A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 30, 2012 #1 iPhone Dev-Team نسخه جدید از RedSn0w 0.9.10b5 را با رفع باگ های جدید از جمله حل مشکلاتی با iBook عرضه کرد . توصیه میشود از این نسخه حتما استفاده کنید کسانی که جیلبریک کردند ٬ میبایست موقع جیلبریک دوباره تیک گزینه install cydia رو بردارند . دانلود نسخه مک : دانلود نسخه ویندوز : Spoiler آیفون.آی.آر
iPhone Dev-Team نسخه جدید از RedSn0w 0.9.10b5 را با رفع باگ های جدید از جمله حل مشکلاتی با iBook عرضه کرد . توصیه میشود از این نسخه حتما استفاده کنید کسانی که جیلبریک کردند ٬ میبایست موقع جیلبریک دوباره تیک گزینه install cydia رو بردارند . دانلود نسخه مک : دانلود نسخه ویندوز : Spoiler آیفون.آی.آر
hamed_1989 کاربر سایت Jan 30, 2012 #2 منم با این iBook توی آیپادم مشکل داشتم الان دوباره ریستور کردم و با این جیلبریک کردم درست شد. ممنون
A-L-I El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant Loyal Member Jan 30, 2012 #3 ممنونم از تست هاتون ، بنده فعلا آیفون اصلی خودم رو به 4.3.3 دانگرید کردم و نمیتونستم تست کنم ،ممنون از تست و اعلام نتیجه اون ، .... ،
ممنونم از تست هاتون ، بنده فعلا آیفون اصلی خودم رو به 4.3.3 دانگرید کردم و نمیتونستم تست کنم ،ممنون از تست و اعلام نتیجه اون ، .... ،