نشانه هایی از دنباله Forza Horizon

Frobary

Loyal Member
87782310067200549377.jpg

Sumeet Surve یکی از هنرمندان شاغل در Dhurva Interactive، اخیرا تصاویری تحت عنوان Forza Deep South منتشر کرده که می تواند نشان دهنده دنباله ای بر عنوان موفق Forza Horizon باشد. Dhruva Interactive پیش از این بر روی تمامی عناوین سری Forza از جمله Horizon با Turn 10 همکاری داشته است. Forza Horizon ساخته Playground Studios در سال 2012 روانه بازار شد و مدت هاست شایعات زیادی در مورد ساخت دنباله آن جریان دارد. در حال حاضر بر روی پروفایل کارکنان Playground Studios در LinkedIn، عبارت "در حال ساخت یک عنوان معرفی نشده مهیج برای Xbox One" به چشم می خورد.

Forza: Deep South Concept Art May Hint at Horizon Sequel - IGN

خیلی خوبه فقط امیدوارم دوباره با NFS مقایسه نشه...;)

این ماکروسافت نمیزاره از فکر خرید Xbox One دور بشیم و هر روز یه بامبول جدید درمیاره...:wallbash:

اون از Titanfall این از Forza Horizon و اینام که بامبول های آینده Halo , Gears of War , Quanton break~x(

ماکرو یه باندل سفیدم بدی دیگه تمومه...:bighug::d:x

به نظر من Forza Horizon همه چیزش عالی بود تنها مشکلی که من باهاش داشتم این بود که از اواسط بازی یه مقدار کم هیجان میشد.

تنها مشكل اين بازي اين بود كه كمتر از ٢روز ١٠٠٠ شد و دوستان مارو بن كردن چون احتمال دادن از راه هاي غير عادي ١٠٠٠ شده ، نميدونستن Forza Motorsport خور بوديم :d

واقعا شاهكار نسل بود اين بازي ، گرافيك و گيم پلي كم نظير ! نورپردازي ديوانه كننده ، محيط ها بسيار زيبا و دل انگيز !!
مسابقات شبش واقعا عالي بود ، اوج هيجان بود ، مسابقه با هليكوپتر واااي ميرفتي زيرش دوربين ميلرزيد گرد و خاك ميشد جلوتو نميديدي . خاطرس كلا
صداگذاري هم كه نياز به تعريف نداره
فقط حيف رو اون خانومه كم مانؤور دادن كه اميدوارم در نسخه ي بعدي جبران كنن :d

بدجوری منتظر تجربه نسخه دوم Forza Horizon هستم ! واقعاً بازی درجه یکی بود. تقریباً هیچ مشکل اساسی ای نداشت به جز همون چیزی که نوید گفت ، یعنی سریع تموم شدن بازی. :دی برعکس FM ها که به شدت طولانی بودن ، FH خیلی کوتاه بود متأسفانه. اون هم با وجود پتانسیل زیاد و محیط عظیمی که داشت.

بدجوری منتظر تجربه نسخه دوم Forza Horizon هستم ! واقعاً بازی درجه یکی بود. تقریباً هیچ مشکل اساسی ای نداشت به جز همون چیزی که نوید گفت ، یعنی سریع تموم شدن بازی. :دی برعکس FM ها که به شدت طولانی بودن ، FH خیلی کوتاه بود متأسفانه. اون هم با وجود پتانسیل زیاد و محیط عظیمی که داشت.

برای شما ها که نون شبتون ریسینگ هست زود تموم شده برای ما انسان های عادی خیلی هم مناسب بود :d

خودم به شخصه دو بار تمومش کردم اچیومنتها هم اکثرا گرفتم واقعا عالی بود

واسه من بهترین ریسینگ نسل قبل بود. من که کلاً اهل سیمولیشن‌ها نیستم واقعاً از این بازی لذت بردم. گرافیک بازی هم خیلی خیلی خوشگل و تو دل برو بود :d

خوبیش این بود خشکی فورزا اصلی رو نداشت و به طرز عجیبی رانندگی معمولی تو کل و کوه بیشتر از مسابقه حال میداد!:d اگر یکم رو شخصیت پردازی کار بیشتر کنن 100 درصد چیز خوفی میشه!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or