خبر رسمی نسل دوم فناوری Frame Generation توسط AMD منتشر شد

dantemaximum

کاربر سایت
AMD-Fluid-Motion-Frames-2.jpg

🟥 نسل دوم فناوری Frame Generation ای ام دی، با نام Fluid Motion Frames 2 (AFMF2)، با بروز رسانی درایور Adrenalin 24.9.1 منتشر شده است. این فناوری امکان بهبود نرخ فریم بازی‌ها را بدون نیاز به همکاری توسعه‌دهندگان بازی فراهم می‌کند و کاربران می‌توانند آن را از طریق کنترل پنل Radeon برای همه بازیها فعال کنند.

AMD-Adrenalin-24.9.1-GPU-Driver-Fluid-Motion-Frames-2_2.jpg

◽️در نسخه جدید، دو حالت High و Performance برای انتخاب کیفیت یا عملکرد بهتر ارائه شده است. کمپانی AMD بیان میکنه با استفاده از FSR 2 و AFMF 2، عملکردشون به طور میانگین 2.5 برابر بهتر شده. فناوری AFMF2 با کارت‌های گرافیک RDNA2 و RDNA3 (مثل Radeon RX 6000 و RX 7000) سازگار است، اما کارت‌های RDNA1 و قدیمی‌تر پشتیبانی نمی‌شوند.

AMD-Adrenalin-24.9.1-GPU-Driver-Fluid-Motion-Frames-2_1.jpg

◽️همچنین این درایور بهبودهای قابل توجه ای رو برای بازیهای
Warhammer 40,000: Space Marine 2
FINAL FANTASY XVI
Black Myth: Wukong
Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT
انجام میده

آخرین ویرایش:
من روی بازی‌هایی که بالا ۶۰ فریم میگیرم امتحان کردم نسخه یکش رو، بنظرم خوب بود. روون تر میشه بازی ولی مثلا اگه فریم برسه ۱۲۰ با ۱۲۰ فریمی که تو حالت عادی میگیرید متفاوته. اون روانی رو نداره اونقدر. ولی خب خیلی بهتر ۶۰ فریم هست. اگه زیر ۶۰ فریم باشید حس میکنم تاثیری نداره. با 6700xt تست کردم.

اینها همه اضافه کاریه تا برپایه هوش مصنوعیش تکمیل بشه.
به نظرم این نسخه اخریه انویدیا خوبه و قابل استفاده اما خوب تاخیر بازم حس می کنی و حالت صابونی به بازی می ده که من خوشم نمیاد بالای 60 فریم که ارزش نداره اما برای زیر 60 گزینه خوبیه چون اساسا زیر 60 فریم برای خیلی ها قابل تحمل نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or