آنتی ویروس هم روی یه سیستم مشکلی پیش نمیاره
ولی مهم اسکن کردنشونه
اینکه چی و چطور فایل ها رو اسکن میکنن و آیا اسکریپت ها یا برنامه ها مشکوک رو میشناسن یا نه
درصورتی که یه آنتی ویروس به طرز اسکن کردن یه آنتی ویروس دیگه مشکوک بشه ... :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or