نشانه ای از Call of Duty جدید توسط Infinity Ward

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
kswr_cod.jpg

به تازگی مدیر انجمن استدیو Infinity Ward با انتشار گیفی نشانه ای از نسخه بعدی Call of Duty داد. او همچنین چندین تصویر با طرح جمجمه و روح در توییتر خود منتشر کرده است.

تایید شده که نسخه جدید بازی Ghosts 2 نخواهد بود.

* افراد ذیل در سال گذشته در ماه می 2018 به IW پیوسته اند.:
Mark Grigsby انیماتور ارشد Respawn که الان کارگردان بخش انیماتورینگ IW هست.
Geoffrey Smith طراح نقشه های بازی Titanfall الان سرپرست طراحی بخش مولتی پلیر IW هست.
Ranon Sarono به عنوان انیماتور ارشد.
John Mundy طراح ارشد بازی.
Joshua Dunnam طراح ارشد محیط
Dom McCarthy تهیه کننده Star Warsاستدیو Respawn به کارگردانی Stig Asmussen.
Madison Cromwell تهیه کننده تصاویر هنری. شاغل به عنوان دستیار تهیه کننده در IW

به نظر شما نسخه بعدی Call of Duty در چه برهه زمانی رخ خواهد داد؟

منبع

آخرین ویرایش:
این خانم که در واقع مدیر انجمن‌های عمومی استدیو هست کلی گیف با مضمون آتش و جمجمه و... توییت کرده.. احتمال زیاد همون mw4 با تمرکز رو کاراکتر گوست خواهد بود.
عکس پایین رو هم که استدیو به مناسبت سال نو میلادی منتشر کرده ببینید... کاپیتان داره به صورت نامحسوس گوست رو نگاه می کنه.
مثلا رانند‌ست:D

df8s_dvm0j7tuuaeyfc9.jpg

آخرین ویرایش:
این خانم که در واقع مدیر انجمن‌های عمومی استدیو هست کلی گیف با مضمون آتش و جمجمه و... توییت کرده.. احتمال زیاد همون mw4 با تمرکز رو کاراکتر گوست خواهد بود.
عکس پایین رو هم که استدیو به مناسبت سال نو میلادی منتشر کرده ببینید... کاپیتان داره به صورت نامحسوس گوست رو نگاه می کنه.

df8s_dvm0j7tuuaeyfc9.jpg
این شد ی چیز درست حسابی=P~

اکتی قربونش برم برداشته یـ نقطه قرمز رو به قیمت ناقابل 1 دلار به فروش گذاشت , یـ نقطه قرمز =)) :| پس نتیجه میگیرم F *ck Acti ! چنان به قصد فرو کردن میان جلو واسه این نسخه که هرچی کاپتان پرایس و گوست و مکتاویش و غیرست از یاد ملت بره .....

آخرین ویرایش:

df8s_dvm0j7tuuaeyfc9.jpg
عکس مربوط به بازی های infinity ward هستش
کاپیتان پرایس و گوست از سری مدرن
رایلی ( سگ ) مربوط به Ghost
اون ربات هم فکر کنم مربوط به infinite warfare باشه که من بازیش نکردم دقیق نمیدونم

کاراکتر گوست هم تاجایی که من یادمه توی داستان اصلی میمیره به گروه وسازمان خاصی هم تعلق نداشت پس نمیتونه مدرن وارفیر 4 با محوریت کاراکتر گوست باشه مگه اینکه یک داستان پیش درآمد یا فرعی باشه که بعیده همچین چیزی بسازن
در هر صورت امیدوارم هرچی که دارن میسازن چیز خوبی باشه تا حداقل بتونم بعد از آخرین کال آفی (ghost) که بازیش کردم بازم بتونم کال اف بازی کنم و به این سری برگردم

آخرین ویرایش:
عکس مربوط به بازی های infinity ward هستش
کاپیتان پرایس و گوست از سری مدرن
رایلی ( سگ ) مربوط به Ghost
اون ربات هم فکر کنم مربوط به infinite warfare باشه که من بازیش نکردم دقیق نمیدونم

کاراکتر گوست هم تاجایی که من یادمه توی داستان اصلی میمیره به گروه وسازمان خاصی هم تعلق نداشت پس نمیتونه مدرن وارفیر 4 با محوریت کاراکتر گوست باشه مگه اینکه یک داستان پیش درآمد یا فرعی باشه که بعیده همچین چیزی بسازن
در هر صورت امیدوارم هرچی که دارن میسازن چیز خوبی باشه تا حداقل بتونم بعد از آخرین کال آفی (ghost) که بازیش کردم بازم بتونم کال اف بازی کنم و به این سری برگردم
من که نمیگم عکس برای چیز دیگه ای هست... عکس برای تبریک سال نو از طرف استدیو منتشر شده.
احتمال برگشت گوست حالا به هر طریقی بالاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or