نسخه Tomb Rider:Definitive Edition تا چه حد متفاوت است ؟

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

درود.
همون طور که میدونید قرار هست نسخه ی جدیدی (ارتقا یافته)از بازی TR برای کنسول های نسل بعد منتشر بشه.اما برای کسانی که این بازی رو تو این نسل تجربه کردن،خیلی مهمه که بدونن این نسخه ارزش 60 دلار دیگه رو دارد یا خیر.به همین منظور Leah B.Jackson تصمیم گرفته تجربه ی خود رو تو این زمینه به اشتراک بگزاره.
-
بعد از این که این پارسال بازی TR رو روی PC High-End تجربه گرفتم،واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.وقتی میخواستم نسخه ی Difinitive Edition رو بازی کنم،فکر میکردم گشت و گذار خوبی بین تخته سنگ ها و خرابه ها داشته باشم،ولی تا زمانی که با دستای خودم بازی رو روی PS4 تجربه نکردم،اصلا متوجه تفاوت های عظیمش نشدم!
اولین چیزی که به چشمم خورد،تغییرات صورت لارا بود.تعداد قابل توجهی به اضلاع صورتش اضافه شده که باعث طبیعی و عاطفی تر شدن چهرش شده.
تک تک بافت ها وتکسچرهای لارا ارتقا پیدا کرده و پراکندگی زیر سطحی به پوستش اضافه شده.به طور مثال این ویژگی باعث طبیعی تر شدن و زیبا شدن تابش نور بر روی پوست لارا میشه.
وقتی میترسه یا عصبی و مهیج میشه،عرق روی پوستش دیده میشه.وقتی خیس میشه،صورتش و پوستش هم مرطوب و خیس میشه.حتی گِل و خون لارا پیشرفت گرافیکی داشتند.
چیزی که باعث واقع گرایانه بودن بازی روی PC میشد،استفاده از تکنولوژی TressFX بود.تکنولوژیی که تو این نسخه شاهد اضافه شدن اون به بازی هستیم.حالا وقتی لارا میدود،با توجه به جهت باد موهای او خیلی طبیعی حرکت میکنه.
اشیایی که لارا با اونا سروکار داره کاملا فیزیک تعریف شده دارند.چکش لارا با هر حرکت لارا ،حرکت میکنه و هر شی از این ویژگی بهره میبره.مثلا تیر کمان او.حرکت های گردنبند او بسیار طبیعی هست.
شکی نیست که لارا در این نسخه خیلی واقع گرایانه تر از قبل هست ولی چیزی دیگه ای که جالب توجه هست،تغییرات ایجاد شده در جزیره ی Yamatai هست!انگار Crystal Dynamics این جزیره رو یک کاراکتر فرض کرده و تاجایی که تونسته ارتقاعش داده!
کیفیت همه ی بافت ها درحد کیفیت 4K ارتقا داده شده.کار زیادی روی محیط انجام داده شده تا این تفاوت به چشم بیاد.
چوب ها انگار تحت تاثیر اب و هوا هستن...درخت ها لکه دارند...ترک های روی دیوار قابل رویت هستند و حتی ناهمواری های بهتری رو در تخته سنگ ها این بار شاهد هستیم.
بادها کاملا داینامیک هستند.در میان چمن ها،درخت ها و برگ ها با توجه به شدت باد ،حالت ها و تکان های متفاوتی رو میبینید.
درختچه ها و اب هم انعکاس های برروی لارا دارند!تکان های درختچه های وقتی از بینشون راه میرین یا شلّ شولوپ اب وقتی در اون قدم میزنید.سایه ها،یا نور هایی که از بین چشمن ها رد میسن همه و همه اضافه شدند.
یک تیرگی عمیقی به بازی اضافه شده که باعث میشه بعضا بافت ها از نزدیک تیره به نظر بیان،ولی در عوض این ویژگی باعث افزایش Draw Distance بازی تا جای ممکن شده.
انعکاس ارتعاشات نور از اسلحه ها روی در و دیوار قابل مشاهده هست و حرارتی که از اسلحه ها خارج میشه مشهود.
بارون هم کاملا موثر بر محیط هست.مثلا وقتی بارون میاد میتونید موجی که برروی سطح اب های راکد ایجاد میکنه رو ببینید.وقتی طوفان میشه،جرقه های رعد و برق کل اسمان رو روشن میکنه(تاثیر میزاره).چیزی که شاید تو نسل قبل غیر ممکن بود.

وقتی همه ی این عوامل و ویژگی ها دست به دست هم میدهند،شما فکر میکنید تو یه محیط زنده و داینامیک ،باید راهی برای فرار یک ادم زنده پیدا کنید.
به غیر از پیشرفت های چشک گیر TR در بخش گرافیک،این نسخه شامل کلی مورد اضافه هست!کل DLC های بازی،یا برای کسانی که به جمع کردنی ها علاقه دارند،همه ی گنج ها و چیزای جمع کردنی،یا کامیک ها و آرت بوک ها،همه و همه در این نسخه دراختیارتان هست!این یه پورت ساده نیست،بلکه یک بازی نسل بعدی هست.البته 60$ شاید برای کسانی که نسل قبل این بازی رو تجربه کردند،یکم زیاد باشه،ولی بدون شک کسایی که این بازی رو از دست دادند،میتونند روی این بازی حساب کنند.
--
با توجه به این تفاسیر ،شما از کسانی هستید که TR:DE رو برای کنسول نسل بعدیتان تهیه میکنید؟

منبع

یاد زمانی افتادم که بازی Uncharted Drake's Fortune سال 2007 واسه PS3 ریلیز شد :) اون زمان یه جورایی همه محو خیس شدن لباس نیت شده بودن. توی خیلی از سایتا و مجلات به گرافیک خیره کننده ی بازی اشاره شده بود. یادم میاد همون موقع سید طه رسولی توی ویژه نامه ی کلیک جام جم انقدر سر این موضوع شاکی شده بود که بابا اینقدر میگید لباس نیت خیس می شه. مگه توم ریدر نبود که لباس لارا خیس می شد ؟ :)
راستش بعید می دونم این بازی رو واسه Ps4 تهیه کنم. حد اقل با وجود اینکه بازی رو روی PS3 بازی کردم. با این اوصاف Uncharted بعدی مسحور کننده خواهد بود

اگه نسخه ps3 شو بازی نکرده بودم حتمن تهیش میکردم واسه ps4 ولی هیچ جذابیتی واسم نداره بازی که قبلن 3 بار تمومش کردم رو برای یه بار تجربش با یه مقدار گرافیک بالاتر 60 دلار پیاده شم!

بازی واقعا ارزشش رو داشت.همه چیش عالی بود.درست اونجا که فکر میکردم بازی تموم شده،مسیر داستان عوض شد و کلی ادامه پیدا کرد.
فقط تنها چیزی که واقعا منتظرش بودم یه DLC داستانی بود،که منو برگردونه به اون جزیره.نه اینکه بازیو کات کنن و بعدن به عنوان DLC بدن.
این مورد وقتی فهمیدم حتی Na*uty Dog هم برا Tlou دی ال سی میخواد بده،بیشتر به چشم اومد.

تک تک بافت ها وتکسچرهای لارا ارتقا پیدا کرده و پراکندگی زیر سطحی به پوستش اضافه شده.به طور مثال این ویژگی باعث طبیعی تر شدن و زیبا شدن تابش نور بر روی پوست لارا میشه.
خوب با این اوصاف قطعا ارزش 60 دلارو داره;;):d

تفاوت دو نسخه

89552745142113282875.jpg

افتضاح شده! :|
اگه نسخه ی PC رو بازی کردید به هیچ عنوان این ارزش نداره.

TRESS FX اش خیلی افت میکنه رویه اینا....سایه های تاره موها بد در میان...انتی الیازم که دیگه نگو :دی ولی به نظر میاد انیمیشن فیسش بهتر شده

اینجور که معلومه از تکنیکایه dx11 هم به خوبی استفاده نکرده مثله نسخه ی اولیه ...

آخرین ویرایش:
وجداناََ کجاش افتضاحه ؟ لارا رو به این خوشگلی و واقع گرایانه تا به حال دیده بودی ؟
ای کاش این نسخه رو pc هم میومد

به نظرم انتقاد های بچه ها به خاطر اینه که به قیافه ی لارا عادت کرده بودن حالا که یوهو اینقدر گرافیکش رفته بالا و تغییر کرده هنوز به همون قبلیه عادت دارن و اونو ترجیح میدن ... اگه بر فرض همین نسخه رو اول بازی کنن بعد برن بازی اصلی باز برای اونا سخته که قیافه ی قبلی لارا بپذیرن (امیدوارم فهمیده باشین چی میگم :دی)

به نظرم برداشتن لارا رو یه ذره HOT ترش کردن خوشگلتر شده فقط چرا یه چشماش انحراف داره!؟
این قضیه TRESS FXیه کمی مشکوکه چون اصلا بهینه نیست .تو همون عکسی هم که بچه ها گذاشتن انگار موها به هم چسبیدن.یادمه تو بازی تا وقتی که دوربین از لارا دور بود فریم بالاتر از 60 بود اما همین که دوربین به کله لارا نزدیک میشد گاهی اوقات تا 20 فریم هم افت میکرد.خیلی افکت سنگینیه...

به نظرم برداشتن لارا رو یه ذره HOT ترش کردن خوشگلتر شده فقط چرا یه چشماش انحراف داره!؟
این قضیه TRESS FXیه کمی مشکوکه چون اصلا بهینه نیست .تو همون عکسی هم که بچه ها گذاشتن انگار موها به هم چسبیدن.یادمه تو بازی تا وقتی که دوربین از لارا دور بود فریم بالاتر از 60 بود اما همین که دوربین به کله لارا نزدیک میشد گاهی اوقات تا 20 فریم هم افت میکرد.خیلی افکت سنگینیه...

تو فکر کردی مییان همون tress fx ای که رو pc بودو بهمون میدن ؟ :D هزارتا فن روش میزنن تا انجام دهنده متوجه نشه ولی کسی که نسخه ی PC رو فول بازی کرده باشه متوجه میشه من از روی عکس هایی که دادن افتش رو کاملا متوجه شدم...در ضمن بخاطر فروش تا میتونن بلف میزنن...
در ضمن با اپدیت هایی که اومد مشکلات زیادی رو حل کرد کلا ترس FX فوقولاده بود که من فقط بخارش چند بار گیم و انجام دادم ...

بازی با اینکه جدید هست ولی اینا خودشون هم با نسخه ی PC مقایسه نکردن...
کلی عکس از TRESS FX این بازی گرفتم :D

86180945958219256693.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or