نسل اول بازی های انحصاری Ps3 زمان عرضه ی آن ها

Sasy360

کاربر سایت
شما در این لیست میتونید نسل اول بازی های انحصاری [First Party] کنسول PS3 رو ببنید به همراه تاریخ عرضه ی آن ها در اروپا:
12/09/07 - Warhawk (Incl. Headset Bundle)
19/09/07 - Heavenly Sword
10/10/07 - Folklore
24/10/07 - Lair
24/10/07 - The Eye of Judgement
October - SingStar​

و

:cool:
شما در این لیست میتونید نسل اول بازی های انحصاری [First Party] کنسول PS3 رو ببنید به همراه تاریخ عرضه ی آن ها در اروپا:
12/09/07 - Warhawk (Incl. Headset Bundle)
19/09/07 - Heavenly Sword
10/10/07 - Folklore
24/10/07 - Lair
24/10/07 - The Eye of Judgement

October - SingStar​

دوست من اینا نسل دو هستن نه نسل یک انها :cool:

نسل یک بازیهای انحصاری که توسط شرکتهای FParty خود سونی ساخته میشه...
ولی متاسفانه غیر از Lair و Heavenly Sword آش دهن سوز دیگه ایی نداره که بعدا دوباره باعث هرج و مرج توی فروم میشه...این خط اینم نشون ! دیدینش ؟!؟!

متشکرم...Nemesis

دوست من اینا نسل دو هستن نه نسل یک انها :cool:
دوست عزیز نسل اولی که من به کار بردم میشه یه جورایی ترجمه First Party و بازی مثل Resistance هم جزو این گروه هست [چیه خیلی دوست داری سریع بره نسل دوم؟!]

دوست عزیز نسل اولی که من به کار بردم میشه یه جورایی ترجمه First Party و بازی مثل Resistance هم جزو این گروه هست [چیه خیلی دوست داری سریع بره نسل دوم؟!]

در ضمن Resistance نسل سوم بود تو یکی از مصاحبه هام گفته شد . من دیگه بازیهای خودمونو نمیشناسم یه چیزی میگیا . نسل یک نمیشه گفت .
The Eye of Judgement کامل نشده یعنی اصلا روش کارهای اصلی شروع نشده اگه کارتون
yu-gi-oh دیده باشین مثل همونه شاید از سبکش بعضیاتون خوشتون نیاد اما بیاد سر و صدا میکنه هر چی تو بازی میگذره بستگی به فکر و سرعت و توانایی ها داره . اگه خوب در نیمد اسمو عوض میکنم . منتظر اخبار من باشید .

ولی متاسفانه غیر از Lair و Heavenly Sword آش دهن سوز دیگه ایی نداره
دمت گرم. مطمئني آش دهن سوزي نيستن؟ مخصوصآ Warhawk كه خيليها منتظرش هستن. Singstar هم هميشه عنوان مناسبي بوده. Folklore هم درسته تو ژاپن خوب فروش نكرد ولي دموش خيليها رو توي اروپا و آمريكا طلبش كرده. بازيش هم از فاميتسو 33 از 40 گرفت. يعني هم اندازه ي نينجا گايدن سيكما. ميدونم شايد نشه گفت حتمآ مثل اون عنوان خوبي از آب در مياد و اصلآ هم قصدم اين نيست ولي امتياز 33 امتيازي نيست كه بخوايم بگيم بازي , بازي خوبي از آب در نمياد.
ضمنآ به غير از اين بازيها Ratchet & Clank Future هم در راهه كه اونم عوان خوبي خواهد بود و با اين عنوانها تاريخ عرضه اش فاصله ي چنداني نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or