نسخه Wii U بازی Assassin's Creed IV Black Flag از گرافیک بی نظیری برخوردار است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
10780751-1370965433-955795.jpg

کمتر پیش می آید که ناشران در بازی های مولتی پلتفرم خود از نسخه Wii U یاد کنند و حتی تصاویر مختص این کنسول نیز تا زمان عرضه بازی منتشر نمی شود. این کار البته می تواند دلیلی هم داشته باشد که آن هم یک پورت ضعیف و مسخره است از طرف شرکت است.
چنین قضیه ای درباره Assassin's Creed IV Black Flag صدق نمی کند. شرکت Ubisoft درباره این بازی و گرافیک آن در Wii U زیاد سخن نگفته است و بیشتر به نمایش PlayStation 4 و PC پرداخته شده. آیا کیفیت نسخه Wii U چهارمین سری Assassin's Creed به سرنوشت Assassin's Creed III دچار خواهد شد؟ اینطور که به نظر نمی رسد!

تصاویری که در زیر مشاهده می کنید توسط کاربر انجمن NeoGAF با نام Bizubani تهیه شده است که با دکمه Home کنسول Wii U از داخل بازی ضبط و از طریق مرورگر همین کنسول در اینترنت آپلود شده است. همانطور که در تصاویر هم مشخص است گرافیک نسخه Wii U بسیار خوب است و از بافت های با کیفیت بالا و anti-aliasing خوبی بهره می برد. نسخه دیجیتالی Assassin's Creed IV Black Flag برای Xbox 360 و PlayStation 3 حدود 9.6 الی 10GB است. در حالی که حجم همین بازی در eShop بالغ بر 14GB می باشد. آیا چنین چیزی می توانید دلیلی بر گرافیک برتر این کنسول باشد؟

nintendolife

عبارت Wii U هم خوشگل تر و واضح تر از عبارت PS4 هست ، در حالی که این عبارت ها ربطی به خود بازی ها و سخت افزارشون نداره و بعداً روی عکس ها گذاشته شده ! الله اکبر !!!

86354031873351708843.jpg

از این ضایع تر هم میشد عکس رو دستکاری کرد ؟
تو منبع خبر هم اصلا این عکس نیست حالا شما به چه دلیلی این عکس رو گذاشتی خدا میدونه !!

آخرین ویرایش:
من ویدیو مقایسه ورژن PS4 با PS3 که روی عرشه کشتی بود رو دیدم ، رزولوشن خب که تو تریلر نمیشه تشخیص داد چیزایی که به چشم اومد سایه ها و آب و AA بهتر بود ، جالبه همون قضیه کنتراست که توی بتلفیلد بود تو این بازی هم هست و ورژن ps3 یه حالت شفافتر و رنگهای گرم تری داشت ! "این تفاوت ها یادم مونده چون حذفش کردم نمیتونم دوباره ببینم ممکنه چیزای دیگه ای هم باشه"

در کل تفاوت خیلی خاص و چشم گیری با هم نداشتن و معلومه بازی بر پایه همین نسل هست و تنها پورت شده ...

ویرایش:

الان رفتم دوباره دانلود کردم

به اولین چیزی که توجه کردم همونی بود که بالا گفتم نمیشه تشخیص داد اما اگه به شخصیت اصلی این عکس یه نگاه بندازید کاملا تفاوت رزولوشن دیده میشه

تو این عکس تکسچرها کمی توی PS4 بهترن

یه سری تفاوت جزئی هم هست مثلا برای نمونه تو این عکس تو نسخه PS4 آب دقیقا از نوک کشتی به طرفین پاشیده میشه ام واسه PS3 از تقریبا وسط کشتی ، اگه ویدیو رو ببینید اول برای PS3 از نوک شروع میشه اما انگار سره جاش ثابت میمونه و گشتی که حرکت میکنه کم کم به سمت وسط میره

همونطور که قبل هم گفتم تفاوت خاصی با هم ندارن و اگه به کسی نشون بدی مسلما تشخیص نمیده که یکیشون نسل بعدی هست ...

آخرین ویرایش:
مهدی جان موضوع اینه که رزولوشن PS4 رو تو این عکس کم کردن
همون فنتشون رو شما با دقت ببینی متوجه این موضوع خواهی شد
درسته دستکاری شده هستش
میگم عکسی منتشر نشده که بتونیم مقایسه کنیم ؟
من 3 تا عکس دیدم که با مرورگر خود کنسول گذاشته شده و از تو کنسول گرفتن و اونم اینهاست
otC3Q0l.jpg

yRSjhk3.jpg

R9UFScr.jpg

آخرین ویرایش:
در مورد اون عکس مقایسه ، نمیشه گفت حتماً از روی عمد دستکاری شده ! :دی ولی چیزی که مشخصه اینه که عکس نسخه Wii U بعداً به عکس نسخه های PS4 و 360 وصل شده. برای همین مقایسه یه کم مشکل داره ، چون شاید ویدئوهای هر کدوم به شکل خاصی کپچر شدن و بعد عکس گرفته شده.
کلاً کنسول های نسل جدید چون تازه به دست متخصصین رسیدن ، صد مدل تصویر مختلف از هر بازی دیده میشه ! :دی یعنی هر سایتی یه جوری کپچر میکنه و احتمالاً یه مدت طول میکشه تا کیفیت واقعی رو بشه توی عکس ها دید. حتی DF که این همه سابقه توی این کارها داره هم توی کپچر کردن نسخه X1 بازی BF4 مشکلاتی براش پیش اومده بود و تصاویر اون طوری که باید کپچر نشدن.
الآن مثلاً یکی از لوکیشن های BF4 رو توی IGN و Digital Foundry و Polygon به اشکال مختلف میشه دید :

نسخه X1 توی DF رسماً در تاریکی غرق شده ! :دی نسخه PS4 توی Polygon رو هم انگار چند بار توی ماشین لباسشویی شستن ! :دی ولی نسخه IGN خیلی بهتر به نظر میرسه و هر دو کنسول رنگبندی و شفافیت نزدیک به هم دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or